Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bende S800MCEJJ3 yükledim tamam gayet güzel hızlı ama sms lerde Türkçe karakterler çıkmıyor, benim yazdığım Türkçe karakterler de 2 sms e çıkartıyor smsi, Ayrıca kamerası da kötüleşti gibi geldi bize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esatalemdar

Ya arkadaşlar bende S800MCEJJ3 yükledim tamam gayet güzel hızlı ama sms lerde Türkçe karakterler çıkmıyor, benim yazdığım Türkçe karakterler de 2 sms e çıkartıyor smsi, Ayrıca kamerası da kötüleşti gibi geldi bize.

Bende onu yüklemiştim ama diğer yorumları okuyunca S8000XPJG1 sürümünü yükledim son güncellenen sürümden kat kat daha iyi.Tek eksiği Easy javası yok.Oda bana göre önemli değil.
  • jj3 de türkçe karakterler yok bende rusca karakterler çıkıyor.bir türlü en iyi sürümü bulamadım.ama gayet hızlı bu konuda şüphem yok
  • S8000XPJG1 sürümünü yükledim. bir ya da iki saniyelik takılmalar olmakta. ayrıca tuş kilidini açmayı herhangi bir tuş yaptım ama yinede ortadaki tuşa basınca arka plan ışığı yanmıyor. sadece yes no ve tuş aç tuşları işe yarıyor. daha iyisi çıkana kadar bununla idare edeceğim. dikkatimi çeken şey menü geçişleri eski sürümüme göre hızlı olmuş. asıl merak ettiğim ise çekim gücü arttı mı yoksa aynı mı kaldı? şu anda bulunduğum yerden bunu söylemek zor. ayrıca bendeki şarj olurken dokunmatiğin sapıtması sorununuda bir dahaki şarja kadar öğrenemeyeceğim
  • Arkadaşlar en son firmware hangi tarihli ? İnternette 2011 tarihli dolaşıyor doğruluğu nedir acaba?
  • Arkadaşlar elimde bi orijinal s8003 var bi de korea malı.. ikisinde farklı yazılımlar mevcut..

orijinaldeki yazılımı olduğu gibi diğer makineye atabilmenin yolu var mıdır? varsa nasıl? sorun çıkarır mı? sorunsuz çalışabilir mi? yardımcı olursanız çok memnun olurum..
  • Jet'ine S800MCEJJ3 firmware yükleyenler kamera kalitesi çok fazla düştü. İlk zamanlar ışıktandır, kamera açısıdır ayarıdır vs dedim durdum ama eski fotolarla karşılaştırdığımda bariz bir fark olduğunu gördüm. Bu firmware oldukça iyi hızlı ama daha öncede dedğim gibi sms lerde tr desteği yok ( tr karakterler var ancak sms adetini arttırıyor ) vede kamerası çok kötü.

Ayrıca birşey daha var, bu jet'in gps ini kullanan varmı ? Bundan önce n95 vardı canavar gibiydi ama bu çok kötü neredeyse hiç kullanamadım.
  • quote:

Jet'ine S800MCEJJ3 firmware yükleyenler kamera kalitesi çok fazla düştü. İlk zamanlar ışıktandır, kamera açısıdır ayarıdır vs dedim durdum ama eski fotolarla karşılaştırdığımda bariz bir fark olduğunu gördüm. Bu firmware oldukça iyi hızlı ama daha öncede dedğim gibi sms lerde tr desteği yok ( tr karakterler var ancak sms adetini arttırıyor ) vede kamerası çok kötü.

Ayrıca birşey daha var, bu jet'in gps ini kullanan varmı ? Bundan önce n95 vardı canavar gibiydi ama bu çok kötü neredeyse hiç kullanamadım.

