Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.617
Cevap
94
Favori
429.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ARroWCoLT 'u arıyorum arkadaşlar, gören var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Elimdeki Canon uyumlu Pixel Mago flaş slave modundayken nx mini dahil tüm makinelerle rahatlıkla kullanılabiliyor. Tetikleyiciye gerek yok. Önceden söyleyecektim ama unutmuşum. Birden aklıma gelince flaş kullanmak isteyenler için söyleyeyim dedim. Tabi flaşı manuel olarak ayarlıyoruz ama makinenin M modunu kullanmayı bilen için kolay.

Flaş klasik şekilde makinenin flaş yuvasına takılabilir tabii ki. Açık mekanda fotoğraf çekecek kişiler için slave modu bazen sorun yaratabilir ama kapalı bir mekan için ideal.

Daha ucuz bir flaş isteyenler için yongnuo 560 ideal. Yeterli olacaktır büyük ihtimalle. Bir difüzör ile makro için de uygun olur bu tür flaşlar. Hem çok yüksek güçlerinden dolayı hem de gölge yapmamalarından ötürü.

Bu güzel haberi verdiğin için çok sağol. Nx Mini de bile kullanılabilmesi çok ilginç geldi bana. Merak ettiğim herhangi ek aparat olmadan flaş nasıl uzaktan tetikleniyor, makine ile flaş arasıda kızıl ötesi vb. bir bağlantı mı var ?

• coldasice kullanıcısına yanıt
    Slave mod bu şekilde çalışır. Makinenin flaşı patladığı anda harici flaş da patlıyor. Yani makinenin flaşından gelen ışıkla tetikleniyor. Tabi makinenin flaşını kullanmak istemiyorsanız elinizi flaşın önüne koyup ışığını çok azaltsanız bile diğer flaş bunu görüyor. Ben makinenin flaşının gücünü -2 yapıp flaşın önüne elimi koysam bile görüyor. Ya da tavana doğru sektirici şeklinde bir çözüm de düşünülebilir. Zaten flaşı -2 yapıp sektirince etkisi iyice kaybolur ve tek işi diğer flaşı tetiklemek olur.

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    o kadar güzel bilgiler paylaşıyorsun ki ama fotoğraf çekmeye zaman bulamıyorum
  • finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Kadın bu işin ilmini okuyor kardeşş:)) arada hiç fark yok demiyor öyle kayda değer fark yok diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    http://www.samsung.com/uk/consumer/cameras-and-camcorders/accessories/nx-camera-accessories/ED-SEF580A bu samsungun flaşla sizin elinizdeki flasi karşılaştırabilir misiniz . Kullanım kolaylığı açısından çok fark eder mi. Özellikleri nasıl kıyas ediliyor ya da ne lazim flaslarda bilmiyorum

Slave modda hizli enstantanelerde gecikme olmuyor mu sonuçta görüp patlaması ile direk patlaması aynı değil gibi

• Bendeki flaşta SEF580'deki her özellik var ve bazı artıları da mevcut. SEF580'den biraz daha güçlü bir flaş, video çekiminde kullanılabilecek 2 adet kuvvetli led lambası var, zoom aralığı Sef580'de 24-105mm iken Mago'da 20-200mm.

Tabi bir de fiyat farkı var. SEF580 500 dolar, Mago 100 dolar.

@antking O sorun çoğu kişide var :) Yazın bir nebze daha iyi oluyor. Kışın hava ve zaman müsaade etse bile bir isteksizlik oluyor bende.
  • Nasıl bir gecikme yani? Görene kadar geçen süre mi? Yani ışığın gidip gelmesi arasındaki süre?
  • http://www.hepsiburada.com/samsung-2200-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-beyaz-eb-pj200bwegww-p-TELSARJSAMPJ200-B

Nx 300 için aldım, dışarda iken şarjı falan biterse iş görür :) telefon tablet falan içinde kullanılabilir.
    alt tarafta kampanyalar kısmında da bunu alana case 4u 2600 mah 5 tl indirimle 4.90'a geliyor,
    iki adet powerbank 29.80'e geliyor kargo da bedava zaten :)

Hayir isigi algilayip devreye girip patlamasi arasindaki sure

Birde gordugum kadariyla mago trde 400 samsung 1000 civari. Slave modu disinda manuel mi flas peki yani bizim makinenin ustune takinca algilayabiliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: gaddaradam

Kadın bu işin ilmini okuyor kardeşş:)) arada hiç fark yok demiyor öyle kayda değer fark yok diyor.

