Şimdi Ara

Samsung S8003 Jet Firmware Güncelleme (Güncel 28.09.2010) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
942
Cevap
2
Favori
218.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, dün XPIJ7 yazılımını yüklediğimi ve düşüncelerimi yazmış ve sonunada herşeyin problemsiz olarak çalıştığını bir tek Vodafone mobilTV nin olmadığını yazmıştım. İki gündür ne vodafone nede telpa çözüm sunamadı. Vodofon dan eski yazılımla (s8003) izlerken ki ayarlarda olmadı S8000 ile ilgili ayarlarda olmadı. Vodafon un int sitesinde mobil tv için S8000 de s8003 de destekliyor görünüyor.
    Vodafone "ayarları gönderdiğini kendilerinin yapabileceklerinin bu olduğunu ve servisle görüşmem gerektiğini" söyledi netice olarak. Telpaya dda ben aradığımda s8000 yazılımını attığımı söyledim. Onlarda servis dışında atılan yazılımlara destek vermiyorlar inatla. Bende onlara "Yazılımın samsung tarafından yazıldığını, şuanki yazılımın çok iyi çalıştığını,mobil tv dışında herşeyin sorunsuz olduğunu,servisin on dakikalık iş için telefonu 1 hafta bırakmamızı istediğini vs" anllattım, müşt.hizm görevli aynı şeyi tekrar edince "Samsung Türkiyenin niye uyuduğunu,Bu kadar parayı verdiğimiz bu telefonlardan ona göre hizmet beklediğimizi ve Samsung un Türkiyede cep olsun elektronik olsun bu kadar satışı olmasına rağmen hizmetteki yavaşlığını sordum"
    Sonuç Olarak, mobil tv bu yazılımda çalışmadı. Arkadaşlara duyurayım dedim. Yapabilen biri varsada yardımcı olursa sevinitim.

• arkadaşım aynı problemi ben telefon ayarlarında yaşamıştım.s8003 te gelen ayarlar s8000 de telefona gelmiyordu.onlada uğraştım çabaladım ve aslında ayarların geldiğini fakat telefon un onları engellediğini farkettim.nasıl yani diyeceksin.telefonun mesaj bölümüne girdim ayarlar bölümünden mesajla gelen ayarların engellendiğini gördüm.mesajlar ayarlar bölümüne gir ordaki kapalı kutusu seçili açık yap.benim problemim bu şekilde çözülmüştü inşallah seninkiside çözülür
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSsubayı

S8000XPJA yı denedim easy java yok.eee nolmuş netten yüklüyoruz demeyin o zaman kurduğunuz program telefonun öbür sistemiyle wifi v.b uygulamalarda düzgün çalışmıyor.bu yüzden S8000XEJA yı tavsiye ederim.GEL GELELİM ŞU YOUTUBE İLLETİNE :)))

ARKADAŞLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU YOUTUBEYİ KENDİ PLAYERİYLE AÇMAYI BAŞARDIM :)

ÖNCELİKLE KESİNLİKLE EASY JAVA OLAN Bİ GÜNCELLEME YÜKLEMENİZ GEREKİYOR (S8000XEJA'YI TAVSİYE EDERİM)

GÜNCELLEMEYİ YAPTIKTAN SONRA ANA MENUDEN İNTERNET BÖLÜMÜNE GİRİYORUZ

BİZDEN TARAYICI PROFİLİ OLUŞTURMAMIZI İSTEYECEK

ORDAN SERACH FOR Wİ-Fİ TIKLAYIP KULLANICAĞIMIZ WİRELESİ SEÇİYORUZ(ŞİFRESİNİ VS DÜZENLEMEYİ UNUTMAYINIZ)

KULLANACAĞINIZ WİRELESS ŞİFRELİ İSE ŞİFRESİNİ GİRDİKTEN SONRA EN ALTTA ''ADVANCED SETTİNG'' TIKLIYORUZ

STATİC IP BOLUMUNU KESİNLİKLE ELLEMİYORUZ

STATİC DNS Yİ AKTİF EDİYORUZ (BOŞ KUTUCUĞA TIKLIYORUZ)

SERVER 1 : 4.2.2.2

SERVER 2 : 4.2.2.1 YAPIYORUZ VE ÇIKIYORUZ

''OPERA MİNİ 5 BETA 2'' Yİ PC MİZE KAYDEDİP SONRA TELE YOLLAYIP KURUYORUZ.

BAĞLANMAYA ÇALIŞINCA AYARINI YAPTIĞIMIZI WİRELESİ SORUCAK ONU İŞARETLEYİP MENUSUNUN AÇILMASINI BEKLİYORUZ.

