Arkadaşlar, easy java olmayan yazılımlarda java uygulanıyor nasıl yükleniyor. Bir arkadaş jad veya jar dosyasını maile atıp, telefonla maile girip yükleniyor demişti amam yapamadım. Bilen varmıdır
sizce Jetdroid orjinal yazılımdan daha iyimi olur ?? jet üzerinde ? yoksa daha mı kötü,,,,,,android tlf kullanıp çok memnun olan varmı ?
evet son gelişmleri anlatim bilindiği üzere fw yaparken telefonumun için etmiştim:D anakart yanmış yani kapaklar hariç içi komple değişmiş iyi bişymi değilmi bilmiyorum ama sanırım telefon yenilendi :D ben anlarlar sanmıştım ama anlamışlar garantili onarım yapmışlar ayın 15 inde vermştim ayın 18 sinde anakart gelmiş ve takmışlar sanırım pazartesiye alırım büyük ihtimal şimdi diyosunuzki nasıl olurda samsung bukadar hızlı davrandı servis konusunda samsung koreye ilk ikinci gün mail attım ardından başarıya sonrada başarı cagrı merkezini aradım çok anlayışlı davrandılar maillerime aynı gün cevap geldi ayrıca cağrı merkezinde konuştuğum hatun bana bizim teknik servis üzerinde yaptığım gücümüz var iki dkç bekleyin halledicem dedi iki dk sonra bana geri döndü ve durumun aciliyetini bildirdim en kısa zamanda halledilicek işiniz dedi öğlene kalmadan baktım bi mail anakart değişmiş haliyle ımeı numarasıda değişmiş bunun onaylanmasını bekliyodum bugün itibari ile onaylandığı haberinde aldım pazartesi büyük ihtimal alırım cihazı en son şu S8000XPJA1 yazılımı atmaya çalışırken oldu ne olduysa fw atmak nedir biliyodum daha öncede atmıştım ing. kullanıyodum türkce olsun dedik servise gitti tel:Dbidaha fw atmıcamdemiyorum dayanamam biliyorum ama aman aman bşiy gelmedikce calısan sistemi kurcalamıcam :D
Arkadaşlar telefonumun yazılımını s8000XEJA1 olarak güncelledim ancak bu güncellemeyi yapınca s8003 olan model numaram da s8000 olarak değişti. s8000 olunca turkcell mobiltv desteklemez hale geldi. paket yüklemek ya da ayar almak için sms attığımda telefonumun bu modeli desteklemediği uyarısı alıyorum.
Turkcell müşteri hizmetlerine durumu anlattım, ancak s8000'in türkiyede desteklenen resmi sürüm olmaması sebebiyle telefonlar desteklenen telefonlar arasında olmadığını söylediler.
Bu durumun çözümü var mıdır? s8000 olup da mobil tv kullanan var mı? ya da s8000 yazan yeri s8003 olarak değiştirmenin bir yolu var mıdır?
s8003 lere servis yazılım güncellemesi yaptığında s8003 olarak kalıyorda neden biz yapınca s8000e geçiyo ? bilen biri yokmu arkdslr ??
ahali şimdi ben telfonu aldım servisten fw yaparken yanlışlıkla bozdum:Dşimdi gayet iyi ama jvıh1 yüklü ggelmiş ben opera miniyi yüklüyorum ama wifi den girmiyo hep kontör harcıyo tarayıcı profilini wifi yapmış olmamam ragmen sizce neden bu sorunuma acil cevap lütfen yeni fw atmaya korkuyorum artık
tarayıcının profilini wifi yaptım dediğin telefonun standart tarayıcısı dolphin browser. senin yüklediğin opera mini browser uygulama(application) olarak geçiyor.
Emin değilim ama oyun ve uygulamaların profilini wifi yaparsan belki kontör harcamaktan kurtulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: pileki Benim SW VER S800JJVIG1 CSC VER S8003JVIE2
Arkadaşlar telefonum kilitlenip duruyor, servise yollamayı düşünüyorum, yukarıdaki yazılım orjinal yazılımıydı elinde olan varsa gönderebilirse sevinirim.
uygulamaların proffilinide wifii yaptım ama yok olmuyo daha önce fw update yapmıştım gayet iyiydi daha sonra tlfn servise gidince jvıh1 versiyonu atmışlar yine şimdi yine update yapmaktan korkuyorum ama bu sprunda canımı sıkıyor ne yaosam acaba
Merhaba arkadaşlar ;
Bende JET almayı düşünüyorum. Şöyle bir sorun olacaktı.
FW update'i sanırım Türkçe için fazla yok. Türkçe için olan FW'lerde ne gibi eksiklikler var diğer FW'lere göre. Birde sanırım FW yolu ile telefonu İngilizce yapma gibi bir durum varmış. O durumda FW'lerden sanırım daha iyi verim alınabiliyor, son sürümleri kullanılabiliyor diye duydum. Bu doğru mudur? Benim için İngilizce kullanmak problem olmaz. İngilizce FW yüklemenin bir zararı olur mu, yükleyenler vs... görüşlerini paylaşabilirler mi?
Arkadaşlar en son fw'yi yükledikten sonra telefonun şarjı 1 gün zor gidiyor. Sizde bir problem var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: melothony
Merhaba arkadaşlar ;
Bende JET almayı düşünüyorum. Şöyle bir sorun olacaktı.
FW update'i sanırım Türkçe için fazla yok. Türkçe için olan FW'lerde ne gibi eksiklikler var diğer FW'lere göre. Birde sanırım FW yolu ile telefonu İngilizce yapma gibi bir durum varmış. O durumda FW'lerden sanırım daha iyi verim alınabiliyor, son sürümleri kullanılabiliyor diye duydum. Bu doğru mudur? Benim için İngilizce kullanmak problem olmaz. İngilizce FW yüklemenin bir zararı olur mu, yükleyenler vs... görüşlerini paylaşabilirler mi?
Bence Jet alma jet kullanan biri olarak söylüyorum bence türk telekomdan samsung omnia lite B7300 almalısın
24 ay tahadüt veriyosun ayda 29.90
Arkadaşlar, easy java olmayan sürümü yükledikten sonra jad veya jar dosyalarını telefona atıp kuramadığımızı biliyorum. Bende telefonla internete girip yapıyordum. Ama şuan bir uygulama var bilgisayarımda onun telefona kurulacak olan (jad veya jar) dosyasını telefona nasıl kurdurucam. Daha önce biri "ilgili dosyayı mailinize atın, telefonla maile girip ordan kurdurun" gibi bir açıklama yazmıştı ama ben yapamadım. Bu konuda bilgisi olan varmıdır veya bunu yapan bir program (Pc Studio gibi falan.) Easy java olmayan sürümlerde bilgisayardaki bir dosyayı nasıl telefona kurarız.
arkadaşlar şu an servislerde yüklenen fw versiyonu kaç bilen var mı? bu versiyonu paylaşabilir misiniz? bizde servise vermeden yükleyelim bu versiyonu...
beyler telefonun usb kablosunu taktıgımda bilgisayarda hic birsey görünmüyor. Müzik felan atamıyorum bu yüzden sizdede böyle oluyormu? Versiyon değiştikten sonra böyle oldu malesef :(
jet ultra edition çıkmış galiba
quote:
Orijinalden alıntı: DayısızDr
jet ultra edition çıkmış galiba
Ne oluyor o tam olarak :)
evet ne oluyo o tam olarak aydınlatırsan uğrasıcak bişeyler çıkar gibi geliyo bana:D
Arkadaşlar forumu inceledim ve Turkçe ve easy java içeren bir firmware bulamadım. bu gerçekmi ???? easy javalı ne önerirsiniz ??
The Jet Ultra edition isn't much of an upgrade either over the disappointing first Samsung Jet - essentially the headline grabber is the fact it now has BBC iPlayer on board.
This means that users can use Wi-Fi to download videos from the service on demand and watch them wherever they go.
Social aspects
Users will now get social networking integration with the Samsung Jet Ultra edition, although we're still waiting to see what this will actually mean - or whether it's just a widget that sits on the front screen.
And the other big change - it now comes in black with a silver band on the front. We know - this world as we know it is constantly changing.