Şimdi Ara

SAMSUNG R518-DS0ATR C2D T6600 bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-Bu fiyata alınır mı?
    2-Bu modeli kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi?( + ve - 'leri nelerdir? )

# Ağırlık:2.55 KG
    # Bellek:3 GB
    # Bellek Tipi:DDR2
    # Bluetooth:YOK
    # Boyutlar:376.0 X 255.8 X 37.2 MM
    # Ekran Büyüklüğü:15.6"
    # Ekran Çözünürlüğü:HD (16:9) 1366X768
    # Ekran Teknolojisi:LED HD
    # eSata:VAR
    # Firewire:YOK
    # Genişleme yuvası:EXPRESS CARD 54MM
    # Grafik Belleği:1 GB
    # Grafik işlemcisi:ATI MRADEON HD4650
    # Harici VGA çıkışı:ANALOG D-SUB
    # İşlemci:INTEL T6600
    # İşlemci Frekans Hızı:2.20 GHZ
    # İşlemci L2 Cache Belleği:2 MB
    # İşletim Sistemi:FREE DOS
    # Kablosuz standardı:802.11G
    # Kart Okuyucu:3IN1 (SD,SDHC,MMC)
    # Klavye:Q TR
    # Modem:YOK
    # Network:GIGABIT ETHERNET
    # Optik Sürücü:DVD-RW
    # Pil özelliği:6 HÜCRELİ
    # Renk:GRİ - SİYAH
    # Sabit disk:250 GB - 5400 RPM
    # TV Çıkışı:HDMI
    # USB:4XUSB2.0
    # Web kamerası:1.3 MP
    # Yongaseti:INTEL PM45 + ICH9M

• pek fazla negatif yönü yok bu fiyata alınabilir bence...
  • F/p oranı mükemmel....
  • Forumda R518 kullanıcısına rastlayamadım.
    Bu makinayla ilgili bir değerlendirmeyi-incelemeyi nerden bulabilirim?
  • valla alcaktım ama 1160 bile bana cok o yuzden hb deki dell i alıcam indirimle 847 liraya geliyo banada yeterde artar işlemcisi de gayet iyi ekran kartı cok onemli diil benim için lisanslı işletim sistemim de var
  • SAMSUNG R518-DS08TR serisine bakabilirsin.
    250gb yerine 320gb hdd var ve 1200 civarına satılıyordu.

Forumda Samsung'dan memnun kalmayan yok gibi. Güzel özellikleri iyi fiyata sunarak notebook pazarına iyi giriş yapıyorlar. Arkadaşlar genelde R522 serisi almış ve yorumlarını yazmıç R518i ile ilgili yorum veya inceleme ben degöremedim ama niraz daha ucuza bulabilrsem bende almak istiyorum bu iki modelden birini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: valhalax

SAMSUNG R518-DS08TR serisine bakabilirsin.
    250gb yerine 320gb hdd var ve 1200 civarına satılıyordu.

Forumda Samsung'dan memnun kalmayan yok gibi. Güzel özellikleri iyi fiyata sunarak notebook pazarına iyi giriş yapıyorlar. Arkadaşlar genelde R522 serisi almış ve yorumlarını yazmıç R518i ile ilgili yorum veya inceleme ben degöremedim ama niraz daha ucuza bulabilrsem bende almak istiyorum bu iki modelden birini.

R522 ile R518'in kasaları aynı . Sadece renk farkı var....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @JasoNBuraK
    bu ve önceki cevaplar için teşekkürler. 10 gün içinde alacağım notebooktan ilk senin haberin olacak :)

Samsung R522-JS04TR ile Samsung R518-DS08TR aynı özellikte ürünler ama arada 200-250ytl fark var. Renk haricinde bir fark yoksa sadece işletim sistemi için bu kadar fark fazla bence. Eski notebook gümüş rengiydi o yüzden 518 daha alışık olduğum bir tasarım. Malzeme kalitesi, ekran kalitesi falan farksızsa o zaman r522 hiç düşünmesem daha iyi.

