Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet en son tr sürüm S8000XPJA1 dir..ama ismi s8000 geçiyor.hiçbir fark yok.
  • ben de bunu yukliycem ama once,
    easy java ozelliginini kullanarak hangi programlari yuklesem?? sonra easy java gidecekmis anladigim kadariyla.

neler var arkadaslar link verebilir misiniz?
    veya siz neleri kullaniyorsunuz en cok?
    f/w updatinden sonra geri donusu olmayabilir cunku.
  • Arkadaslar sizin anlatıgınız gibi samsung jet e MultiLoader fw atmaya çaliştim anlattıklarınızı bir bir gercekleştirdim yanliz downlond tusuna bastıgımdan itibaren DBI kısmında ole kalıyor program yuklemiyor fw iyi telefona!!

suan telefon "uplond to data pc" diye sarı bir cerceve icerisinde yazı cıktı!

Yardımcı olabilecek var mı?

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayazcool -- 2 Haziran 2010; 1:36:19 >
  • Gimmeluck kardeşim firmware yüklemeden önceki attığım programlar; Mobiledoc, İphone unlock, Winrar, Cep Sözlük, Jfog, Mozat morange, Bunları yükledim ve yeni firmware' i attıktan sonra hepsi yerinde duruyordu. Birde son çıkan türkçe easy javalı hangisidir?
  • hierapolis_denizli kardeşim bu firmware hakkında olumsuz birşeyler duymadığım için ilk bunu yükledim yazdığın versiyonu bilmediğim için mecburen bunu yüklemek zorunda kaldım. Peki senin önerdiğin firmware easy java destekliyormu birde türkçemi? cvplarsan sevinirim...
  • ayazcool kardes...bataryayi cikart ve tekrar dene...samsung pc studio ile baglantini kesme.ben yukledigimde hicbir problem olmadi...yine dikkatlice oku ve yeniden dene,belki dikkat etmedigin herhangi bir yanlislik yapmissin....hadi hayirli isler.
  • Bu telefonlardan satan varmı 2. el faturalı garantili ?
  • easy java desteği yok..ama en son turkce sürüm S8000XPJA1 .http://samsungflash.webs.com/apps/wiki/s8000xpja1

quote:

Orijinalden alıntı: cakal41

hierapolis_denizli kardeşim bu firmware hakkında olumsuz birşeyler duymadığım için ilk bunu yükledim yazdığın versiyonu bilmediğim için mecburen bunu yüklemek zorunda kaldım. Peki senin önerdiğin firmware easy java destekliyormu birde türkçemi? cvplarsan sevinirim...
  • Uzun süreli kullanımımdan sonra bu telefonun kronik bir sorununu daha saptamış olabilirim (ekran lekesi). Telefonun kulaklık girişi bir süre sonra gevşeyip ses te kesilmelere yol açıyor. İlk belirtisi kulaklığı takıp çıkarınca hiçbir uyarıda bulunmaması oluyor. Bu aşamada ses de sorun yok ama bir süre sonra sesde kesilmeler başlıyor. İlk arızasında sorunmu anlatmam epey güç oldu. Sonunda kuluklık girişi değiştirildi ama bir ay sonra tekrar aynı sorun başladı. Daha ses de kesilme yok ama an meselesi... Galiba bu telefon beni Samsung'tan soğutacak hem de tam televizyon alma arifesinde...
  • Arkadaşlar sorunu düşük bataryaymiş harici bir arac ile bataryayi doldurunca düzeldi sorun

ve bilginize Son FW: GT S8003 Jet için "S800MDXJC1" ingilizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: NosWagen

Bu telefonlardan satan varmı 2. el faturalı garantili ?

21 mayısta hepsi burada .comdan aldım 24 mayısta elimegecti 1haftalık faturalı garantilili full kutulu ekranı koruyuculu çiziksiz sıfır sayılır sıfırdan farkı fiyatı 800 e aldım 700 e burakırım 1 haftada 100 tl zararına
    istersen 0507 2407689 dan ulasabilirsin ptt ödemeli yollayabilirim niğde de yim
  • arkadaslar yeni firmware cikmis S800MCEJC1 biras arastirdim,BENELUX ulkesine ait.bakalim bunda Turkce dil secenegi ve easy java var mi?aksam yukleyip yarin bildiririm arkadaslar......
  • arkadaslar az once bahsettigim firmwari yukledim ve cok da memnun kaldim cunku hem Turkce dil destegi hem de easy java si var.yani bilgisayardan uygulamalari artik yukleyebiliriz...telefonun browserinden yukleme mecburiyetimiz yok.telefon acildiginda hollandada konusulan dilden aciliyor....baska da bir gelismis yani yok bana gore su ana kadar.
  • telefondan mevcut FiRMWARE yi nasıl görebiliyoruz??
  • dostum bende kurdum ama navigasyon kayboldu ya nereye gitti bu dümen işareti
    quote:

Orijinalden alıntı: levis_mk

arkadaslar az once bahsettigim firmwari yukledim ve cok da memnun kaldim cunku hem Turkce dil destegi hem de easy java si var.yani bilgisayardan uygulamalari artik yukleyebiliriz...telefonun browserinden yukleme mecburiyetimiz yok.telefon acildiginda hollandada konusulan dilden aciliyor....baska da bir gelismis yani yok bana gore su ana kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muss99

telefondan mevcut FiRMWARE yi nasıl görebiliyoruz??

*#1234# tuslayip ilk cikan kod firmwari gosteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumur

dostum bende kurdum ama navigasyon kayboldu ya nereye gitti bu dümen işareti
    quote:

arkadaslar az once bahsettigim firmwari yukledim ve cok da memnun kaldim cunku hem Turkce dil destegi hem de easy java si var.yani bilgisayardan uygulamalari artik yukleyebiliriz...telefonun browserinden yukleme mecburiyetimiz yok.telefon acildiginda hollandada konusulan dilden aciliyor....baska da bir gelismis yani yok bana gore su ana kadar.

kardes,telefon ayarlarindan navigasyona gel ve "acik"durumuna getir...telefon kendiliginden kapanip acilacak ve dumen isarti yerine gelecek.
  • yönergelerdeki herşeyi harfiyen yaptım ancak program telefonu görmedi :s
  • saol dostum hallettim sayende
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cumur

dostum bende kurdum ama navigasyon kayboldu ya nereye gitti bu dümen işareti
    quote:

kardes,telefon ayarlarindan navigasyona gel ve "acik"durumuna getir...telefon kendiliginden kapanip acilacak ve dumen isarti yerine gelecek.

• anti spyware ve virüs programlarını kapamayı dene bide new pc stüdyo simgesinde sağda aygıt izlemeyi kapayın ayrıca bataryanız full dolu olmalı bu şekilde görmesi lazım ben hiç bilmediğim halde yaptım oldu arkadaş çok güzel anlatmış sağolsun
    quote:

Orijinalden alıntı: muss99

yönergelerdeki herşeyi harfiyen yaptım ancak program telefonu görmedi :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 9 Haziran 2010; 21:54:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.