Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar XPJA1'i yukledim, internet ayarlarini vodafone'dan istedim, gelen ayari kaydettim fakat taryici profillerinde ayar gorunmuyor yanliz gps+'daki tarayici ayarlarinda gorunuyor ne yapmami onerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

herzaman son yazılım en sorunsuz yazılımdır radyoda takılma donma yok navigasyon sorunsuz yatay menü var menü geçişleri güzel vifi ye dns girip ardından opera yüklerseniz youtube okey bazı menülerde ilaveler var hepsi bu radyo sesi biraz daha baslı gibi geldi bana

Bu yatay menü vs dediklerin gerçekten çalışıyorsa denemeye değer.
  • Yatay menü yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10lion

quote:

Orijinalden alıntı: bone_slayer

quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

herzaman son yazılım en sorunsuz yazılımdır radyoda takılma donma yok navigasyon sorunsuz yatay menü var menü geçişleri güzel vifi ye dns girip ardından opera yüklerseniz youtube okey bazı menülerde ilaveler var hepsi bu radyo sesi biraz daha baslı gibi geldi bana

dostum link var mı? nereden indirdin?

http://netload.in/dateiYk2Yke8vea/S8000XPJA1.rar.html

eyvallah dostum, sagolasın..

• arkadaşlar XPJA1'i yükledim hız ve performanstan memnunum . önceki sürüme göre oldukça hızlı tek bi sıkıntım var easy java olmaması . daha önceki sürümde internetten bilgisayara indirip tele opera mini 5.2 kurmuş ve tam ekran kullanmıştım. fakat firmwareden sonra telefondan bağlanıp indirdiklerimde sanal klavye var ve operanın çalışma alanını kısıtlıyor. acaba bu konuda nasıl çözüme ulaşabilirim herkese saygılar.

daha hızlı JET'ler daha mutlu yüzler
  • quote:

Orijinalden alıntı: darel-x

Yatay menü yok.

yatay menüden kasıt ana menüde ki kısayolları taşıma idi yanlış anlaşıldı başka yatay menü nasıl oluyor bilmiyom valla tüm türkçe frimwareleride yükledim görmedim video varsa ekleyin bakalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 12 Mart 2010; 12:14:19 >
  • önceki sayfalarda bir arkadaş
    "multiloaderla bir kere yükleseniz bile telefon garanti dışı kalır orjinalliği gider..."
    yazmış.. multiloader kullanmadan nasıl güncelleştirme yapabilirim? pc studio ile mi?
  • quote:

önceki sayfalarda bir arkadaş
    "multiloaderla bir kere yükleseniz bile telefon garanti dışı kalır orjinalliği gider..."
    yazmış.. multiloader kullanmadan nasıl güncelleştirme yapabilirim? pc studio ile mi?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

önceki sayfalarda bir arkadaş

evet

Arkadasim bilmeden cevap veriyorsun multiloader olmadan nasil güncelliyorsun bize de anlat ta ögrenelim!!!!!!

pc studio ile güncelleme olmaz ugrasmayin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lefek

arkadaşlar bu sayfadaki geçiş efektleri hakkında bilgisi olan varmı?... --www.youtube.com/watch?v=CsxsyrHi07A--

Arkadasim Ayarlara giriyorsun sonra Ekran ve Aydinlatmayi seciyorsun sonra Gecis Efekti ni seciyor ve Acik isaretliyorsun bu kadar...Slm.
  • Bence telefondaki dolfin browser opera dan kat kat üstün örnegin 3d gifleri opera oynatmiyor bazi filmler gibi hizli ancak dolfin yani kendi internet browser i cok üstün iki üc kere yükledim ve sildim en son 5.2 betasi var ama orjinali cok daha kullanisli.<operayi kullananlar icin eger yatay kullanmak isterlerse yukarida okudum bazi arkadaslar sanal klavyeden falan rahatsizlar. eger *# bu isaretlere arkaarkaya basarsa opera browser yatay kullanabiliyorsun ama ben yine de orjinal cok daha iyi diyorum....
  • arkadaşlar bu cihaza windows mobile 6 işletim sistemi yüklenebilirmi ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hierapolis_denizli

arkadaşlar bu cihaza windows mobile 6 işletim sistemi yüklenebilirmi ??

yok artık daha neler
  • mrb arkadaşlar XPJA1dan önce easy java'nın olduğu türkçe firmware hangisi yardımcı olur musunuz
  • arkadaşlar benim açtıgım herşey masaüstünde kalıyor.nasıl kapatacam bu pencereleri
  • yandaki widget türü şeyleri diyosan ekranda kalanları nerden aldıysan aynı sekilde sürükle bırak aldığın yere
    yani ekrandaki yan menüyü aç sonra masa üstündeki (öyle demek daha dogru geldi) hangi uygulama yada uygulamalar varsa
    onları tek tek al ve yandaki menünün içine sürükle bırak
    bunun için hafif bi baskı yp wingetin üzerine tuttuğunu anlıcaksın sonra sürükle bırak
  • çok ciddi bi sorunum var arkadaslar fw atarken bi yanlışlık oldu artık telefon hiç açılmıyor ne yapıcam ben yaa yarımedin lütfen
    multılooader de boot change seceneğini işaretleemeden yaptım yanlışlıkla hata verdi sonrasında telefonu hiç açamadım
    servise götürsem anlarmı anlarsa maliyeti ne olur bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: opensuse

çok ciddi bi sorunum var arkadaslar fw atarken bi yanlışlık oldu artık telefon hiç açılmıyor ne yapıcam ben yaa yarımedin lütfen
    multılooader de boot change seceneğini işaretleemeden yaptım yanlışlıkla hata verdi sonrasında telefonu hiç açamadım
    servise götürsem anlarmı anlarsa maliyeti ne olur bana

pili cıkart tak yeniden yazılım at tabi 1.mesajı iyice oku mutlaka olması lazım olmassa servis yolu gözüktü
  • wifi ile sorun yaşayan varmı,,, ?
  • işte yeni Jetdroid sadece resimler buldum konu hakkında bilgim yok

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.