E ben de zaten tam olarak öyle değil dedim, başka bişey demedim.

• finansmen1 kullanıcısına yanıt
    Ama sen kadinin soyledigine tam olarak oyle degil diyorsun:)) bak ayrica oztuertin su yazisini oku alma güdünü belki dizginlersinhttp://halkboyleistiyor.blogspot.com.tr/2013/04/en-pahal-fotograf-ekipmann-almalym.html uzun bir yazi özeti bence su cumlesi "bir malın gerçek değeri senin ihtiyaçlarına göre belirlenir!!!" :))

• quote:

Orijinalden alıntı: mozcengel

Arkadaslar daha önce konusulmustur belki ama bütün forumu inceleyemedim cok fazla diyolog var. Fotografcilikla ilgili hangi kitaplari önerirsiniz okudugunuz begendiginiz ve önerebileceginiz kitaplar neler tabi photoshop icinde gecerli bu sorum..

faruk akbaş hocanın ve özer kanburoğlu hocanın bütün kitaplarını alın.her zaman kütüphanenizde dursun.

scott kelby gıcık ve sıkıcıdır onun yerine youtube fazlasıyla eğitim videosu var..

• Flaşın tepki süresi düşük olsa yüksek hızlı enstantanelerde patlama özelliği olmazdı zaten. O özelliğin adı hss ve her flaşta olmuyor. Makinenin üstüne takınca algılayabiliyor. İlk mesajda flaş hakkında bilgiler vermiştim.

Sef580 1000 lira mı? Nerede satılıyor? Türkiyede satıldığını görmedim hiç. 1000 liraysa iyiymiş. Ben Mago 350-400 arası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adanalivlkn1234

http://www.hepsiburada.com/samsung-2200-mah-tasinabilir-sarj-cihazi-beyaz-eb-pj200bwegww-p-TELSARJSAMPJ200-B

Nx 300 için aldım, dışarda iken şarjı falan biterse iş görür :) telefon tablet falan içinde kullanılabilir.
    alt tarafta kampanyalar kısmında da bunu alana case 4u 2600 mah 5 tl indirimle 4.90'a geliyor,
    iki adet powerbank 29.80'e geliyor kargo da bedava zaten :)

güzel bir ürün ama 2200 değeri çok düşük. en az 10000 lik tercih edinki dışarıda yeterince fayda sağlasın..
    daha önce 4600 lük almıştım hep yarı yolda bıraktı..

• Xiaomi çok iyi ve uygun fiyatlı oluyor bu ürünlerde. Bende 5000liği var ve 3500mah civarı güç sağlıyor ama bir de 10000lik veya 16000lik alacağım. 2200mah olanlar en fazla 1500mah güç sağlar. Günü kurtarmak için yeterli tabi. Daha büyük kapasiteliler seyahate, geziye falan çıkarken çok iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 23 Şubat 2016; 13:59:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaddaradam

Ama sen kadinin soyledigine tam olarak oyle degil diyorsun:)) bak ayrica oztuertin su yazisini oku alma güdünü belki dizginlersinhttp://halkboyleistiyor.blogspot.com.tr/2013/04/en-pahal-fotograf-ekipmann-almalym.html uzun bir yazi özeti bence su cumlesi "bir malın gerçek değeri senin ihtiyaçlarına göre belirlenir!!!" :))

Siz beni full frame sevdamdan vazgeçiremeyeceğinize göre gelin siz de benimle D750 alın!!!

http://www.arasfoto.com/SAMSUNG-ED-SEF580A-FLAS,PR-2449.html
    Iyiymis derken peki bu fiyata alinir mi? Soylediginize gore mago iyi dimi

• 
Sayfa: önceki 452453454455456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.