Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DayısızDr

The Jet Ultra edition isn't much of an upgrade either over the disappointing first Samsung Jet - essentially the headline grabber is the fact it now has BBC iPlayer on board.

This means that users can use Wi-Fi to download videos from the service on demand and watch them wherever they go.

Social aspects

Users will now get social networking integration with the Samsung Jet Ultra edition, although we're still waiting to see what this will actually mean - or whether it's just a widget that sits on the front screen.

And the other big change - it now comes in black with a silver band on the front. We know - this world as we know it is constantly changing.

ben şimdi bi koşu ingiltere yapıp geliyom bune ya no english

• quote:

ben şimdi bi koşu ingiltere yapıp geliyom bune ya no english

istersen az yede kendine bir tercüman tut:) bu ne ya armut piş ağzıma düş...
  • İngilizce - Türkçe Google çevirisi
    Jet Ultra Edition değil fazla bir yükseltme iki hayal kırıklığı ilk Samsung Jet üzerinden - aslında başlık kapmak artık tahtada BBC iPlayer vardır aslında bu.

Bu, kullanıcıların video indirmek talep hizmetten Wi-Fi kullanabilir ve onları izlemek her yerde gitmek anlamına gelir.

Sosyal yönleri

Rağmen hala bu gerçekte ne anlama görmek için bekliyoruz Kullanıcılar artık, Jet Samsung Ultra Edition ile sosyal ağ entegrasyon alacaksınız - yoksa bu ön ekranda oturur sadece bir widget's.

Ve diğer büyük değişimi - Şimdi siyah ön gümüş bir bant ile gelir. We know - Bu dünya bizim sürekli değişiyor biliyorum.
  • Herkese Slmlar.Bugün Telefonuma XPJA1 versiyonun sorunsuz bir şekilde kurdum.Bu Dosyaları Paylaşanlara Çok Tşk Ederim.)

Fakat Telefonu Aldığımdan Beri Yüzeysel Bir Şekilde Kullanırken , Bugün Epey Kurcaladım.) Youtube Ayarlarını Yaptım Ve Youtube Girebiliyorum Artık.Fakat Flash Desteği Olmadığı İçin Videoları İzleyemedim Ve Bir Anlamı Olmadı Siteye Girmenin.D Araştırmalarımın Sonucunda Adobe Flash Lite Diye Bir Programın Olduğunu Buldum Fakat Bir Türlü Kuramadım.S Bana Flash Programlarının İsimlerini Verebilirmisiniz ? Veya Telefon Flash Desteklimi ?

Gene Kurcalarken Exchange ActiveSync Programıyla Uğraştım Ve Bir Türlü Kullanamadm.D Bu Programı Kullananlar Domain ve Server Url Bilgilerini Hotmail İçin Verebilrlermi=? Bide Bu Programı Wifi İle Kullanabilirmiyiz?

Şimdiden Tşkler.)
  • şimdi XPJA1 versiyonunu kurdum :) çok teşekkür ederim :) telefon gayet güzel çalışıyor..
  • bu xpja1 ile menüye "Ana Bağlantı Kuruldu" diye bir menü geliyor onun ne işe yaradığını çözen oldu mu acaba?

bir de yatay menü yatay menü dediniz e bunda yatay menü yokki yoksa ben mi göremedim
  • arkadaşlar yeni bir fw buldum... ne zaman çıktı bilgim yok adı "S8003DDJB1" sözlük falan eklenmiş hoş bir şeye benziyor... aradım ama link bulamadım. kullanan varmı aranızda??
    video:
    --http://www.youtube.com/watch?v=eVazmbNUBEU--
  • XPJA1 versiyonunu anlatılan şekilde kolaylıkla kurdum. Emeği geçenlere teşekkürler. Ancak navigasyonda Türkiye(Sür ve Yürü) para ile satılıyor gibi görünüyor. Oysa ücretsiz olması gerekmiyor muydu? Bir de bunun navigasyonu baz istasyonlardan yararlanmıyor mu?Çok geç buluyor konumumu.
  • Merhaba arkadaşlar 2 gün önce doğubanktan 730 tl ye samsung jetimi aldım telefon çok hoşuma gitti bi kaç sorum olacak sizlere
    birincisi..*#1234# yaptım <sw ver> S800JJVIG1 <CSC VER> S8003JVIE2 yazıları çıktı bunlar bunlar yenimidir yoksa bundan daha yeni güncellemeler mevcutmudur..
    ikincisi..youtube den video izleyemiyorum formları biraz gezindim opera indirdim youtube girdim videoya tıklıyorum mediada açılırken hata verip kapanıyo..
    cvp verirseniz çok sevinirrim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpole

Herkese Slmlar.Bugün Telefonuma XPJA1 versiyonun sorunsuz bir şekilde kurdum.Bu Dosyaları Paylaşanlara Çok Tşk Ederim.)

Fakat Telefonu Aldığımdan Beri Yüzeysel Bir Şekilde Kullanırken , Bugün Epey Kurcaladım.) Youtube Ayarlarını Yaptım Ve Youtube Girebiliyorum Artık.Fakat Flash Desteği Olmadığı İçin Videoları İzleyemedim Ve Bir Anlamı Olmadı Siteye Girmenin.D Araştırmalarımın Sonucunda Adobe Flash Lite Diye Bir Programın Olduğunu Buldum Fakat Bir Türlü Kuramadım.S Bana Flash Programlarının İsimlerini Verebilirmisiniz ? Veya Telefon Flash Desteklimi ?