Arkadaşım öncelikle aynı yazılım bende de mevcut acak kameraya olumsuz bir etkisi olmadı.
    Artı mesajlarda türkçe karekter mevcut. Yani sms yazarken veya geldiğinde Ş - Ç - Ğ gibi türkçe karakterler görünüyor.
    GPS ile ilgili çok kötü kullanamadım derken neyi kasttettiğini daha açık yazarmısın. Hiçmi giremedin yoksa memnunmu kalmadın. Ben gayet memnunum. Evet bir navigasyon cihazı ile karşılaştırılmaz (Çekim açısından) Düşünün o sadece bu iş için yapılmış bir cihaz ona göre çift anten mevcut. Ama elinizdeki çok kapsamlı bir telefon ve onun içine birde gps anteni koyma ve teli mümkün oldukça ince ve küçük tutma prensibi daha önde olduğu için anca. Bazen bağlantının kopması dışında ben çok memnunum. Kullanım rahatlığı, yol tarifleri, aradığın şeyi bulma (Banka , benzin ist. vs) çok iyi. Çok kötü den kastının ne olduğunu bilmediğimden bağlantı problemi varsayarak şunu söyleyebilirim. Ayarlar - Telefon Ayarları - GPS Ayarları - GPS+ Ayarlarından Verileri İndir diyin. Eğer Geçerlilik süresi dolmuşsa bağlatı kurmada zorluk olabiliyor kapalı havalarda. Burayı Verileri indir diyip güncellediğinizde daha çabuk bağlanıyor.
    Not: Verileri internetten indirdiği için int. bağlantısını wireles olarak seçerseniz kont. düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliselale -- 23 Şubat 2011; 13:54:02 >

• Merhaba. Bende S8000 cihazıma MCEJJ3 sürümünü 22.02.2001'de yükledim. kullanmaya başladım ve şimdilik bir sorun yok. önceki sürüm XXIEA gibi birşeydi. bu yeni yüklediğim sürüm oldukça iyi hızlı. adına layık "jet" gibi oldu gerçekten. dedikleri gibi t9 türkçe var ama türkçe karakter içeren bir şey yazıyor ancak seçtiğinizde ise o karaktleri yazmıyor. mesala "ŞARKI" diye yazıyorum ekranda "ş ve ı" gözüküyor ama seçtiğimde "SARKI" diye yazıyor. WIFI de ise sorun yok. güzel çalışıyor. video falan izlemedim. denerim ve sonucu yazarım. yatay menü yok. ya da ben beceremedim. :) onun dışında söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. uamrım yeni bir sürüm çıkar da hepimiz şöyle bir "oh bee..!" deriz :)
  • karakterler görünüyor bilgisi eksik şöyle görünüyor görünüyor ama desteklemiyor oda şu şekilde oluyo 160 karakter olan sms harf bakiyesi 60 karaktere iniyor yani 2 sms ücreti ödüyosunuz doğal oalrak türkçe desteği olmamış oluyor adam haklı
    quote:

Orijinalden alıntı: aliselale

quote:

Jet'ine S800MCEJJ3 firmware yükleyenler kamera kalitesi çok fazla düştü. İlk zamanlar ışıktandır, kamera açısıdır ayarıdır vs dedim durdum ama eski fotolarla karşılaştırdığımda bariz bir fark olduğunu gördüm. Bu firmware oldukça iyi hızlı ama daha öncede dedğim gibi sms lerde tr desteği yok ( tr karakterler var ancak sms adetini arttırıyor ) vede kamerası çok kötü.

Arkadaşım öncelikle aynı yazılım bende de mevcut acak kameraya olumsuz bir etkisi olmadı.
    Artı mesajlarda türkçe karekter mevcut. Yani sms yazarken veya geldiğinde Ş - Ç - Ğ gibi türkçe karakterler görünüyor.
    GPS ile ilgili çok kötü kullanamadım derken neyi kasttettiğini daha açık yazarmısın. Hiçmi giremedin yoksa memnunmu kalmadın. Ben gayet memnunum. Evet bir navigasyon cihazı ile karşılaştırılmaz (Çekim açısından) Düşünün o sadece bu iş için yapılmış bir cihaz ona göre çift anten mevcut. Ama elinizdeki çok kapsamlı bir telefon ve onun içine birde gps anteni koyma ve teli mümkün oldukça ince ve küçük tutma prensibi daha önde olduğu için anca. Bazen bağlantının kopması dışında ben çok memnunum. Kullanım rahatlığı, yol tarifleri, aradığın şeyi bulma (Banka , benzin ist. vs) çok iyi. Çok kötü den kastının ne olduğunu bilmediğimden bağlantı problemi varsayarak şunu söyleyebilirim. Ayarlar - Telefon Ayarları - GPS Ayarları - GPS+ Ayarlarından Verileri İndir diyin. Eğer Geçerlilik süresi dolmuşsa bağlatı kurmada zorluk olabiliyor kapalı havalarda. Burayı Verileri indir diyip güncellediğinizde daha çabuk bağlanıyor.
    Not: Verileri internetten indirdiği için int. bağlantısını wireles olarak seçerseniz kont. düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 23 Şubat 2011; 15:55:16 >

