Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aykut easy java varmı onda bide menu yeri değişme falan
  • hayir easy java yok ama menu degistirme var
  • S800MPOJB1 kullanıyorum. 3 4 ay oldu. hiç bir problem yaşamadım. ama bu versiyonu kurdugumdan beri hiç ilgilenmedim. bundan daha yeni iyi bir sürüm çıktı mı. 10 sayfa okudum ama efsane_05 i okumak bende kafa bırakmadı. yeni fw tavsiyeniz var mı. bir sorum daha olacak jetdroid hafıza kartından bir program gibi mi çalışıyor yoksa jetdroid kurunca samsung un işletim sistemini bi daha göremiyor muyuz.
  • android i zorla da olsa hafıza kartına yukledim ancak animasyonlu android yazan yerde takıldı kaldı. neden acaba!!!

hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 19 Aralık 2010; 15:24:06 >
  • foruma biraz canlılık katalım beyler yeni firmware varmı ?
  • benim telde kapanıp açılmalar olmaya başladı..yukarda aradaşlar da bahsetmiş benim
    versiyon:S8000XPJA1 di. şimdi S8000XPJG1 i yükledim bakalım kapanmalar devam edecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonerso

Arkadaşım daha önce internet ve navigasyona ikisi birden baglanma imkanım yoktu bugun baglandım. Lisansı senkronize et dedim. ise yaramadı. navigasyonda sur deyince hesaplama yapıyor ve lisans satın almanız lazım diyor. internetten senkronize et diyorum, etmiyor.

lisans telefon hafızasına alıyor, kartla bir ilgisi yok.

Ben denedim olmadı.
    quote:

Orijinalden alıntı: eleanor67

quote:

Tüm arkadaşlara bir sorum olacaktı.
    Firmware güncellemesi yapınca navigasyon özelliği ücretsiz çalıştığından bahsedilmiş. Bu acaba sizin daha önce navigasyonu lisanlı hale getirdiğinizden mi oldu? Program daha önce yüklü olduğundan. Yoksa navigasyon lisansı olmayan ithal telefonlarda firmware güncellemesi yapsak navg. çalışır mı? Sanırım Route66 çalışıyor ama navigasyon yapmıyor, yapsa bile eskiden lisanslarınız olduğu için navigasyon yapabiliyorsunuz.
    Bende de route var, cadde sokakları görebiliyorum lakin navigasyon yapmıyor.

Arkadaşım merhaba. soruna kendimce cevap vermek istedim:
    hafıza kartı filan iddia eden arkadaşlar olmuş. KIZMADAN CEPHE ALMADAN AÇIKLAMALARIMI Bİ OKUYUN SONRA YORUM YAZIN
    Bu navigasyon programı, telefonda entegre şekilde yüklü bi yazılım,
    Lakin harita ve diğer dosyalarını bir external hafızadan kullanması şart (şeklinde programlanmış)
    yani navigasyonun dosyalarını içeren klasörünü tel hafızasına atsanız dahi, "gerekli dosyalar bulunamadı" şeklinde hata veriyor ve navigasyona girmiyor.
    Bunun sebebi de, uydadaki haritaya dair değişiklik bilgilerini ve güncellemeleri, mevcut hafızasındaki harita dosyasını editleyerek güncelliyor. Böylece navigasyon kullandıkça, yerleşim yeri detaylarını aldığı için, harita dosyasının boyutu da büyüyor. Tel hafızasını kulanma-ma sebebi de bu sanırım.

***Lisanslama işine gelince, arkadaşların dediği gibi ilk kendi dosyaları lisanslı vaziyette geliyo (hafıza kartındaki klasörden bahsediyorum)
    ancak ben kartı tamamen değiştirdim, kendi kartını kullanmıyorum ve eski kartımdan (telefonla gelen kartımdan) hiçbir dosyayı yeni kartıma aktarmadım
    cihazınıza ait bilgilerle, Route66 sitesinden register oluyorsunuz. yani cihazınızı kaydettiriyorsunuz.

NOT: Route66 her S8000 veya 8003 modelini kayıtsız şartsız ücretsiz register olmasını kabul ediyor. çünkü telefonda ücretsiz navigasyon cihazı tümleşik.

ardından, telefon hangi ülkede kayıtlı ise, sitenin güncelleme bölümünde, o ülkenin haritasını ve navigasyon klasörünü içeren paketler var (.rar) paketleri.
    onları indirip, hafıza kartına atıyorsun. haritayı da "maps" klasörüne atıyorsun (karttaki). ve telefonundan navigasyonu açtığında, internetten lisans bilgisini güncellemek istediğini söyleyen bir ileti geliyor.
    onu kabul etmen lazım. o zaman çok az bi kontor gidiyor ve lisans anahtarını otomatik olarak indiriyor telefona. bir daha da lisans filan sormuyor.

Navigasyon Yapmıyor sorunu ise, kapalı bi alandaysan, veya cihazın uydularla iletişimi net sağlayamıyor ise; böyle durumlarda "Sür, Yürü veya Rotayı Simüle Et" dediğinde telefon haritayı gösterip bekliyor kalıyor o şekilde
    aslında uydu arıyor o anda ama bulamıyor. senin durumun bu olabilir. yani lisans içinde geldiği doğru ama o bağlayıcı değil, program lisansını kendisi de indiriyor zaten olmadığı zaman.
    Hatta şöyle bir deneyimi de aktarmamda fayda var: ben yeni yapılan Adana Mersin tarafı otobanındaki uzun tüneller ve dağların içindeki vadi yeryüzü şeklinden dolayı, mevcut aktif navigasyon bile duruyor uyduyu kaybedince.

Ben bildiklerimi paylaştım. yanlış biliyor olabilirim. Doğru bilen arkadaşlar düzeltsinler eğer hatalı bir bilgi vermişsem.
    Umarım aklınızdaki sorulara mantıklı bir cevap olmuştur.
    Kolay gelsin İyi Çalışmalar. Saygılar.

ben de öyle dedim zaten kardeş. lisansı hafıza kartıyla ilgili diyenlere karşı bi savunmam vardı zaten okuduysan. ama lisans senkronize et dediğinde aldığın hatayı paylaşırsan bi düşünelim. internete bağlanma sırasında mı bir hata acaba yoksa , lisans ret edildiğine dair bir hata mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: biyomani

benim telde kapanıp açılmalar olmaya başladı..yukarda aradaşlar da bahsetmiş benim
    versiyon:S8000XPJA1 di. şimdi S8000XPJG1 i yükledim bakalım kapanmalar devam edecek mi?

Ben de 2 ay kadar S8000XPJG1 kullandım :) sonra telefon kalibrasyon sorunu ve takılamalar kitlenmeler yapmaya başladı. şu an sadece denemek için yükleyip ardından XPJG1 ile değiştirdiğim, fazla incelemediğim S8000XPJA1 e geri döndüm. 2 gündür gayet memnunum. internet performansı ve oyun performansı çok daha başarılı.

sanki bu telefonların hepsi bir değilmiş gibi bir his var içimde. birinin yavaş dediği versiyona diğeri mükemmel diyor. bu çelişkili izlenimlere çok rastladım ve sanki telefonlar da fark varmış gibi geliyor bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

S800MPOJB1 kullanıyorum. 3 4 ay oldu. hiç bir problem yaşamadım. ama bu versiyonu kurdugumdan beri hiç ilgilenmedim. bundan daha yeni iyi bir sürüm çıktı mı. 10 sayfa okudum ama efsane_05 i okumak bende kafa bırakmadı. yeni fw tavsiyeniz var mı. bir sorum daha olacak jetdroid hafıza kartından bir program gibi mi çalışıyor yoksa jetdroid kurunca samsung un işletim sistemini bi daha göremiyor muyuz.

