Şimdi Ara

SATILDI-LG R590 (Core i3 370m-500gb-GeForce GT335M) Daha Temizi Yok!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir boşta kalan cihazımı sonunda üşenmeyip temizledim, ilana koyuyorum. Cihazda teknik, donanımsal ve kozmetik açıdan hiçbir problem yoktur. İlk aldığım zamanlardaki gibi temiz ve kullanışa elverişlidir. Üzerinde orjinal Windows 7 Home Premium 32bit işletim sistemi kurulu ve hiçbir kişisel veri yoktur (temizledim). Ürünle ilgili tek problem bataryası. 2 kusur harici cihaz sıkıntısızdır, bunlar sırasıyla; bataryanın bitmesi ve power tuşu deformasyonu. Ürünü 0 aldığımdaki bataryası hala üzerinde olduğu için doğal olarak bitmiş durumda, fakat şarj aletiyle rahat kullanım sağlıyor, değiştirmek isterseniz değiştirebilirsiniz. Power tuşu ise kullanımdan kaynaklı hafif içeriye çökmüş durumda, ama kullanımda ve tepkimesinde bir sıkıntı mevcut değil. Geri kalan şeyler için cihaza kefilimdir. Genel özellikleri ise aşağıdaki gibidir:

Fiyat:SATILDI
    DonanımHaber'e özel yardımcı olurum, ikinci elde çok parça almışlığım vardır (:

Intel Core İ3 2.4 GHz 370M
    RAM: 4 GB DDR3
    Sabit Disk: 500 GB
    Ekran Kartı: 1024 Mb NVIDIA GT335 (Paylaşımsız)
    Ekran Boyu(inch):15.6"
    Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    Ağırlık 2.8 KG

Görseller sahibinden ilanında mevcuttur.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-lg-r590-core-i3-370m-500gb-geforce-gt335m-daha-temizi-yok-581847049/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saint BigJon -- 23 Haziran 2018; 23:14:22 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.