Şimdi Ara

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK (451. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.617
Cevap
94
Favori
429.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla hocam işi bilmeyen ben gibilere herşey mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozcengel

Valla hocam işi bilmeyen ben gibilere herşey mümkün

Olsun. Nasıl olsa bir müddet sonra her şey yerli yerine oturur. Basit gibi görünse de zor bir iş fotoğraf çekmek. Bol bol okumak, pratik yapmak ve bir de düzenleme programlarını öğrenmek gerekiyor.

Baksanıza ben bu konunun açıldığı daha ikinci gün ilk mesaj yazanlardan biriyim, 3 sene geçmiş aradan, sürekli de takip ediyorum konuyu, fırsat buldukça okuyorum, youtube'dan video izliyorum, daha bazı temel şeyler bile oturmadı tam olarak!!!!

Tabi herkes benim kadar yeteneksiz olacak diye bir kural yok, onu da ilave edeyim.

• Brain Games (Beyin oyunları) diye bir belgesel var onun renklerle ilgili bir bölümü var bence mutlaka seyredin(gerçi belgeselin bütün bölümleri güzel de konumuzla alakalı kısmı renklerle ilgili olan , bir kaç bölümdede algıyla ilgili bilgiler var ) renk kavramının ne kadar göreceli ve görsel algımızın ne kadar yanıltıcı olabilcegini görebilirsiniz, görmek çok göreceli bi kavram , aynı belgeselde yanlış hatırlamıyorsam gördüklerine inan diyede bir bölüm vardı ordada benzer algı karmaşası var ... yani aslına uygun degiştirmeler bence sorun olmaz , mesela gökyüzü ekliyoruz o bulutlar zamanın bir diliminde orda durduğu gibi duruyor olabilirmi sorusunun cevabı evetse bence problem yok , bu konular hakkında daha öncede görüşlerimipaylaşmıştım zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Orijinalden alıntı: mozcengel

Aynı yerden 100 ISO uzun pozlama benimde bir çekimim var eve gidince onuda atıyım hocam rüzgarın etkisi daha iyi anlaşılır ama sizin resminiz bi harika tabiki bi tek ben acaba resmime yıldızlı bi gökyüzü rklesemmi diye düşündüm ama uğraşmadım sizinkine eklesek nasıl olur acaba

@antking'in fotoğrafına yıldızlı gökyüzü eklemek öyle mi?? O kadar aydınlık bir gökyüzünde yıldız görebilecek bir babayiğit ben tanımıyorum doğrusu!!!

yok kendi fotosu için söylemiş ama oda aydınlık baya onun için ciddi bir karanlık gerekiyor hocam. Benim bir kaç denemem var ama samanyolu çekemiyorsun yıldız eklemeye kalkma hiç güzel bir etkisi olmuyor. Az koysana belli olmuyor çok koysan sahte oluyor. Ama ben çok iyi yaparım diyen varsa örnek görmek isterim.

• Birkaç gündür kedi fotoğrafı eklemiyordum özlemişsinizdir :D

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK  SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK  SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK

• VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    Lensiniz nedir acaba ?

çok güzel elinize sağlık ...
  • herkese mutlu hafta sonları. arkadaşlar nx30 için yedek batarya lazım bildiğiniz uygun fiyata satan yer var mı ?
  • Havalar bahar gibi olunca ağaçlar çiçek açmış. Dün çektiğim bir fotoğraf. NX1 ve 45mm lensle çekildi.

SAMSUNG NX SERİSİ ANA BAŞLIK
    SAM_0116 by Mehmet Atacan, on Flickr

Yaprakların arasından bakınan bir kedi. Dün çektiğim bir fotoğraf. NX1 ve 45mm lensle çekildi.

SAM_0191 by Mehmet Atacan, on Flickr

• Var mı canı pilav çeken??!!!

Bu fotoğrafa da "kadraj eğri" demeyeceksinizdir sanırım!!!

MAVİ PİLAV9774 LR5 by Egemen Balkan, on Flickr

• Canon 85mm ile çekildi bunlar.

blackas teşekkürler.

coldasice güzel olmuşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çadır isteyen varsa trendyolda varmış. Sadece 6 saat kalmış. Farklı boyutları da var.

http://www.trendyol.com/urun-cekim-cadiri-80x80/UrunDetay/43446/16597273/Ev--Yasam

Şu gorillapoddan kullanan var mı? 3kg taşıma kapasitesi diyor. Hangi açıda taşıyabiliyor bu ağırlıkları acaba? Her şekildeyken 1kg taşısa yeter bana.

http://www.trendyol.com/Gorillapod-Ahtapot-Tripod--/UrunDetay/43446/16597259/Ev--Yasam?e=Login

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 21 Şubat 2016; 23:40:49 >

Hocam gorillapodu deneyerek aliniz çok kalitesiz olanlari mevcut

• Arkadaslar dün internette gördügüm brenizer methodu bi deneyim dedim nasil sizce olmus gibimi :D Bu arada fotograflarda sadece photoshopla birlestirme var renklerle oynanmadi hic.
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Nx1000 Vatan'da 449 lira sizce alınır mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Şu gorillapoddan kullanan var mı? 3kg taşıma kapasitesi diyor. Hangi açıda taşıyabiliyor bu ağırlıkları acaba? Her şekildeyken 1kg taşısa yeter bana.

http://www.trendyol.com/Gorillapod-Ahtapot-Tripod--/UrunDetay/43446/16597259/Ev--Yasam?e=Login

Benzerini ben kullanıyorum. NX300 ve 60mm lensi taşıyabiliyor. Ayaklarına istediğin şekli verebiliyorsun. Yalnız eğimi çok verirsen denge sorunundan dolayı devriliyor.

• Nx1000'i satın aldım.449 tl ve bana özel bir kampanya ile 50 tl puan verdi.Nx Mini almayı düşünüyordum.

• hayırlı olsun; lens 18-55 mi?
  • Ekranı dönen en ucuz NX makine NX3000 mi arkadaşlar. Yoksa gözden kaçırdığım başka model var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

Ekranı dönen en ucuz NX makine NX3000 mi arkadaşlar. Yoksa gözden kaçırdığım başka model var mı acaba?

nx mini de var; ama onun lens seçenekleri sınırlı adaptörle kullnılabiliyor ama bu seferde ortaya değişik lens boyutları çıkıyor çarpanı farklı çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 449450451452453
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.