Eğer efsane05 i okuduğun doğru olsaydı kardeş; benim:
    - samsung orjinal işletim sisteminin de silinmiyor olması ve dual boot şeklinde olması işin en güzel yanı

şeklindeki yorumumu da görmüş olman lazımdı kardeşim. jetdroid projesiyle ilgili.

kib.
  • quote:

quote:

Arkadaşım daha önce internet ve navigasyona ikisi birden baglanma imkanım yoktu bugun baglandım. Lisansı senkronize et dedim. ise yaramadı. navigasyonda sur deyince hesaplama yapıyor ve lisans satın almanız lazım diyor. internetten senkronize et diyorum, etmiyor.

lisans telefon hafızasına alıyor, kartla bir ilgisi yok.

Ben denedim olmadı.
    quote:

quote:

Tüm arkadaşlara bir sorum olacaktı.
    Firmware güncellemesi yapınca navigasyon özelliği ücretsiz çalıştığından bahsedilmiş. Bu acaba sizin daha önce navigasyonu lisanlı hale getirdiğinizden mi oldu? Program daha önce yüklü olduğundan. Yoksa navigasyon lisansı olmayan ithal telefonlarda firmware güncellemesi yapsak navg. çalışır mı? Sanırım Route66 çalışıyor ama navigasyon yapmıyor, yapsa bile eskiden lisanslarınız olduğu için navigasyon yapabiliyorsunuz.
    Bende de route var, cadde sokakları görebiliyorum lakin navigasyon yapmıyor.

Arkadaşım merhaba. soruna kendimce cevap vermek istedim:
    hafıza kartı filan iddia eden arkadaşlar olmuş. KIZMADAN CEPHE ALMADAN AÇIKLAMALARIMI Bİ OKUYUN SONRA YORUM YAZIN
    Bu navigasyon programı, telefonda entegre şekilde yüklü bi yazılım,
    Lakin harita ve diğer dosyalarını bir external hafızadan kullanması şart (şeklinde programlanmış)
    yani navigasyonun dosyalarını içeren klasörünü tel hafızasına atsanız dahi, "gerekli dosyalar bulunamadı" şeklinde hata veriyor ve navigasyona girmiyor.
    Bunun sebebi de, uydadaki haritaya dair değişiklik bilgilerini ve güncellemeleri, mevcut hafızasındaki harita dosyasını editleyerek güncelliyor. Böylece navigasyon kullandıkça, yerleşim yeri detaylarını aldığı için, harita dosyasının boyutu da büyüyor. Tel hafızasını kulanma-ma sebebi de bu sanırım.

***Lisanslama işine gelince, arkadaşların dediği gibi ilk kendi dosyaları lisanslı vaziyette geliyo (hafıza kartındaki klasörden bahsediyorum)
    ancak ben kartı tamamen değiştirdim, kendi kartını kullanmıyorum ve eski kartımdan (telefonla gelen kartımdan) hiçbir dosyayı yeni kartıma aktarmadım
    cihazınıza ait bilgilerle, Route66 sitesinden register oluyorsunuz. yani cihazınızı kaydettiriyorsunuz.

NOT: Route66 her S8000 veya 8003 modelini kayıtsız şartsız ücretsiz register olmasını kabul ediyor. çünkü telefonda ücretsiz navigasyon cihazı tümleşik.

ardından, telefon hangi ülkede kayıtlı ise, sitenin güncelleme bölümünde, o ülkenin haritasını ve navigasyon klasörünü içeren paketler var (.rar) paketleri.
    onları indirip, hafıza kartına atıyorsun. haritayı da "maps" klasörüne atıyorsun (karttaki). ve telefonundan navigasyonu açtığında, internetten lisans bilgisini güncellemek istediğini söyleyen bir ileti geliyor.
    onu kabul etmen lazım. o zaman çok az bi kontor gidiyor ve lisans anahtarını otomatik olarak indiriyor telefona. bir daha da lisans filan sormuyor.

