merhaba arkadaşlar. ben telefonuma fw attıktan sonra, gelen msjlarda türkçe karakterleri göremiyorum. bunun bir çözümü varmı?
türkçe Fw atmadıysan göremezsin eğer türkçe attıysan telefon ayarları/Dil'e gir ordan ikisinide türkçe yap
yada mesaj ayarlarına girr/metin mesajı/gönderme seçenekleri/karakter desteği/otomatik olarak ayarla
quote:
Orijinalden alıntı: opensuse
evet bende öyle düşündümde bidaha fw atmak zor geliyo bozulmasın böyle gitsin taaki şöyle adam akıllıbi fw çıkıp beni benden alana kadar :D ama caresiz kalırsak evet dediğin gibi olucak
boşuna üzüyorsun kendini fw atmak en fazla 5 dk nı almaz.telde fw atmaktan bozulcaksa hiç çalışmasın zaten :)
yeni fw atarken yedeklemeye gerek var mı? içindekiler silinir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: bone_slayer
yeni fw atarken yedeklemeye gerek var mı? içindekiler silinir mi?
sim kartını çıkar ve hafıza kartınıda çıkar
navigasyon dosyasını hafıza kartına at
telefon hafızasındaki dökümanlarını yedekle
rehberin telefona mı yoksa sim kartına mı kayııt ediyorsun sim kartıysa sorun yok telefonsa ya sim kartına kopyala yada pc studio ile senkronize et bilgisayara kayıtlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ersinoguz
quote:
Orijinalden alıntı: lefek
merhaba arkadaşlar. ben telefonuma fw attıktan sonra, gelen msjlarda türkçe karakterleri göremiyorum. bunun bir çözümü varmı?
türkçe Fw atmadıysan göremezsin eğer türkçe attıysan telefon ayarları/Dil'e gir ordan ikisinide türkçe yap
yada mesaj ayarlarına girr/metin mesajı/gönderme seçenekleri/karakter desteği/otomatik olarak ayarla
Teşekkür ederim ilgin için.. Evet türkçe fw yükledim. bahsettiğin işlemleri daha önce yapmıştım. Buna rağmen gelen msjlarda türkçe karakterleri göremiyorum. Msj yazarken ş ı harflerini kullandığımda ise yazabileceğim karakter sayısı değişiyor. S8003JVF1 versiyonunu kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Diğer tüm türkçe fwlerde bu sorun var şu an yüklü versiyon s8000XPJA1.
quote:
quote:
quote:
Teşekkür ederim ilgin için.. Evet türkçe fw yükledim. bahsettiğin işlemleri daha önce yapmıştım. Buna rağmen gelen msjlarda türkçe karakterleri göremiyorum. Msj yazarken ş ı harflerini kullandığımda ise yazabileceğim karakter sayısı değişiyor. S8003JVF1 versiyonunu kullandığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum. Diğer tüm türkçe fwlerde bu sorun var şu an yüklü versiyon s8000XPJA1.
bende baktım olmuyo artık o kadar kusur kadı kızındada olur :D
quote:
quote:
quote:
quote:
bende baktım olmuyo artık o kadar kusur kadı kızındada olur :D
Anladım napalım sağlık olsun. :D tekrar teşekkür ederim...
Bu son çıkan fw nin(s8000XPJA1) bir öncekine göre önemli bir yeniliği vaar mı?
quote:
Orijinalden alıntı: darel-x
Bu son çıkan fw nin(s8000XPJA1) bir öncekine göre önemli bir yeniliği vaar mı?
öyle gözle görülür bi değişim yok
arkadaşlar bu sayfadaki geçiş efektleri hakkında bilgisi olan varmı?... --www.youtube.com/watch?v=CsxsyrHi07A--
quote:
Orijinalden alıntı: pileki Benim SW VER S800JJVIG1 CSC VER S8003JVIE2
Hangi FW yüklemem daha doğru olur yukarda belirtilen FW'lerden kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Soruma cevap alabilir miyim?
birde internette dolasirken bazen ekranin iki yerinde cizgi olsuyor kisa bir sure ve tus kilidi bazen calismiyor kapatip acinca duzeliyor, bunlar flashladiktan sonra duzelir mi veya ne yapmami onerirsiniz?
sanırım en son kararlı türkçe sürüm S8000XPJA1 ancak nette çalışan link bulamadım.. her siteden indiresim de gelmedi.. düzgün bir link verebilecek olan var mı??
bu beta sürümmüş demekki telefonu geliştiriyorlar gitgide telefon daha iyi olmaya başladı birazda hareket sensörlü oyunları artırsanlar güzel olacak
en son kararlı türkçe sürüm S8000XPJA1 az önce boştum dayanamayıp yükledim biraz kurcalıyım yazarım burdan
quote:
arkadaşlar bu sayfadaki geçiş efektleri hakkında bilgisi olan varmı?... --www.youtube.com/watch?v=CsxsyrHi07A--
BAYA GÜZELMİŞ AMA BULAMADIM ONLA İLGİLİ Bİ KONU
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem.kolu
en son kararlı türkçe sürüm S8000XPJA1 az önce boştum dayanamayıp yükledim biraz kurcalıyım yazarım burdan
Değişiklik var mı? Önceki sürümde radyonun durması kilitlenme gibi sorunlar vardı. Bunda belki düzeltmişlerdir. Ayrıca bu firmwareleri kim çıkarıyor? Samsung çıkarıyorsa niye yayınlamıyor?
herzaman son yazılım en sorunsuz yazılımdır radyoda takılma donma yok navigasyon sorunsuz yatay menü var menü geçişleri güzel vifi ye dns girip ardından opera yüklerseniz youtube okey bazı menülerde ilaveler var hepsi bu radyo sesi biraz daha baslı gibi geldi bana
quote:
herzaman son yazılım en sorunsuz yazılımdır radyoda takılma donma yok navigasyon sorunsuz yatay menü var menü geçişleri güzel vifi ye dns girip ardından opera yüklerseniz youtube okey bazı menülerde ilaveler var hepsi bu radyo sesi biraz daha baslı gibi geldi bana
dostum link var mı? nereden indirdin?
up
quote:
Orijinalden alıntı: bone_slayer
quote: