Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cumur

anti spyware ve virüs programlarını kapamayı dene bide new pc stüdyo simgesinde sağda aygıt izlemeyi kapayın ayrıca bataryanız full dolu olmalı bu şekilde görmesi lazım ben hiç bilmediğim halde yaptım oldu arkadaş çok güzel anlatmış sağolsun
    quote:

Orijinalden alıntı: muss99

yönergelerdeki herşeyi harfiyen yaptım ancak program telefonu görmedi :s

yok ya yine olmadı, yönergelere 50 kere baktım ezberledim artık :s
  • hata ne peki mesela bende com port hatası verdi 3 kere sonra usb yi değiştirdim başka yere bağladım bide üstteki dediklerimi yaptım oldu vede güzel oldu bu son fw fena değil ama yine kusurlu bi hoşuma giden navigasyonun çekim gücü ve hızı iyileşmiş
  • S800MCEJC1 ı yüklemeye çalıştım ama com 3 serial port open error diyor yrdım ederseniz sevinirim şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

hata ne peki mesela bende com port hatası verdi 3 kere sonra usb yi değiştirdim başka yere bağladım bide üstteki dediklerimi yaptım oldu vede güzel oldu bu son fw fena değil ama yine kusurlu bi hoşuma giden navigasyonun çekim gücü ve hızı iyileşmiş

telefonu görmüyor.
  • Arkadaşlar S800MCEJC1 versiyon çıkmış bunu yükleyen oldumu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: truelover®

Arkadaşlar S800MCEJC1 versiyon çıkmış bunu yükleyen oldumu acaba?

herzaman son cıkan firmware en iyi olan sürümdür o yüzden yükledim bende aman aman bir fark yok gece 11 de yükledim deneyemedim akşama bakcam.
  • sonunda oldu, pc üzerindeki dier portlara takarak telefonu gördü yükledim menü biraz değişmiş gibi ama fonksiyonel olarak daha bi farklılık göremedim.

telefon ilk açılışta önceden 8003 olarak açılıyordu şimdi 8000 olarak açılıyor birde hala arayan numarayı gizli olarak gösteriyor. delirmek üzereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muss99 -- 10 Haziran 2010; 11:59:13 >
  • Ben yükledim bu fw yi şimdlik dokunmatik daha iyileştirilmiş gibi görünüyor detaylı inceliyorum ayrıca tr dile çevirliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

Orijinalden alıntı: truelover®

Arkadaşlar S800MCEJC1 versiyon çıkmış bunu yükleyen oldumu acaba?

herzaman son cıkan firmware en iyi olan sürümdür o yüzden yükledim bende aman aman bir fark yok gece 11 de yükledim deneyemedim akşama bakcam.
  • B sorun var arkadaşlar dışardan alınan metin mesajlarında türkçe karakterler görünmüyor bunu nasıl düzeltirim ben yollarken türkçe karakterlerle yollayabiliyorum ama gelen mesajlarda görünmüyor geri kalan kısımlarda güzel benim açımdan birtek bu sorunum var bunu nasıl çözerim yardımm
  • dil değiştirme ayarlarında giriş dilini türkçe yapıp bi dene....
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyomani

dil değiştirme ayarlarında giriş dilini türkçe yapıp bi dene....

Denedim fakat genede olmuyor ve bir mesajlık karakteri 3 mesajda yazıyor şuan bu yüzden.En geçerli TÜRKÇE Fw hangisi biri yazsın da yükliyim kurtulayım :D
  • Arkadaşlar S800MCEJC1 yükledim ama mobil tv çalışmıyor hollanda sürümü olduğu için yok mu bunun bi çaresi??
  • Arkadaşlar , benim çok büyük bir sorunum var. Jet imin firmware ayarlarına girdim ve fazla kurcalamış olucamki , sinyal olmasına rağmen şebeke bağlantısı kuramıyor. bir haftadır telefonu kullanamıyorum. Sorunu çözmek için 3 farklı versiyon yükledim ve halen düzelmedi. son yüklediğim versiyon s800xpja1. ekranda UMTS açık görünüyor. sanırım bu yüzden çalışmıyor. nasıl çözeceğimi bilemiyorum.
  • evet sorunları var mesajlarda karakter sorunu var google haritaları açamıyoruz ben sadece wifi de açabiliyorum normal vodafone internet ayarlarıyla google haritalarını açamıyorum ama msj sorunu şu şekilde geçici olrak çözdüm mssaj ayarlarına gelin karakter desteği otomatikdedir onu gsm alfabesi yapın ozaman 2 sms olmuyo ama türkçe karakterlerde gözükmüyor malesef ş s olarak düzeltiliyo mesaj yazma bitince ben bu şekilde çözdüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 14 Haziran 2010; 0:47:19 >
  • Usta bende firmwire yükledim ama music playerda şarkıların isimleri gitti

bazılarının var bazılarının yok çok azının var 400 müzikten 30 tanesinin filan adı gözüküyor diğerleri bomboş

Ama dinlerken herşey normal isim filan gözüküyor hiçbi sorun yok.Değiştirmediğim ayar atmadığım müzik kalmadı neye göre çıkartıyor bu müziklerin isimlerini.Telefonu ing yaptım olmadı türkçe yaptım olmadı

Yüklediğim sürüm S8000XPJA1.Diğer herşey çalışıyor hiçbi sorun yok ama bunu attıktan sonra bu problem oldu.Üstüne bi daha aynı firmwire yüklesem bi problem çıkartırmı ?

Acil cevap almak zorundayım
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Usta bende firmwire yükledim ama music playerda şarkıların isimleri gitti

bazılarının var bazılarının yok çok azının var 400 müzikten 30 tanesinin filan adı gözüküyor diğerleri bomboş

Ama dinlerken herşey normal isim filan gözüküyor hiçbi sorun yok.Değiştirmediğim ayar atmadığım müzik kalmadı neye göre çıkartıyor bu müziklerin isimlerini.Telefonu ing yaptım olmadı türkçe yaptım olmadı

Yüklediğim sürüm S8000XPJA1.Diğer herşey çalışıyor hiçbi sorun yok ama bunu attıktan sonra bu problem oldu.Üstüne bi daha aynı firmwire yüklesem bi problem çıkartırmı ?

Acil cevap almak zorundayım

ilk defa böyle bir şey duydum önemli bilgileriniz yoksa bir daha firmware atın istiyorsanız. çünkü xpja1 kullandım ben de, son yazılım çıkana kadar, şarkıların isimleri gayet winamptaki gibi gösteriliyordu. belki de şarkıların taglarında bir sorun vardır

• hepsini tek tek güncelliyorum ben.Şarkı ismi şarkıcı albüm tek tek güncel vaziyette

ama 400 müzikten en fazla 30'unun isimleri var playlist'de diğerlerinin yok.bomboş hiçbirşey yazmıyor

firmware atıyorum 800MCEJC1 bakalım ne olucak... daha önceki firmwarelerde problem yoktu bunda problem oldu bitek.
  • Firmware attım hala aynı değişen hiçbir şey yok Usta bide son yazılım hangisidir ?

Link atarsan sevinirim yada pmde olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 14 Haziran 2010; 22:48:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rizeli53-

Firmware attım hala aynı değişen hiçbir şey yok

o taglarda türkçe karakter kullanmamaya dikkat edin ondan da olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.