Şimdi Ara

Xiaomi 17 Pro, iPhone 17 Pro ile karşılaştırıldı: İşte kamera örnekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: megamen98 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy şu anda #13
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 17 Pro, iPhone 17 Pro ile karşılaştırıldı: İşte kamera örnekleri
    Xiaomi 17 serisi, 25 Eylül’de Çin’de tanıtacak. Lansmandan hemen önce şirket, Pro modellerin kamerasının neler yapabileceğini bazı örneklerle sergiledi. Paylaşılan fotoğraflara göre, yeni amiral gemisi telefonların nispeten yüksek dinamik aralıklı çekimler sunabileceği anlaşılıyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi 15T ve 15T Pro Türkiye fiyatı açıklandı: İşte fiyatlar

Xiaomi 17 Pro vs iPhone 17 Pro

Xiaomi 17 Pro, iPhone 17 Pro ile karşılaştırıldı: İşte kamera örnekleri
    Xiaomi 17 Pro serisi, Light Hunter 950L sensörüne sahip ilk amiral gemisi modelleri olacak. Bu sensörün LOFIC yüksek dinamik aralık teknolojisi sayesinde 16.5 EV dinamik aralık sunduğu iddia ediliyor. Karşılaştırma yapmak gerekirse, Light Fusion 900 sensörlü Xiaomi 15 Pro, 13.5 EV dinamik aralığa sahip.

Xiaomi 17 Pro serisi ayrıca, parlama ve gölgelenme efektini azalttığı söylenen geliştirilmiş optik kaplamaya sahip. Paylaşılan örneklerde gözle görülür bir parlama ve gölgelenme sorunu görülmüyor.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması
    Xiaomi 17 Pro kamera örnekleri

Xiaomi Başkanı Lu Weibing, Xiaomi 17 Pro’nun kamerasıyla çekilmiş bir fotoğraf paylaştı ve bunu iPhone 17 Pro ile karşılaştırdı. Karşılaştırmaya göre, Xiaomi'nin Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemcili amiral gemisi, parlama sorunu yaşatmayacak gibi görünüyor. Dinamik aralık da nispeten daha yüksek görünüyor. Ancak, Xiaomi 17 Pro ile çekilen fotoğraf daha doygun ve biraz daha canlı görünüyor. iPhone 17 Pro'nun çekimi, daha gerçekçi fotoğraflar çekmeyi tercih edenlere daha çekici gelebilir.

Xiaomi 17 serisi, Xiaomi 17, Xiaomi 17 Pro ve Xiaomi 17 Pro Max modelinden oluşuyor. Üç cihaz da Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemcisiyle gelecek ve muhtemelen Xiaomi HyperOS 3 işletim sistemiyle kutudan çıkacak.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-17-Pro-series-camera-samples-showcased-with-comparison-against-iPhone-17-Pro.1122714.0.html

• Yine Xiaomi kağıt üstünde çok iyi duruyor. Ama muhtemelen yazılım-kamera olarak yine iPhone gerisinde kalacaktır. 😁😁

Kağıt üstünde iyi görünüp ekonomisi kötü olan bir Ortadoğu ülkesi gibiler 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Haber başlıkları kopyala yapıştır gibi, işte detaylar, işte karşılaştırma, işte sonuçlar, işte fiyatlar, işte işte işte. Şaka gibi, türkçe kullanımı ilkokul seviyesi bile deği. papağanımın kelime dağarcığı dh den daha fazla.

islemci: intel i9 10850k 3.6Ghz | Anakart: MSI Z490 CARBON | Ram: Kingston 2x8GB Hyperx Fury DDR4 3200MHz | Ekran Karti: ASUS ROG STRİX RTX 2080 | SSD: 256GB OCZ Aglity 4, OCZ 240GB Vertex 460A | SAMSUNG 980 1TB M2 | PSU: ASUS ROG THOR 850W 80+ PLATİNUM MULL MOD. | CPU Sogutucu: BE QUİET DARK ROCK PRO 4| Monitor: ASUS 27' MG279
  • Apple hala lens flare sorununu çözememiş artıklardan mı lens ürettirip koyuyor napıyor acaba

• Böyle haberlerden Xiaomi 15 aldım kamera çok iyi diye, insanları hortlak gibi çekiyor

Nokia c6 ile resim çektim inanın fotoğraf'çımız bendeki fotoğraf makinesi bu fotoğrafı yakalamıyor, normal parlak resim gibi görünüyor, 3 yaşında bebeğimin gözünün içindeki küçük ayrıntıları görüyorum, fotoğraf çekmek aslında sanat, her noktatan resim alın güneş çekmek istediğiniz yeri görsün, kaliteli fotoğrafı o şekilde çekersiniz, benim en çok aradığım boyanın renk kodlarını aynı renkte gösteren ekran ve kamera renkler gözümüzle aynı olmalı o zaman kaliteli resim ortaya çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin Oral -- 24 Eylül 2025; 21:16:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her zaman ki gibi hepsi iphone’un gerisinde bence 13 pro max bile tokatlar xiaomi’yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGrayMan -- 24 Eylül 2025; 21:20:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uçuk bir ekran süresi ile çıkarsan ısınıp sapıtmazsan bizimlesin şayomi pro!

• Bir süre sonra DSLR makine ile çekilen fotoğraflar olduğu ortaya çıkmazsa iyi.

Gülme krizine girdim Xiaomi 17 Pro, iPhone 17 Pro ile karşılaştırıldı: İşte kamera örnekleri 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 24 Eylül 2025; 21:58:09 >
  • gnsnc G kullanıcısına yanıt
    Hortlak efekti kullanmıyorum, Xiaomi 15 ana konusuna bakarsanız benim gibi telefonun insanları hortlak gibi çekmesinden şikayetçi olanları görebilirsiniz.

Kendi çekimlerime bakmam yeterli. Teşekkürler.

Sizin cihaz yurt dışı mı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.