AÇILAN MENUDEN YOUTUBEYE GİRİP İSTEDİĞİMİZ VİDEOYU TELEFONUN KENDİ PLAYERİNEN TV İZLER GİBİ İZLİYORUZ :)) BUNDA SONRA HER BAĞLANDIĞINIZDA OPERA MİNİYİ KULLANMANIZ YETERLİ OLACAKTIR

NOT: KURDUĞUNUZ OPERA MİNİ OYUNLAR BÖLÜMÜNE KAYDOLUCAKTIR

Google'un Dnsleri daha hızlı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4

getjar.com adresinden opera mini beta 5 indirilip çalıştırılabilir. EASY Java olmasa bile you tube sorunsuz %100 çalışıyor izledim test ettim S8000XPJA1 Hemde türkçe ve eski sürümlerden daha hızlı bayağı geliştirmişler :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinoguz -- 3 Mart 2010; 13:02:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinoguz

quote:

S8000XPJA yı denedim easy java yok.eee nolmuş netten yüklüyoruz demeyin o zaman kurduğunuz program telefonun öbür sistemiyle wifi v.b uygulamalarda düzgün çalışmıyor.bu yüzden S8000XEJA yı tavsiye ederim.GEL GELELİM ŞU YOUTUBE İLLETİNE :)))

ARKADAŞLAR UZUN UĞRAŞLAR SONUCU YOUTUBEYİ KENDİ PLAYERİYLE AÇMAYI BAŞARDIM :)

ÖNCELİKLE KESİNLİKLE EASY JAVA OLAN Bİ GÜNCELLEME YÜKLEMENİZ GEREKİYOR (S8000XEJA'YI TAVSİYE EDERİM)

GÜNCELLEMEYİ YAPTIKTAN SONRA ANA MENUDEN İNTERNET BÖLÜMÜNE GİRİYORUZ

BİZDEN TARAYICI PROFİLİ OLUŞTURMAMIZI İSTEYECEK

ORDAN SERACH FOR Wİ-Fİ TIKLAYIP KULLANICAĞIMIZ WİRELESİ SEÇİYORUZ(ŞİFRESİNİ VS DÜZENLEMEYİ UNUTMAYINIZ)

KULLANACAĞINIZ WİRELESS ŞİFRELİ İSE ŞİFRESİNİ GİRDİKTEN SONRA EN ALTTA ''ADVANCED SETTİNG'' TIKLIYORUZ

STATİC IP BOLUMUNU KESİNLİKLE ELLEMİYORUZ

STATİC DNS Yİ AKTİF EDİYORUZ (BOŞ KUTUCUĞA TIKLIYORUZ)

SERVER 1 : 4.2.2.2

SERVER 2 : 4.2.2.1 YAPIYORUZ VE ÇIKIYORUZ

''OPERA MİNİ 5 BETA 2'' Yİ PC MİZE KAYDEDİP SONRA TELE YOLLAYIP KURUYORUZ.

BAĞLANMAYA ÇALIŞINCA AYARINI YAPTIĞIMIZI WİRELESİ SORUCAK ONU İŞARETLEYİP MENUSUNUN AÇILMASINI BEKLİYORUZ.

AÇILAN MENUDEN YOUTUBEYE GİRİP İSTEDİĞİMİZ VİDEOYU TELEFONUN KENDİ PLAYERİNEN TV İZLER GİBİ İZLİYORUZ :)) BUNDA SONRA HER BAĞLANDIĞINIZDA OPERA MİNİYİ KULLANMANIZ YETERLİ OLACAKTIR

NOT: KURDUĞUNUZ OPERA MİNİ OYUNLAR BÖLÜMÜNE KAYDOLUCAKTIR

Google'un Dnsleri daha hızlı 8.8.8.8 ve 8.8.4.4

getjar.com adresinden opera mini beta 5 indirilip çalıştırılabilir. EASY Java olmasa bile you tube sorunsuz %100 çalışıyor izledim test ettim S8000XPJA1 Hemde türkçe ve eski sürümlerden daha hızlı bayağı geliştirmişler :D

şahsen kendim denedim o sürümle çalışmadı.bende 6 tane sürüm ve hepsinde denedim sadece easy java olanda açıldı youtube.genede bidaha yükleyip bidaha deniyeceğim ama açıkçası umudum yok inşallah dediğin gibi olur

• en son fw'yi yükletmek için herhangi bir telpa bayisine gidilebilir mi? ve bu işlem ücretsiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bone_slayer

en son fw'yi yükletmek için herhangi bir telpa bayisine gidilebilir mi? ve bu işlem ücretsiz mi?

