Şimdi Ara

Samsung NX3000 mi NX 300 mü NX mini mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çanakkale İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung NX3000, NX 300, NX mini mi? 3ü arasında kaldım arkadaşlar. 1000tlye kadar bütçem var, 2.el düşünmüyorum. Başka tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epimetheus -- 17 Nisan 2016; 16:39:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Epimetheus kullanıcısına yanıt
    nx3000 i çıkar listeden. Nx300 al bence bunların arasında. Bide olympus epl serisine bak. omd serisindede uygun fiyatlı bulursan alabilirsin. Olympusun lens seçenekleri çok iyi.
  • eediz kullanıcısına yanıt
    canon sx710

peki bu nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epimetheus -- 17 Nisan 2016; 18:20:34 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

30x optik zoomu çok güzel. Youtube den bakabilirsin çok başarılı. Yalnız ışık yetersiz olduğunda rezalet. Sx 3000 vs 300 arasinda pek bir fark görebileceğini sanmıyorum. Nx3000 dokunmatik degil 300 dokunmatik. 3000 de selfie cekebilirsin 300 de cekemezsin. Nx300 bu ozellik harici bir tik daha iyi. Eger cebime koyup gideyim diyorsan nx mini al. Optik zoomu seviyorum diyorsan sx710 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epimetheus

canon sx710

peki bu nasıl acaba?

mercimek kadar sensörlü makineler almayın önermiyorum. illa değişmez lensli küçük istiyorsanız , sony rx100 e bakın kesinlikle. Onun dışında aynasız öneriyorum.
  • Benim tavsiyem ikinci elde düşünmendir. Aradaki fiyat farkına lens alırsın. GÖvde seçmek kolay. NX300 ve NX3000 nerdeyse aynı makineler. Bence farkı ortaya lens koyacak. Kit lensle takılacaksan makineler aynı. Ama ucuz olanı alıp prime lens takarsan iyi makine o olur.
    Bence nx3000 yerine nx300 veya nx2000 almalısın.Almak istersen benim ilanım var bakabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips A5.600 Mü A3.600 Mü?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.