Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S8003 telefonuma S8000XPIJ7 yükledim ama S8003JPIF4 firmware yüklemek istiyorum...
    Önerir misiniz? Ya da siz bu firmware dışında ne önerirsiniz...
    Teşekkür ederim...
  • quote:

aşırı hızdan uçmasın senin tel

sıkı tutuyorum uçmaz. ama gerçekten çok memnun kaldım bu firmware den. Önceki versiyonda pictbridge özelliği çalışmıyordu. demin taktım printera harika foto çıktısı aldım. gündüz anında buldu açık havada 7 tane uyduyu. hele wifi bağlantısı çok güzel, browserıda güzel... Allah nazarlardan saklasın. a
  • arkadaşlar öncelikle bu siteyi yapan ve bu konuyu açan arkadaşlara teşekkür ederim gerçekten yapmaya çalıştıklarımda bana çok yardımcı oldular. ben yaklaşık 8 aydır jet 8003 kullanıyorum ve bunun bu video olayı beni hasta ediyordu birde bazı eksikleri özellikle 800 hz işlemciye göre arada bir takılması adeta çıldırtıyor her neyse en sonunda kadıköy yetkili servise götürdüm geçen hafta ve bana yazılım atamadıklarını buna uygun Türkiye de yazılım olmadığını söylediler ve biz yüklersek garanti dışı kalıyormuş sonra video izleniyor mu diye sordum müşteri hizmetlerini aramamı ve ordan bana yardımcı olabileceklerini söylediler bende aradım bir dünya mırın kırın ardından çok yüksek ebatlı videoları açamıyormuş (mb olarak) bende 20 sn'lik bir video ne kadar büyük olabilir diye laf söylediğimde dayanamadı ve beni başka bir yere yönlendirdi fakat bugün gene sitelerde dolaşırken bir video buldumhttp://www.youtube.com/watch?v=5euWFJZ2f7k&feature=related burda gayet güzel video izlenebildiğini söylüyor reklamcı amcamlar bunu en yakın zamanda gidip izletmeyi düşünüyorum ordakilere:))

neyse kafa şişirdim son 1 haftadır 8 aydır ilgilenmediğim kadar hatta her akşam telle ilgileniyorum ve 4 tane farklı yazılım attım denedim size bunları söylemek istiyorum
    şu anda ddjb1 kullanıyorum güzel hızlı türkçe desteği var ayrıyetten sözlük var(sadece ingilizcede çalışıyor) bir tane ağ programı var başka bir jetle bağlantı kuruyor bir kaç yeni müzik ve menü stili var ama en büyük eksiği java desteklemiyor arkadaşlar

en son sürüm olarak bildiğim yani isminden anladığım kadarıyla mdxjc1 güzel bir sürüm java desteği var ama türkçe değil malesef ve bu sözlük bunda kaldırılmış ve mesaj bölümü baya bir değişik t9 yok fakat sözlüksüz yazmada bile zorlandım çünkü boşluk ve sembol tuşlarının yerleri değiştirilmiş baya gıcık oldum:)

8000xpja1 sürümünü (burda her yorumu okumaya çalıştım ama göremedim bende 8003 var ama 8000 yüklediğimde bir sorun olmadı fakat benden okuyan arkadaşlar bir şey olursa suçu bana atmasın bende birşey olmadı diye onlarda da olamayacak diye garanti yok:)) kurdum ama çok kullanışlı gelmedi o yüzden onu da sildim

benim hala çözmeye çalıştığım şey youtube ve haliyle video izleme bulan arkadaşlar yazarsa herkes sevinir diye düşünüyorum ve fw leri kullanan arkadaşlar artılarını ve eksilerini yazarlarsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum

• Example firmware S8000XEIL1

S8000 = Model
    XE = The linguistic area
    I = Year
    L = Month
    1 = Version of month

The linguistic areas are as follows: Europe, Africa, Asia.