Navigasyon Yapmıyor sorunu ise, kapalı bi alandaysan, veya cihazın uydularla iletişimi net sağlayamıyor ise; böyle durumlarda "Sür, Yürü veya Rotayı Simüle Et" dediğinde telefon haritayı gösterip bekliyor kalıyor o şekilde
    aslında uydu arıyor o anda ama bulamıyor. senin durumun bu olabilir. yani lisans içinde geldiği doğru ama o bağlayıcı değil, program lisansını kendisi de indiriyor zaten olmadığı zaman.
    Hatta şöyle bir deneyimi de aktarmamda fayda var: ben yeni yapılan Adana Mersin tarafı otobanındaki uzun tüneller ve dağların içindeki vadi yeryüzü şeklinden dolayı, mevcut aktif navigasyon bile duruyor uyduyu kaybedince.

Ben bildiklerimi paylaştım. yanlış biliyor olabilirim. Doğru bilen arkadaşlar düzeltsinler eğer hatalı bir bilgi vermişsem.
    Umarım aklınızdaki sorulara mantıklı bir cevap olmuştur.
    Kolay gelsin İyi Çalışmalar. Saygılar.

ben de öyle dedim zaten kardeş. lisansı hafıza kartıyla ilgili diyenlere karşı bi savunmam vardı zaten okuduysan. ama lisans senkronize et dediğinde aldığın hatayı paylaşırsan bi düşünelim. internete bağlanma sırasında mı bir hata acaba yoksa , lisans ret edildiğine dair bir hata mı?

Zaten navigasyonu aktive et deyince menulerde navigasyon çıkıyor, çalıştır deyince Samsung LBS falan çıkıyor ama sonra kartı takın diyor, çalıştırmıyor. Programın ana bilgilerini hafızaya alıyor, lisans vs. Direk karta bağlı olsaydı, kart olmadan navigasyon hiç açılmaz başlamazdı.

Ekstra / Navigasyon / Lisans Anahtarını senkronize et deyince
    internete baglanıyor "Senkronize tamamlandı" diyor. Herhangi bir problem yokmuş gibi. Tamama basıyorsun. Yine navigasyon bölümü kilitli gösteriyor.

Benim daha önce symbianlı samsungum vardı. Route66 mobile 8 lisansım var ondan kalan bu telefonlarda Mobile 9 lisansı ve programını kullanıyor. 8 i 9 yapmıyorlar. mobile 8 kullananan başka telefona aktarabiliyorsun 3 yada 5 telefona kadar aktarmaya izin veriyorlar.

Ben afyonda yaşıyorum şimdilik navigasyona ihtiyacım yok olunca şöyle bir yöntemi deneyeceğim. Başka çözüm yolu bulabilen varsa sevinirim. İşin ilginç yanı, Samsung g810 da ücretsiz route66 vardı. Burada forumdakiler onu hiç sevmezdi başka programlar ilaçlı kullanırlardı ben route66 kullanırdım.

Şöyle ucuz bir çözüm olacağı kanaatindeyim.
    Bunu bir arkadaş uygularsa sevinirim, uygulayan olmazsa büyük bir şehre giderken ben uygulayacağım.

31 günlük lisansı satın alıp (10 tlye), telefonun tarihini 10 sene ileriye alıyoruz. Route 66 programını kuruyoruz ve 31 günlük lisansı alıp tanıtıyoruz. sonra telefonun tarihini 10 sene geriye şimdiki tarihe alıyorsunuz. 10 sene kullanabiliriz diye tahmin ediyorum. Program çok karmaşık degilse bu yöntem geçerlidir.