telefon donuyor bazen işlem yapmıyor de onlar zaten direk yükseltir versiyonu ama onların yapcağı güncellemede pek bi fark yok.kendin s8000 yazılımlarını yklersen seni tatmin edecektir
  • quote:

quote:

en son fw'yi yükletmek için herhangi bir telpa bayisine gidilebilir mi? ve bu işlem ücretsiz mi?

telefon donuyor bazen işlem yapmıyor de onlar zaten direk yükseltir versiyonu ama onların yapcağı güncellemede pek bi fark yok.kendin s8000 yazılımlarını yklersen seni tatmin edecektir

SSsubayı kullandıgın sürüm için link verirsen yüklicem XPIJ7 kullanıyorum şuan fark varmı varsa yazarsan sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem.kolu -- 3 Mart 2010; 17:32:41 >

• quote:

quote:

aslında hiç onların yapacağı güncellemeyle uğraşasım yok, kendim evde yaparım güncellememi ama garanti dışı kalma ihtimali var diye kararsızım.. malum telefonun ekranıyla ilgili baya sıkıntı var

• evet oldu youtube:)
  • arkadaşlar en son kararlı türkçe sürüm S8000XPIJ7 mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem.kolu

quote:

quote:

SSsubayı kullandıgın sürüm için link verirsen yüklicem XPIJ7 kullanıyorum şuan fark varmı varsa yazarsan sevinirim..

http://www.4shared.com/file/220227189/a22e1da2/S800MXEJA1.html BU KULLANDIĞIM SÜRÜMÜN LİNKİ SENİN KULLANDIĞIN SÜRÜMDEN FARKLI OLARAK BUNDA TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ YOK AMA EASY JAVA VAR VE ŞU ANKİ EN GÜZEL SÜRÜM
    SENİN KULLANDIĞIN VERSİYONUN 2010 TÜRKÇE SÜRÜMÜ VAR AMA ONDADA EASY JAVA YOK.HEPSİNİ TEKER TEKER DENEDİM EN İYİSİ S800MXEJA OLANI.EĞER İNGİLİZCE PROBLEM OLMAZ DİOSAN KESİNLİKLE BUNU YÜKLE SAYGILAR......

• quote:

arkadaşlar en son kararlı türkçe sürüm S8000XPIJ7 mi?

hayır en son kararlı türkçe sürüm S8000XPJA1

garanti sışı kalma meselesine gelince bizim telefonlarımızda kıymetli ve garantili eğer güncelliyorsak vardır bi bildiğimiz :) servise götürmeden önce s8003 firevaresini yükler götürürsün kesinlikle anlamazlar.nerden bulacağım eski firevareyi dersen;sen bunu yükle bende var eski sürüm lazım olunca atarım :)
  • :D sagolasın
  • arkadaslar
    copy paste
    yapılıyormu bu firmware lerden sonra.
  • Evet sonunda youtube olyinida cozunce artik dahada bi sevdim ben bualeti:)
    fw olayina gelince ocak2010 surumunu kullaniyorum turkce yok yazi
    danda anlasilacagi gibi ama stabil sorun yok oldukca gelismis dokunmatik var yatay menu falan ve arti bir iki program
    widvgetler artik direk calisiyo bknz.facebook simdilik hersey guzel tek istegim telefona bisy olmasin servise gitmesin pc sutudyo ile guncelleme cikans kadar;)
  • quote:

:D sagolasın

problem değil inşallah işine yaramıştır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid34

arkadaslar
    copy paste
    yapılıyormu bu firmware lerden sonra.

''opera mini 5 beta 2'' ile copy paste yapabilirsiniz.çokta basit bi şekilde parmağınızı basık tutuyorsununz ekrana hemen kopyala yada kes seçeneği çkıyor saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: opensuse

Evet sonunda youtube olyinida cozunce artik dahada bi sevdim ben bualeti:)
    fw olayina gelince ocak2010 surumunu kullaniyorum turkce yok yazi
    danda anlasilacagi gibi ama stabil sorun yok oldukca gelismis dokunmatik var yatay menu falan ve arti bir iki program
    widvgetler artik direk calisiyo bknz.facebook simdilik hersey guzel tek istegim telefona bisy olmasin servise gitmesin pc sutudyo ile guncelleme cikans kadar;)

yorma kafanı bukadar :) bişi olursa eski versiyonunu yükler götürürsün aslanlar gibi yapmak zorunda kalırlar ama bahsetme sakın firavare yaptım filan die
  • evet bende öyle düşündümde bidaha fw atmak zor geliyo bozulmasın böyle gitsin taaki şöyle adam akıllıbi fw çıkıp beni benden alana kadar :D
    ama caresiz kalırsak evet dediğin gibi olucak
  • merhaba arkadaşlar. ben telefonuma fw attıktan sonra, gelen msjlarda türkçe karakterleri göremiyorum. bunun bir çözümü varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.