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

R522 ile R518'in kasaları aynı . Sadece renk farkı var....
  • valla güzel cihaz... ama hepsiburada.com fiyatını biraz daha aşağıda tutması lazımdı... hepsiburada.com worldcard ile indirim yapmış fakat peşin almak isterseniz pcdepo.com ve sadecenotebook.com teknosaray.com sitelerinden daha pahalı satıyor... worldcard sahibi olanlar için hepsiburada.com tabiki daha avantajlı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonmeztolga -- 11 Kasım 2009; 22:08:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: edepli

1160 TL 6 ay Taksitli fiyat.
    1-Bu fiyata alınır mı?
    2-Bu modeli kullananlar varsa yorumlarını yazabilirler mi?( + ve - 'leri nelerdir? )

# Ağırlık:2.55 KG
    # Bellek:3 GB
    # Bellek Tipi:DDR2
    # Bluetooth:YOK
    # Boyutlar:376.0 X 255.8 X 37.2 MM
    # Ekran Büyüklüğü:15.6"
    # Ekran Çözünürlüğü:HD (16:9) 1366X768
    # Ekran Teknolojisi:LED HD
    # eSata:VAR
    # Firewire:YOK
    # Genişleme yuvası:EXPRESS CARD 54MM
    # Grafik Belleği:1 GB
    # Grafik işlemcisi:ATI MRADEON HD4650
    # Harici VGA çıkışı:ANALOG D-SUB
    # İşlemci:INTEL T6600
    # İşlemci Frekans Hızı:2.20 GHZ
    # İşlemci L2 Cache Belleği:2 MB
    # İşletim Sistemi:FREE DOS
    # Kablosuz standardı:802.11G
    # Kart Okuyucu:3IN1 (SD,SDHC,MMC)
    # Klavye:Q TR
    # Modem:YOK
    # Network:GIGABIT ETHERNET
    # Optik Sürücü:DVD-RW
    # Pil özelliği:6 HÜCRELİ
    # Renk:GRİ - SİYAH
    # Sabit disk:250 GB - 5400 RPM
    # TV Çıkışı:HDMI
    # USB:4XUSB2.0
    # Web kamerası:1.3 MP
    # Yongaseti:INTEL PM45 + ICH9M

bu fiyata nerede satılıyor?

• hepsiburada da o fiyat 6 taksit
  • arkadaşlar hepsiburada'da o fiyat olmuş 1456tl?
  • Öğretmenler gününü bekliyelim dedik , almadık.Evet fırsat kaçmıştır...Herkese duyurulur.
  • http://www.hiperucuz.com/pinfo.asp?pid=33984 ben buradan sipariş ettim, 12 ay taksitle 1260a denk geldi. yarın elime gelmiş olur sanırım...
  • ben aldım. 6 taksit 1160'a bulunca kaçırmadım.

- windows 7 tüm donanımı tanıyor. fn tuşlarını kullanmak için samsung download center r522 sayfasındaki "easy display manager" programını kurmak gerekiyor. aynı sayfadaki diğer sürücü ve yazılımlar da r518 ile uyumlu. işletim sistemine para vermek istemeyenler için ideal ürün.
    - 3 gb ram yeterli, zaten 32 bit işletim sistemi 4. yü kullanamıyor. w7-32 bit puanı : 5,7
    - 250gb hdd de benim için yeterli. w7-32 bit puanı : 5,8
    - ekran kartı çok iyi. puanı 6,7.
    - işlemcisi yeterli. puanı 5,8
    - fişe bağlıyken normal kullanımda ısınması yok. fişe bağlı değilken ya da oyun oynarken touchpad'in solu ısınıyor ama bu kadarı laptoplar için normal.
    - çok sessiz, fan sesi duymak mümkün değil, ancak hdd'yi duyuyorsunuz.
    - dvd sürücüsünü yavaşlatmışlar ses çıkarmasın diye, hızlandırmak için "speed mod"a almak gerekiyor dvd'yi kullanan programı.
    - e-sata, hdmi çıkışları mevcut, usb'lerin konumları güzel (mouse koyulan yerde değil)
    - klavyesini ben beğendim.

gelelim eksi yönlerine:
    - ses sistemi kötü. ayarlarla falan uğraşsanız da güzel bir ses alınmıyor. ama idare edilir.
    - ekranı çok kötü. bakış açıları inanılmaz dar, tam dik bakmanız gerekiyor. şöyle örnek vereyim: tüm arkaplanı siyah yaptığınızda tam dik baktığınız orta kısım hariç alt ve üstten mora çalıyor - backlight bleeding gibi. Ekran parlaklığı yeterli ama kontrast düşük, renkler çok soluk, canlı değil. ekranda mavi renk ağırlığı var, bunu ati'nin programından renkleri kalibre ederek biraz çözdüm ben.