Bu yöntem işe yaramazsa diyelim ki 1 ocak 2011 de lisans aldınız ve 3-5 şubat 2011 de lisans doldu, mart ayındasınız navigasyon yapmak isterseniz telefonun tarihini 2 ocaga geri alın bu yöntemin daha çok işe yarayacağını düşünüyorum.

Daha önce 35 tl ye 8 gm mikro sd kartla birlikte navigasyonu satmışlar. 10 gün sonra yine gelecek dedi satın aldığım adam. Doğru mu bilmiyorum. Lisanslı değil ama ilaçlıdır, o fiyata yok çünkü.

Başka bir sorum daha var, görüşme esnasında telefonun tuş kilitlenmesini engellemenin bir yolu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerso -- 23 Aralık 2010; 11:31:34 >

• @Sonerso

arkadaşım navigasyon programını kurmaktan söz etmişsin ama bu mümkün değil ki, çünkü progra Firmware in içerisinde entegre edilmiş vaziyette zaten. ve S8000 telefona sadece java uygulamalar yüklenebilir. eğer route66 java sürümü varsa onu bilemem. yani yükleme işini anlayamadım doğrusu.

bir de bana sanki bana navigasyon dosylaranda eksik veya hasar var gibi geldi veya kartında okunamaz alan filan. çünkü lisansı zaten program girişinde soruyor. veya navigasyon yap dediğinde soruyor "senkronize edeyim mi" diye
    ancak senin söylediğin şekilde kartı takın deyio çıkma bence program dosyalarıyl ailgili.

yani karışık bir durum.
  • quote:

@Sonerso

arkadaşım navigasyon programını kurmaktan söz etmişsin ama bu mümkün değil ki, çünkü progra Firmware in içerisinde entegre edilmiş vaziyette zaten. ve S8000 telefona sadece java uygulamalar yüklenebilir. eğer route66 java sürümü varsa onu bilemem. yani yükleme işini anlayamadım doğrusu.

bir de bana sanki bana navigasyon dosylaranda eksik veya hasar var gibi geldi veya kartında okunamaz alan filan. çünkü lisansı zaten program girişinde soruyor. veya navigasyon yap dediğinde soruyor "senkronize edeyim mi" diye
    ancak senin söylediğin şekilde kartı takın deyio çıkma bence program dosyalarıyl ailgili.

yani karışık bir durum.

eleanor67 Arkadaşım. Route66 programı jetlerle tümleşik zaten. Navigasyonu aktive et deyince, menüde navigasyon çıkıyor. Telpanın sitesinde bu program mevcut, oradan yükleme yapabiliryorsunuz. Route66 nın tüm özellikleri yükleme sonrasında çalışıyor. Sadece bulunduğunuz adresten başka bir adrese navigasyonla gitmek isterseniz, lisansınız yok diyor götürmüyor. Yani gideceğin adresi seçip, sür deyince hesaplama yapıyor. Hesaplama bitince tam yön tarifi yapacağı sırada lisansınız yok diyor. Navigasyonla bulunduğunuz sokak ve görebiliyorsunuz, route66 navigasyon hariç çalışıyor. Rota simule edeiliyor vs.

• quote:

quote:

@Sonerso

yani karışık bir durum.

eleanor67 Arkadaşım. Route66 programı jetlerle tümleşik zaten. Navigasyonu aktive et deyince, menüde navigasyon çıkıyor. Telpanın sitesinde bu program mevcut, oradan yükleme yapabiliryorsunuz. Route66 nın tüm özellikleri yükleme sonrasında çalışıyor. Sadece bulunduğunuz adresten başka bir adrese navigasyonla gitmek isterseniz, lisansınız yok diyor götürmüyor. Yani gideceğin adresi seçip, sür deyince hesaplama yapıyor. Hesaplama bitince tam yön tarifi yapacağı sırada lisansınız yok diyor. Navigasyonla bulunduğunuz sokak ve görebiliyorsunuz, route66 navigasyon hariç çalışıyor. Rota simule edeiliyor vs.

işte acaba program sizin lisans bilginizi neden otomatik olarak senkronize edemiyor. bağlantı sağlayamadığı için mi ilgili server a ulaşamıyor ve lisans alamıyor?
    yoksa; sunucu sizin navigasyon programınızın lisans talebini ret mi ediyor?

yoksa; telefonunuz orjinal değil de, sadece orjinal veya bulunduğu ülkeye kayıtlı telefonlar mı lisans alabiliyor?? bunlardan biridir yani durum.