Europe:
    BD Cyprus, Greece
    CP Finland
    DB Vietnam
    DC Thailand
    DD India
    DT Australia
    DX Indonesia, Malaysia, Philippines, Singapore, Vietnam
    DZ Malaysia, Singapore
    JA South Africa
    JC Algeria, Morocco, Nigeria, South Africa, Tunisia
    JP Arabic
    JR Arabic
    JV Algeria, Egypt, Iran, Iraq, Kuwait, Morocco, Nigeria, Oman, Pakistan, Saudi Arabia, South Africa, Syria, Tunisia, Turkey
    MT Switzerland
    XA Austria, France, Germany, Italy, Netherlands, Switzerland, United Kingdom
    XB Denmark, Norway, Sweden
    XC Portugal, Spain
    XD Croatia, Czech, Hungary, Slovakia
    XE Bulgaria, Estonia, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Russia, Ukraine
    XF Bulgaria, Croatia, Romania
    XP English, German, French, Italian, Spanish, Nederlands, Polski, Portugues and Turkish
    XX Austria, Belgium, France, Germany, Hungary, Italy, Spain, United Kingdom, Denmark
    ZC China, Hong Kong
    ZH Hong Kong
    ZT Taiwan

Africa:
    JC Algeria/Tunisia
    JP/JR Arabic
    JV Turkey

Asia:
    DB Vietnam
    DC Thailand
    DD India
    DT Australia
    DX Thailand/Indonesia/Vietnam/Malaysia

Provider Code:
    AD = O2, Austria
    AE = SFR, France
    AI = Tim, Italy
    AM = Vodafone
    AN = E-Plus, Germany
    AO = O2, Germany
    AS = KPN, Netherland
    AU = Mobilkom, Austria
    BB = Tmn, Portugal
    BF = Optimus, Portugal
    BG = Telefonica, Spain
    BM = Swisscom, Switzerland
    BN = Amena, Spain
    BO = T-Mobile, Germany
    BU = Vodafone
    BV = Orange, Switzerland
    BW = O2, United Kingdom
    CD = Proximus, Belgium
    CG = Telia Mobitel, Sweden
    CH = SingTel, Singapore
    CK = Tele2 Comviq, Sweden
    CT = Tdc, Denmark
    CU = One, Austria
    CV = Telenor, Norway
    DT = Optus, Australia
    DV = Telstra, Australia
    EF = Celcom, Malaysia
    JB = Vodacom, South Africa
    MD = Telia Sonera, Finland
    MJ = Vodafone, Italy
    MM = Tele Ring, Austria
    MV = NetCom, Norway
    NA = Nrj, France
    NB = Tele2 Norway, Norway
    NE = H3g Nordic, Sweden
    NP = H3g, Italy
    RF = T-Mobile
    SS = Vodafone, Japan

Year:
    A 2001
    B 2002
    C 2003
    D 2004
    E 2005
    F 2006
    G 2007
    H 2008
    I 2009
    J 2010

Month:
    A January
    B February
    C March
    D April
    E May
    F June
    G July
    H August
    I September
    J October
    K November
    L December

Revision numbers:
    1-9
    Minor fix in firmware within a month

!!Alıntı!!

• Biraz önce Telpa ile konuştum. Ellerinde yükleyebilecekleri Firmware olarak S800JJVIHI versiyonunun olduğunu söylediler. Ne diyorsunuz bu Firmware hakkında? İki üç saatimi harcayıp değiştirmeye değer mi ?

Not benim Firmware'im S800JJVIGI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexteriyus -- 7 Mayıs 2010; 16:28:18 >
  • Selam arkadaşlar,

Anladığım kadarı ile en son türkçe firmware S800MJVJA2. ama nette hiçbiryerde bulamıyorum, kullanan ve bulabilen arkadaşlar bilgi verebilir mi?

Link yazarsanız iyi olur.

Teşekkürler.
  • valla bu fw güncelleme olayı yüzünden soğudum bu samsung markasından hiç bi yazılımının arkasında durmuyor ya oyüzdende ilk yüklü fw sini kullanıyorum hepsinin eksik tarafı var
  • arakadaşlar benim samsung i550W model telefonum vardı yalnız teknik serviste güncellemeden sonra ekranda hiç bir şekilde kaldıramadığım bir animasyon çıktı bu yüzden 6 sefer telpa teknik servise gönderdim 6.da sükür değiştirdiler ve yerine samsung s8003 jet model cihaz verdiler ancak bu güncellemeler yüzünden samsundan iyice soğudum telefondan yüklü gelen versiyon S800MJVJB2 yani suan bu cihaz için en güncel türkçe versiyon ancak o kadar çok eksigi varki en basitinden telefonu kapatıp açtığımda kamera kayıt ayarları ve kişiselleştirme ayarlarının çoğu eski haline geliyor ve en önemli eksik easy java nın olmayışı tabi yanında güzel yeniliklerde var ama adı üstünde güncelleme, geliştirme böyle olmaz bence en büyük eksiği samsungun türkçe yazılımm
  • anlamadığım şey o telefona karşalık jet vermeleri afedersiniz ama biri çiş biri kaka
    quote:

Orijinalden alıntı: delii08

arakadaşlar benim samsung i550W model telefonum vardı yalnız teknik serviste güncellemeden sonra ekranda hiç bir şekilde kaldıramadığım bir animasyon çıktı bu yüzden 6 sefer telpa teknik servise gönderdim 6.da sükür değiştirdiler ve yerine samsung s8003 jet model cihaz verdiler ancak bu güncellemeler yüzünden samsundan iyice soğudum telefondan yüklü gelen versiyon S800MJVJB2 yani suan bu cihaz için en güncel türkçe versiyon ancak o kadar çok eksigi varki en basitinden telefonu kapatıp açtığımda kamera kayıt ayarları ve kişiselleştirme ayarlarının çoğu eski haline geliyor ve en önemli eksik easy java nın olmayışı tabi yanında güzel yeniliklerde var ama adı üstünde güncelleme, geliştirme böyle olmaz bence en büyük eksiği samsungun türkçe yazılımm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Mayıs 2010; 18:28:06 >

• ee arkadaşlar son türkçe S800MJVJA2 bu sürümün kullanımı nasıl easy javalımı bari varmı bi gelişme yazılımsal olrak
  • Bu firmware elinde olan arkadaş varsa rapid vb. bir siteye yükleyip paylaşabilir mi?
  • S800MJVJA2 cok aradım nette yok birileri dosyayı koysada nasıl bişi yüklesek yaw ...
  • valla bende bulamadım yorum da yok
    quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

S800MJVJA2 cok aradım nette yok birileri dosyayı koysada nasıl bişi yüklesek yaw ...
  • amma da versiyon çıktı,,,,,kimin eli kimin cebinde belli değil,,,halbuki hepsi xpja1 in aynısı,,ismini değiştirip 8003 olarak tr versiyon diye sürüyolar,,,
  • doğrudur belki ama ben köklü değişiklik yapılmış bi yazılım olmadan güncelleme yapmak istemiyorum nebiliyim easy javalı flash destekli bi yazılım bekliyorum bide türkçe olsa çokmu istedim
    quote:

Orijinalden alıntı: hierapolis_denizli

amma da versiyon çıktı,,,,,kimin eli kimin cebinde belli değil,,,halbuki hepsi xpja1 in aynısı,,ismini değiştirip 8003 olarak tr versiyon diye sürüyolar,,,
  • belkı yerı degıl ama elımde s8300 ultra tuch var ve orange a aıt bı cıhaz buna fw atmak ıstıyorum ama nasıl atacagımı bılmıyorum desem yerıdır bı kac dosya ındırdım route66 tr harıtalı ama nasıl yapacagım konusunda bı fıkrım yok yardımcı olabılecek bırı varmı orange da gps denen bı bolum yok gıbı a-gps de baglanamıyo orange servıslerını arıyo turkcell ayarlarınıda bulamadım bı yardım olursa bu konuda cok ıı olur.
  • slm arkdaşlar bende jet kullanıcısıyım orjinal firmware yüklüydü telde çok sıkılmaya başlamıştım taki s8000XPIJ7 firmware' i yükleyene kadar bu firmware' i yükledikten sonra dokunmatik hassasiyeti gerçekten değişti tarayıcı hızlandı önceden wifi nin algılamadığı yerlerde şimdi 3 4 wifi buluyor navigasyonda ise eski versiyonunda 10 dakka bekliyordum uydu bulsun diye yeni versiyonda 1 dakika içinde buluyor youtube' den video seyredebiliyorum Opera Mini sayesinde Dns adreslerini değiştirip Dns adreside Şu şekilde Olsun Ben Bu şekilde girebilliyorum Bilgisayardaki dns adresi ne ise aynısını tele girin mesela benim 4.2.2.3 4.2.2.4, bu firmware' de Easy java Yok, İzlenimlerim bukadar yani ciddi bi değişiklik var telde ve şiddetle tavsiye ederim, birde şunu söylemek isterim arkadaşlar ben yeni firmare' i yüklemeden önce telefonu birsürü oyun program vs vs yüklemiştim size tavsiyem easy javalı olan bi versiyon kullanıyorsanız elinizdeki oyun uygulama vb vb hepsini yükleyin ondan sonra yeni firmware' i yükleyin tele sorunsuz eski yüklediklerinizin hepsi çalışıyor Şahsen bende öyle Tavsiyelerim bukadar...

