Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.617
Cevap
94
Favori
429.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygun fiyata 18-55mm veya 16-50mm lens lazım. elimde hiç geniş açı lens kalmadı kursa da başladık lazım oluyor. varsa satmayı düşünen arkadaşlar yazsın lütfen.
  • 16-50 zor bulunur; zira sıfır olarak satılmıyor sadece makineyle beraber geliyor.

pz olduğu için de video için bulunmaz bir lens.

hayırlı günler.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. şansımıza artık bulamazsak da 18-55 de olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

hayırlı olsun; lens 18-55 mi?

Teşekkürler.Lens 20-50 olarak geldi.
  • mozcengel M kullanıcısına yanıt
    Fotografinizi gördükten sonra hemen metod ile ilgili kisa bir araştırma yaptım ve tekniği kaptım en kisa zamanda deneyip burada paylaşacağım. Sizin fotoğrafınıza gelince öncelikle hangi lensi kullandığınızı bilemedigim için bokeh etkisi biraz zayıf olmuş ayrıca kadraj biraz dar kalmış biraz daha geniş bir kadraj dile derinliği arttırabilir ve bokeh etkisini olumlu yönde geliştirebilirsiniz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tekrar Merhaba. NX300 lens yuvasının ne kadar statik ağırlığa dayanabileceğini veren bir tablo veya bilen birisi var mı? Aklımda telephoto lens düzeneğine benzer bir proje var
  • çok teknik mevzu;
    samsung kore ye sormakta fayda var deneme yanılma harici tek çözüm bu gibi.

o kadar review okudum hiç bir reviewvde bu tür bir bilgi yoktu.

hayırlı günler.
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Samsung Kore ve Amerika ofislerine mail atayım bakalım

Iyi günler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 22 Şubat 2016; 14:47:18 >
  • konudan baya uzak kalmışım ben ya çok şey kaçırdım mı acaba ? egemen hocam tam kareye geçiş yapma arefesin de galiba terk edecek nx'si. oda terk ederse bi sen kalırsın konuda haberin olsun vazgeçirmeye çalış
  • 45mm 2D/3D lensin gövde ile bir alakası var mı arkadaşlar. 3D resim çekmek için gövde de ayrıca bir özellik gerekli mi, yoksa bu lens yeterli mi acaba?
  • quote:

16-50 zor bulunur; zira sıfır olarak satılmıyor sadece makineyle beraber geliyor.

hayırlı günler.

fotozeynepte var.

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=14031
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

45mm 2D/3D lensin gövde ile bir alakası var mı arkadaşlar. 3D resim çekmek için gövde de ayrıca bir özellik gerekli mi, yoksa bu lens yeterli mi acaba?

NX30-NX20-NX-NX300 3d resim özelliği var.

nx1000-2000-3000-minide yok

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senmuhammet

quote:

16-50 zor bulunur; zira sıfır olarak satılmıyor sadece makineyle beraber geliyor.

hayırlı günler.

fotozeynepte var.

http://www.fotozeynep.com.tr/?do=shop&show=viewproduct&productid=14031

ben hiç müstakil görmemiştim.

varmış demek.( body olarak sattığımakinelerin içinden çıkanlar da olabilir belki)

hayırlı günler.

• fotozeynep'de maşallah fiyatlardan hiç ödün vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_reso

konudan baya uzak kalmışım ben ya çok şey kaçırdım mı acaba ? egemen hocam tam kareye geçiş yapma arefesin de galiba terk edecek nx'si. oda terk ederse bi sen kalırsın konuda haberin olsun vazgeçirmeye çalış

Keşke beni de bilgiye alsaydınız mesajınıza. Tabletten bakıyorum mesajlara, neredeyse kaçıracaktım mesajınızı, son anda gördüm.

Daha tam karar verdiğim söylenemez ama Nikon D750'lere bakıyorum. Ben edinmekten çok araştırmayı sevdiğim için şimdi de buna sardım. Aslında hiç aklımda yokken sağolsun @ozturert soktu kafama, fiyatlar düşecek diyerekten.

Ayrıca mevcut Samsung NX'ler de duracağı için bir yere de gitmem. Sizleri mahrum etmem her biri bir patates fotoğrafı kadar nadide eserlerimden. Merak etmeyin diyeceğim ama bu sizi sevindirir mi üzer mi bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

fotozeynep'de maşallah fiyatlardan hiç ödün vermiyor

Kardeş fotozeynep'te maşallah yok yok ama fiyatlar da maşallah yani. Nikon d750'ye bakacak oldum, fiyatı görünce geçmiş'i bile temizledim o kadar yani. Ha hediye olarak 16 Gb sd kart hediye ediyor. Hakkını yemeyelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar,
    yıllardır fotograf çekerim, diğer forumlarda diğer tüm makineler hakkında epey yazışmışlığım vardır.
    ama yeni makinelerden özellikle aynasız yeni makinelerden epey uzaklaşmışım.
    özellikle samsung hakkında nerdeyse hiç bilgim yok.

kızıma bir makine alayım istiyorum.
    nx3000 fiyatı oldukça cazip.
    gidip kullanışmış canon nikon body ve lens alsam bile daha pahalıya gelecek.

nx3000 nasıl makinedir.
    nx300m ile arasında ciddi bir image farkı varmıdır.
    çok sayfa var yeterince inceleyemedim.

bilgi verirseniz sevinirim.
    özellikle nx3000 için örnek foto olursa sevinirim.
    tşk.ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

konudan baya uzak kalmışım ben ya çok şey kaçırdım mı acaba ? egemen hocam tam kareye geçiş yapma arefesin de galiba terk edecek nx'si. oda terk ederse bi sen kalırsın konuda haberin olsun vazgeçirmeye çalış

Keşke beni de bilgiye alsaydınız mesajınıza. Tabletten bakıyorum mesajlara, neredeyse kaçıracaktım mesajınızı, son anda gördüm.

Daha tam karar verdiğim söylenemez ama Nikon D750'lere bakıyorum. Ben edinmekten çok araştırmayı sevdiğim için şimdi de buna sardım. Aslında hiç aklımda yokken sağolsun @ozturert soktu kafama, fiyatlar düşecek diyerekten.

Ayrıca mevcut Samsung NX'ler de duracağı için bir yere de gitmem. Sizleri mahrum etmem her biri bir patates fotoğrafı kadar nadide eserlerimden. Merak etmeyin diyeceğim ama bu sizi sevindirir mi üzer mi bilemedim.

bence alacaksan ya 5d m3 al yada d810. benim şahsi fikrim geçeceksen de canon'na geç nikon ne yaparsa yapsın canon kadar başarılı olamıyor bu tarihten beri gelen bişey. canon cmos sensörlü makinalar üretirken nikon hala ccd lerle uğraştırıyordu milleti taki d90'na kadar. d90 da canon'u yakalamak için cmos sensör kullanmaya başladı biraz tuttu sonra d7000 de tekrar mahfetti yağlanma sorunu çıktı. sonra d7100 ile de o sorunu aştık dedi ama hala tam aşmış değiller seri çekim de tekrar yağlanma yapıyormuş. yani kısaca nikon sürekli canon'u yakalama çabası içerisin de ama hiç bi zaman yakalayamadığı da bir gerçek. nikon sadece gövdeyi canon'dan daha sağlam yapar gerisi canon her zaman öndedir.
    inşallah terk etmezsin hepimizin temennisi bu yoksa bu konu kapanır gider
    o patates muhabbeti kursta da açıldı baya güldük 10 milyon dolara mı ne satmış galiba. tamamen reklam ya var onda bi üç kağıtçılık.

• quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

fotozeynep'de maşallah fiyatlardan hiç ödün vermiyor

Kardeş fotozeynep'te maşallah yok yok ama fiyatlar da maşallah yani. Nikon d750'ye bakacak oldum, fiyatı görünce geçmiş'i bile temizledim o kadar yani. Ha hediye olarak 16 Gb sd kart hediye ediyor. Hakkını yemeyelim.

aynen fotozeynep de fiyatlar çok uçuk. 16-50 599 tl diyor ya 300 tl daha eklesem nx3000 +16-50mm lens alırım sıfır

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirirkin

selamlar,
    yıllardır fotograf çekerim, diğer forumlarda diğer tüm makineler hakkında epey yazışmışlığım vardır.
    ama yeni makinelerden özellikle aynasız yeni makinelerden epey uzaklaşmışım.
    özellikle samsung hakkında nerdeyse hiç bilgim yok.

kızıma bir makine alayım istiyorum.
    nx3000 fiyatı oldukça cazip.
    gidip kullanışmış canon nikon body ve lens alsam bile daha pahalıya gelecek.

nx3000 nasıl makinedir.
    nx300m ile arasında ciddi bir image farkı varmıdır.
    çok sayfa var yeterince inceleyemedim.

bilgi verirseniz sevinirim.
    özellikle nx3000 için örnek foto olursa sevinirim.
    tşk.ler

merhabalar;

ustalar daha iyi cevap verecektir ama; nx3000 ile 300 arasındaki en temel fark af konusunda.

nx3000 kontrast af yaparken nx300 de kontrast+faz af mevcut. dolaysıyla düşük ışıkta daha iyi af yapıyor.

sensörleri aynı; ekranın dokunmatik ve oled olması ve kasa malzemesi kalite farkı var.

ayrıca daha seri çekim yapma(8 e 5) ve 4000e 6000 gibi bir shutter hız farkı mevcut.

düşük isoda imajlar arası fark olmaması lazım.

6400 e kadar da aynıdır kanımca.

hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.