Gene Kurcalarken Exchange ActiveSync Programıyla Uğraştım Ve Bir Türlü Kullanamadm.D Bu Programı Kullananlar Domain ve Server Url Bilgilerini Hotmail İçin Verebilrlermi=? Bide Bu Programı Wifi İle Kullanabilirmiyiz?

Şimdiden Tşkler.)

Flashı biz yükseltemeyiz anca firmware ile yükselir. Yani flash ile ilgili doyalar yükleyemezsiniz.

• http://jet.samsungmobile.com/#/feature

Yukarıda ki linke girin. Yüklendiği zaman;
    Ortadaki "Dynamic User Interface" bölümünü seçin. Akabinde gelen arabirimden, "Customized 3-Pages Widget Screens & 3 Page Main Menus" satırına basarsanız eğer beklemeden görebilirsiiz yatay menüyü.

Benim merak ettiğim olay da bu zaten. Bu yatay ana menü özelliği çıkmış olan firmware lerde var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

http://jet.samsungmobile.com/#/feature

Yukarıda ki linke girin. Yüklendiği zaman;
    Ortadaki "Dynamic User Interface" bölümünü seçin. Akabinde gelen arabirimden, "Customized 3-Pages Widget Screens & 3 Page Main Menus" satırına basarsanız eğer beklemeden görebilirsiiz yatay menüyü.

Benim merak ettiğim olay da bu zaten. Bu yatay ana menü özelliği çıkmış olan firmware lerde var mı?

işte en son xpja1 versiyonunu yükledim ben tamam o üstteki turuncu tuşa basınca ikonların yerini değiştirme menusu açılıyor ve o sırada menu yatay oluyor burda gösterdiği gibi. fakat kaydet diyince yine dikey menuye dönüyor. burda gösterilende iste kaydet dediğinde menü yatay kalabiliyor. yani şu an biz menüyü yatay kullanamıyoruz. sadece yatay olarak editleyebiliyoruz.

ayrıca sonradan gördüm zaten o sitede yatay menüyü bir sonraki yüklemede kullanılabilir olacağı yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10lion -- 10 Nisan 2010; 10:40:19 >

• quote:

10lion
    ayrıca sonradan gördüm zaten o sitede yatay menüyü bir sonraki yüklemede kullanılabilir olacağı yazıyor.

Orada evet öyle yazıyor ancak o site aylardır güncel değil. Yani belki de 2009 un kasım/aralık aylarında falan vardı bu. Yeni bir reklam değil yani, güncel değil. Samsung telefonun reklamını o şekilde yapıyor. Ancak telefonu yan çevirdiğinde halen daha menü yatay olmuyor. Durum böyle yani.
  • Diğer konuda bir arkadaş yazmış yeni servise vermiş ve S800MJVJA2 versiyonlu bir firmware yüklemişler. ve anladığımız kadarı ile s8000xpja1 versiyonu ile aynı özellikleri içeriyor. şu forumun aylardır beklediği olay sanırım bu.

Sanmıyorum ama S800MJVJA2 firmware'i hakkında bir bilgisi olan ya da son günlerde servise verip alan birileri kısaca her hangi bir bilgisi olan birileri var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10lion
    Sanmıyorum ama S800MJVJA2 firmware'i hakkında bir bilgisi olan ya da son günlerde servise verip alan birileri kısaca her hangi bir bilgisi olan birileri var mı?

bir kaç gün içinde servise yollayacağım telefonumu, gelişmeleri sizinle paylaşırım.
  • ne oldu servisten gelmedi mi. İki gün önce S800MXEJA1 versiyonunu darkforesttan indirip yükledim. eskisine göre acaip hızlı. S8000XPJA1 den bile hızlı. önce S800MXEJA1 bunu kurmuştum hızı falan çok iyi idi ama türkçesi yok diye S8000XPJA1yi kurdum. ama bu da çok yavaş geldi. sonra tekrar S800MXEJA1 ye döndüm hızı müthiş. jet gibi. ama tabii bu hızın yanında S800MXEJA1 nin hataları olduğu söyleniyor. ben rastlamadım henüz bu hatalara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayısızDr

ne oldu servisten gelmedi mi. İki gün önce S800MXEJA1 versiyonunu darkforesttan indirip yükledim. eskisine göre acaip hızlı. S8000XPJA1 den bile hızlı. önce S800MXEJA1 bunu kurmuştum hızı falan çok iyi idi ama türkçesi yok diye S8000XPJA1yi kurdum. ama bu da çok yavaş geldi. sonra tekrar S800MXEJA1 ye döndüm hızı müthiş. jet gibi. ama tabii bu hızın yanında S800MXEJA1 nin hataları olduğu söyleniyor. ben rastlamadım henüz bu hatalara...

aşırı hızdan uçmasın senin tel
  • S800MJVJA2 versiyonun internetten indirmenin yolu yok mu?
  • Arkadaşlar telefonum servisten geldi JVIH1 yüklemiş teknik servis bir de dokunmatik paneli değiştirmişler.
  • Arkadaşlar şimdi Ankaradaki başarı servisi ile konuştum telefonlara Jvja2 sürümünü yüklüyolarmış. Diğerlerini uygun bulmadıklarını söylediler nedeni ise yazılımların tr deki şebekelere göre olduğunu söylediler. Alakayı anlıyamadım ama son bilgi budur...
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.