• quote:

quote:

quote:

@Sonerso

yani karışık bir durum.

işte acaba program sizin lisans bilginizi neden otomatik olarak senkronize edemiyor. bağlantı sağlayamadığı için mi ilgili server a ulaşamıyor ve lisans alamıyor?
    yoksa; sunucu sizin navigasyon programınızın lisans talebini ret mi ediyor?

yoksa; telefonunuz orjinal değil de, sadece orjinal veya bulunduğu ülkeye kayıtlı telefonlar mı lisans alabiliyor?? bunlardan biridir yani durum.

Türkiye haricindeki diger ülkelerde route66 çalışıyor ama sesli nagiasyon ve ekstralar için kredi kartına yönlendiriyor. Route66 nın satış taktiği. Türkiyede satılan jet için samsung lisans parası vermiş. Türkiye kayıtlılarda sesli navigasyonda çalışıyor. Bu telefonları TR ye kaşa getirtiyorlar diye baktım.

Örneğin ingilterede satılan samsunglar 3 boyutlu navigasyonlu satılıyor. Benimkisinde 3boyutlu navigasyon kendiliğinden kurulu olarak geldi ancak internet bağlantısı istiyor. route66 yi istersen kurabiliyorsun tüm özellikler çalışıyor sesli navigasyon hariç.
    http://www.samsung.com/uk/consumer/mobile-devices/mobile-phones/touch-screen/GT-S8000KKAXEU/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=feature

Bu arada uzakdoğuda fiyatlar ne kadarmış diye baktım, keşke bakmasaydım kafam karıştı. Acilen i8910 hd getirtmeyi düşünüyorum. Gümrükte takılmaz inş.

Samsung i8910 Omnia HD 150 usd.
    Samsung Omnia7 i8700 250 usd.
    Samsung New S8000 S8003 JET 120 usd.
    SamSamsung S8500 Wave 180 usd
    Samsung Google Nexus S 250 usd
    Samsung i9000 Galaxy S 230 usd
    Samsung Focus Windows 7 Smartphone 230 usd
    Samsung P1000 32GB Galaxy Tab Unlocked 280 usd

Hepsi yeni orjinal, kutusunda açılmamış.
    Telefonlar orjinal değil diye akıllara gelebilir. teknosada jeti elime aldım ama çalıştırmadım. dışından kaliteleri aynıydı. Şu an ki jetimin ekran kalitesi görüntü kalitesi iphone4 ile aynı diyebilirim. Şu na kullandığım jetim daha önceki türkiyeden aldığım orjinal samsunga g810 a 5 basar. Ayrıca ithal jetlerden kullanananlardan şimdiye kadar orjinal degil diyen cikmadı. tüm özellikleri kodlar herşey çalışıyor.

Bence ya orjinal %98, ya gerçeğin birebir kopyası %1 (bu durumda yine gerçek olur) ya da % 1 sahte bazı özellikleri düşük mesela işlemci hızı gibi ama videolardan gördüğüm kadarıyla hızları aynı.