sonuç:
    ekran/ses kalitesi benim için önemli diyenler almasın. (acer 5739 t6600'e yönelsinler)
    ben ucuza oyun laptopu almak istiyorum diyenler alsınlar.
    (ben şahsen 1. kategoride olduğum için aldığıma pişmanım. iade etmekle uğraşsam mı uğraşmasam mı karar veremedim.)

bu analiz muhtemelen r522 için de geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 22 Kasım 2009; 0:01:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vese

ben aldım. 6 taksit 1160'a bulunca kaçırmadım.

- windows 7 tüm donanımı tanıyor. fn tuşlarını kullanmak için samsung download center r522 sayfasındaki "easy display manager" programını kurmak gerekiyor. aynı sayfadaki diğer sürücü ve yazılımlar da r518 ile uyumlu. işletim sistemine para vermek istemeyenler için ideal ürün.
    - 3 gb ram yeterli, zaten 32 bit işletim sistemi 4. yü kullanamıyor. w7-32 bit puanı : 5,7
    - fişe bağlıyken normal kullanımda ısınması yok. fişe bağlı değilken ya da oyun oynarken touchpad'in solu ısınıyor ama bu kadarı laptoplar için normal.
    - dvd sürücüsünü yavaşlatmışlar ses çıkarmasın diye, hızlandırmak için "speed mod"a almak gerekiyor dvd'yi kullanan programı.
    - e-sata, hdmi çıkışları mevcut, usb'lerin konumları güzel (mouse koyulan yerde değil)

gelelim eksi yönlerine:
    - ses sistemi kötü. ayarlarla falan uğraşsanız da güzel bir ses alınmıyor. ama idare edilir.
    - ekranı çok kötü. bakış açıları inanılmaz dar, tam dik bakmanız gerekiyor. şöyle örnek vereyim: tüm arkaplanı siyah yaptığınızda tam dik baktığınız orta kısım hariç alt ve üstten mora çalıyor - backlight bleeding gibi. Ekran parlaklığı yeterli ama kontrast düşük, renkler çok soluk, canlı değil. ekranda mavi renk ağırlığı var, bunu ati'nin programından renkleri kalibre ederek biraz çözdüm ben.

sonuç:
    ekran/ses kalitesi benim için önemli diyenler almasın. (acer 5739 t6600'e yönelsinler)
    (ben şahsen 1. kategoride olduğum için aldığıma pişmanım. iade etmekle uğraşsam mı uğraşmasam mı karar veremedim.)

Bndede R518 DS08TR var. Bana göre ses gayet iyi ama renkler dediğin gibi soluk biraz. Gerçi genelde masaüstü kullandım ama 2 ark.ım da daha laptop (PB ve Casper) var ama gerek ses gerek görüntü olarak 2sinin laptopundanda daha üstün geldi bana R518..

Renk olarakta r522 den tek farkı içinin gri olması, dış tarafı gene R522 deki gibi siyah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManJaQ_Blade -- 22 Kasım 2009; 2:27:41 >

• ARkadaşlar fırsat kacmadı diyebilirim biraz daha pahalı ama pc depoda packerd bell tj65-f2465-dt-05tk var hemen hemen butun ozellıkler aynı + sı var - sisi yok 1250 civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.f.u.k_XVI

ARkadaşlar fırsat kacmadı diyebilirim biraz daha pahalı ama pc depoda packerd bell tj65-f2465-dt-05tk var hemen hemen butun ozellıkler aynı + sı var - sisi yok 1250 civarı

Stokta olan tek bir packard bell modeli var , o da T9600 ve GT240 a sahip , ancak 1600 lira.... Yanlış gördün sanırım.
  • Bu yorumları duyunca fırsatı kaçırdığıma sevindim neredeyse...
    Bu kadar kötü mü bu alet?

quote:

Orijinalden alıntı: vese

ben aldım. 6 taksit 1160'a bulunca kaçırmadım.

gelelim eksi yönlerine:

sonuç:

• Evet "Öğretmenler Günü" ' nden de bir şey çıkmadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.