• Tekrar merhaba. geçenlerde bu son çıkan firmware'ü yükledim. bir kaç gün güzel sorunsuz çalışıyordu ancak 20/02/2011 de artık telefon çalışmıyor. dokunmatik ekran cevap vermiyor verse bile çok geç tepki veriyor. sonra xxiea gibi bir firmware vardı onu tekrar yükledim sorun çözülür dedim ama nafile gene aynı. değişen bir şey yok. n'apacağımı bilemiyorum. 01/03/2011'de tamire götürdüm bana anakartının değişmesi gerektiğini söylediler. şimdi başka bir tamirciye verdim haber bekliyorum. belki buradan birileri yardımcı olur. izmir'de güvenilir tamirci varsa ve öneren olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xnewierr -- 2 Mart 2011; 12:06:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

karakterler görünüyor bilgisi eksik şöyle görünüyor görünüyor ama desteklemiyor oda şu şekilde oluyo 160 karakter olan sms harf bakiyesi 60 karaktere iniyor yani 2 sms ücreti ödüyosunuz doğal oalrak türkçe desteği olmamış oluyor adam haklı
    quote:

Orijinalden alıntı: aliselale

quote:

Aynen öyle, Türkçe karakterler gözükmesine gözüküyor. Ama sadece " şaşkın " yazmamla bile karakter sayısı 64 e iniyor yani ortalama 100 karakterli bi sms yolladığımda 2 sms olarak gönderiliyor. Aslında ücretsiz sms ler nedeniyle çok da sorun değil. Ama şu gps olayını yineliyorum. Daha önce N95 vardı hertürlü hava koşulunda anıda bağlanırdı hayatta kopmazdı. Ama bu jet'in GPS i ( Genel olarak söylüyorum son firmware ile ilgili değil ) çok kötü bence, çok çok yavaş bağlanıyor hatta neredeyse hiç bağlanmıyor. Geçerlilik süresi, veri indirme falan hepsi uygun durumda zaten. Kameraya gelince tekrar üstüne basa basa söylüyorum ki, bu yeni firmware ile birlikte belirgin bir kalite kaybı oldu. Eski resimlerle karşılaştırdığımda sonuç ortaya çıkıyor. Hatta geçenlerde teli ilk aldığım zaman çektiğim iç mekan resmini tekrar çektim bariz bir fark vardır. ( Not : Fotoğraf konusunda uzman seviyesindeyimdir. Işık dı flaş dı vs ile ilgili bir sorunum yok ) Ancak KOCAMAN bir + olarak belirtmeliyim telefon müthiş hızlı buda herşeye değiyor

• arkadaşlar ben Jet e S800MCEJJ3 firmwareyi yükledim.telefona arama geldiğinde arayan kişi tel de kayıtlı olduğu halde isim yazmıyor "bilinmiyor" yazıyor telefonda arama bilgisi açık.neyden olabilir arkadaşlar? teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetegej

arkadaşlar ben Jet e S800MCEJJ3 firmwareyi yükledim.telefona arama geldiğinde arayan kişi tel de kayıtlı olduğu halde isim yazmıyor "bilinmiyor" yazıyor telefonda arama bilgisi açık.neyden olabilir arkadaşlar? teşekkürler..

o bende telefonu yeni açtığımda arama olursa yapıyor başka hiç rastlamadım rehberi simden kullanıyorum
  • bende simden kullanıyorum rehberi ama devamlı oluyor bende.S800MCEJJ3 yeni sürümü varmı acaba onu yükleyelim.
  • burdaki sürümler tam manasıyla berbat telefonun kendi sürümü daha iyiydi.özellikle jj3 kullandıktan sonra anladım ne kadar kararsız bir sürüm oldugunu.hayret ya telefonu alalı 1 yıl oldu daha hiçbir geliştirme yok.forumdaki önerilerde avare kullanıcıların heves arayışı gibi.bu telefon adam olmaz gerçekten destek sıfır..
  • Şuan Hangi YAzılımı Öneriyosunuz?
  • Bu telefon için hangi yazılımı öneriyorsunuz ? Bende şu an S8000XPJG1 yüklü fena değil....
  • arkadaşlar sakın ama sakın yazılımını burdaki yollarla update etmeyin. kesinlikle garantiden çıkıyor. firmware yüklenmiş telefonumun ekranı bozuldu. bana giren 94.60 tl oldu. arkadaşa güvendik update ettik. sakın güvenmeyin buradaki kişilere.
  • Arkadaşlar telefonun şuandaki firmware versiyonunu nasıl öğrenebiliriz? geçmiş sayfaları okudum ama göremedim bir türlü?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.