Bana kalırsa %99.99 orjinal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerso -- 24 Aralık 2010; 12:01:18 >

• Evet anlaşıldı. yani demekki durum, Route 66 nın, her ülkede verebileceği hizmet şeklinin farklı olması ve Samsungla olan anlaşma şeklinin, "Program özellikleri veya kısıtlamaları bazında" her ülkeye göre farklı olması.

bu yüzden de lisans olayı problem yaratıyor. ama anlamadığım nokta, Route 66 lisans işlemleri için acaba FV e mi bakıyor yoksa IMEI numarasına mı?? yani fw ise , fw değişikliğiyle belki navigasyon çalışabilir. yani lisans alabilir. yok IMEI ise bu iş yatar.

yapacak bişey yok
  • quote:

Evet anlaşıldı. yani demekki durum, Route 66 nın, her ülkede verebileceği hizmet şeklinin farklı olması ve Samsungla olan anlaşma şeklinin, "Program özellikleri veya kısıtlamaları bazında" her ülkeye göre farklı olması.

bu yüzden de lisans olayı problem yaratıyor. ama anlamadığım nokta, Route 66 lisans işlemleri için acaba FV e mi bakıyor yoksa IMEI numarasına mı?? yani fw ise , fw değişikliğiyle belki navigasyon çalışabilir. yani lisans alabilir. yok IMEI ise bu iş yatar.

yapacak bişey yok

Bundan önceki telefonum samsung g810 idi. O symbiamlıydı ve route66 mobile 8 programı kullanıyordu. Bozulunca route66 ya tel actım yeni telefonunuz da symbianli ise o telefondada kullanabilirsiniz imesi ne aktarabilirsiniz gibi birşeyler soylemişti. IMEI sine bakıyor sanırım.

• quote:

quote:

Evet anlaşıldı. yani demekki durum, Route 66 nın, her ülkede verebileceği hizmet şeklinin farklı olması ve Samsungla olan anlaşma şeklinin, "Program özellikleri veya kısıtlamaları bazında" her ülkeye göre farklı olması.

yapacak bişey yok

Bundan önceki telefonum samsung g810 idi. O symbiamlıydı ve route66 mobile 8 programı kullanıyordu. Bozulunca route66 ya tel actım yeni telefonunuz da symbianli ise o telefondada kullanabilirsiniz imesi ne aktarabilirsiniz gibi birşeyler soylemişti. IMEI sine bakıyor sanırım.

Muhakkak öyledir. çünkü fw e baksa çok basit olurdu. zaten bu teknoloji nereye gidiyor?? ben bazan takip etmekten yoruluyorum cidden.
    ben de jet i satıp wave ye geçmeyi düşünüyorum iyi olur mu emin değilim. wave de 3 ay sonra jet gibi birsürü sorun, eksiklik veya işte ne biliyim pürüz çıkaracaksa hiç gereği yok.

• arkadaşlar benim telefonun Firmware Sürümü;
    <SV VER> S8000XXIEA
    <CSC VER> S8000XAIDD
    <FFS VER> DEF

DİYE GEÇİYOR BU SÜRÜMÜ KULLANAN ARKADAŞLAR MEMNUNLAR MI YOKSA GÜNCELLEMEM LAZIM MI
  • _ONEMLI_
    Arkadaslar dun en son cikan firmware i yukledim (ekim 2010)
    =s800MCEJJ3=

KESINLIKLE HERKES YUKLESIN EN SON CIKANI EN IYISI BUDUR.
    HICBIR EKSIGI YOK (sadece mesajda turkce karakter sayiyi dusuruyor) EASY JAVASI INTERNET HIZINDA ARTIS MENU DUZENLEME KISACA HERSEY MEVCUT

bundan once kulladigim temmuz 2010 firmware i moxajb1 den daha stabil o biraz dengesizlikler yapiyodu. Dedigim gibi en iyisi budur zaten yabanci forumlardaki yorumlára gore insanlar baska firmware cikmicagi gorusundeler.daha yeni yukledim sorun cikarirmi bilmiyorum ama kullanicilar memnun

pc basinda olsam link verebilirdim veya daha sonra eklerim. ama isterseniz kendiniz samfirmware . com a kolayca uye olup indirebilirsiniz.
    herkese kolay gelsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 26 Aralık 2010; 23:18:45 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.