Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın bahsettiği firmware: S800MCEJJ3 link bu :http://www.multiupload.com/CLMMGTQTB2
    birazdan deniyecem
  • Bilgisayarim yanimda yok diye link veremedim saol eklemissin teto_safa :)

bu arada biraz deneyim aktariyim (moxajb1) kiyasla
    denilen gibi oyle bi internet hiz artisi gormedim yani sizde yok kabul edebilirsiniz :D (buyuk harflerle yazmisim bide abartili olmus :D) simgeler biraz kuculmus. hizi ayni fakat stabil ve bn moxajb1 kullanirken ara sira yeniden basliyodu tel simdilik bi sorun yok yok...
  • Arkadaslar fotograf editlemede gelismis guzel seyler eklenmis yuz ifadesi ekleme ekran uzeri not cerceveler... guzel yani begendim en azindan gelisme var:)
    bide keske su youtube da dolasan gecis efektleride olsaymis o zmn tam olucakmis bu firmware neyse darisi bidahakine :) baska biseyler farkedersmde eklerim
  • vayy sevindim ya şu türkçe karakter mevzusu canımı sıkıyodu deneyecem bende arkadaşlar fakat şunada bakarsanız sevinirim mesaj atarken türkçe karakter olunca mesaj karakter sayısı düşüyomu acaba
  • en stabil sürüm bu galiba ... kalibrasyon ayarı falan gayet iyi beğendim :D yanlız bu yeni sürümlerin hepsinde var bu resim üzerinde büyteç yok elini bastırarak büyütüyosun malesef :(
  • evet dusuyormus :( mesajimi duzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imfisher -- 26 Aralık 2010; 23:15:55 >
  • tüh be yani aynen devam karakter sorunu zaten mesele olan da o türkçe desteği var ama tam değil işte easy java vardır heralde bari o olsunda denediğimize değsin
    quote:

Orijinalden alıntı: aykutb

evet dusuyormus :( mesajimi duzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Aralık 2010; 23:45:48 >
  • sefa ya bu rar şifresi ne acaba şifre istiyo dosya indirdik öyle kaldı
    quote:

Orijinalden alıntı: teto_sefa

arkadaşın bahsettiği firmware: S800MCEJJ3 link bu :http://www.multiupload.com/CLMMGTQTB2
    birazdan deniyecem

edit: buldum rar şifresini kendi adresinde mevcutmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 26 Aralık 2010; 23:56:50 >
  • Ben soyliyim :) samfirmware.com
  • bu arada bende bide nerden indirmişim bilmiyorum ama S8003JVF1 sürümü mevcut s8003 yazıyo turkiye versiyonumu bu acaba birde bu sizin indirdiğiniz fw nekadar büyük ya tam 310 mb şuana kadar yüklediklerimiz hep 150-160 mb arası bu neden bukadar büyük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Aralık 2010; 0:03:31 >
  • evet bunun boyutu biraz fazla nedenini bende bilmiyorum ama gerçekten çok stabil bi sürüm ..
  • arkadaşlar çok çok önemli bi derdim var sizede yararlı olabileceğim bi konu.

Lisanslı navigasyonum vardı jetimde yanlışlıkla *2767*3855# yaptım reset çekildi jafıza kartıda takılı olduğujndan navigasyon simgesi gitti ama tüm dosyaları yüklü hafıza kartında eksilmemiş.
    Nası geri getirebilirim simgeyi yardımcı olursanız hafıza kartını upload edip paylaşabilirim sür ve yürü özelliği aktif di..
  • Ayarlar - telefon ayarlari - navigasyon - acik
  • S800MCEJJ3 bu firmware de türkçe dil desteği varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique-1

S800MCEJJ3 bu firmware de türkçe dil desteği varmı?

Evet var ben kullanıyorum gayet memnunum.
  • bende yükledim bu yazılımı banada daha stabil geldi şuan bi sıkıntım yok ancak şu işlemciyi 800 mhz de çalıştırma kodu vardı unuttum kodunu bilen hatırlayan varsa yazabilirmi arkadaşlar
  • Bu firmwarein kendiside 800 mhz calisiyo ama genede soyliyim

*#03# sonra 6 Kere # daha sonra 8 tekrar 8 ve en son 1
  • eyvallah aykut saol öyleymiş evet şimdi baktım dynamic level 800 de eski yazılımlarda hem 600 den başlardı
    quote:

Orijinalden alıntı: aykutb

Bu firmwarein kendiside 800 mhz calisiyo ama genede soyliyim

*#03# sonra 6 Kere # daha sonra 8 tekrar 8 ve en son 1
  • bu son fw ile vodafone hatla internet sıkıntısı yaşayan varmı arkadaşlar ben bi türlü internete giremiyorum ya bu sürümden sonra oldu ne olduysa ayarlarıda istedim gönderdiler
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.