• quote:

Orijinalden alıntı: cakal41

slm arkdaşlar bende jet kullanıcısıyım orjinal firmware yüklüydü telde çok sıkılmaya başlamıştım taki s8000XPIJ7 firmware' i yükleyene kadar bu firmware' i yükledikten sonra dokunmatik hassasiyeti gerçekten değişti tarayıcı hızlandı önceden wifi nin algılamadığı yerlerde şimdi 3 4 wifi buluyor navigasyonda ise eski versiyonunda 10 dakka bekliyordum uydu bulsun diye yeni versiyonda 1 dakika içinde buluyor youtube' den video seyredebiliyorum Opera Mini sayesinde Dns adreslerini değiştirip Dns adreside Şu şekilde Olsun Ben Bu şekilde girebilliyorum Bilgisayardaki dns adresi ne ise aynısını tele girin mesela benim 4.2.2.3 4.2.2.4, bu firmware' de Easy java Yok, İzlenimlerim bukadar yani ciddi bi değişiklik var telde ve şiddetle tavsiye ederim, birde şunu söylemek isterim arkadaşlar ben yeni firmare' i yüklemeden önce telefonu birsürü oyun program vs vs yüklemiştim size tavsiyem easy javalı olan bi versiyon kullanıyorsanız elinizdeki oyun uygulama vb vb hepsini yükleyin ondan sonra yeni firmware' i yükleyin tele sorunsuz eski yüklediklerinizin hepsi çalışıyor Şahsen bende öyle Tavsiyelerim bukadar...

guzel fikir !
    bu versionu yuklemden once hani java programlarini yukledin yazabilir misin?

• neden son tr sürüm olan S8000XPJA1 yı yüklemedin.???

quote:

Orijinalden alıntı: cakal41

slm arkdaşlar bende jet kullanıcısıyım orjinal firmware yüklüydü telde çok sıkılmaya başlamıştım taki s8000XPIJ7 firmware' i yükleyene kadar bu firmware' i yükledikten sonra dokunmatik hassasiyeti gerçekten değişti tarayıcı hızlandı önceden wifi nin algılamadığı yerlerde şimdi 3 4 wifi buluyor navigasyonda ise eski versiyonunda 10 dakka bekliyordum uydu bulsun diye yeni versiyonda 1 dakika içinde buluyor youtube' den video seyredebiliyorum Opera Mini sayesinde Dns adreslerini değiştirip Dns adreside Şu şekilde Olsun Ben Bu şekilde girebilliyorum Bilgisayardaki dns adresi ne ise aynısını tele girin mesela benim 4.2.2.3 4.2.2.4, bu firmware' de Easy java Yok, İzlenimlerim bukadar yani ciddi bi değişiklik var telde ve şiddetle tavsiye ederim, birde şunu söylemek isterim arkadaşlar ben yeni firmare' i yüklemeden önce telefonu birsürü oyun program vs vs yüklemiştim size tavsiyem easy javalı olan bi versiyon kullanıyorsanız elinizdeki oyun uygulama vb vb hepsini yükleyin ondan sonra yeni firmware' i yükleyin tele sorunsuz eski yüklediklerinizin hepsi çalışıyor Şahsen bende öyle Tavsiyelerim bukadar...

• şu an türkçe ve 8003 olarak yüklememiz en makul sürüm S8000XPJA1 mi??? yada hangisi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arathornhuch -- 31 Mayıs 2010; 15:05:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.