Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar selamlar benim ultrabook ta 3 gün önce elime ulaştı. benim sorunum pil süresi hakkında dengeli mod seçili ve parlaklık orta ayarda iken 4 saat gidiyor normal mi sizce (yaknız nette surf) ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzselbesoglu

arkadaşlar selamlar benim ultrabook ta 3 gün önce elime ulaştı. benim sorunum pil süresi hakkında dengeli mod seçili ve parlaklık orta ayarda iken 4 saat gidiyor normal mi sizce (yaknız nette surf) ?

dengeli değil de "samsung en iyi duruma getirilmiş modu" nu kullanırsan daha çok dayanabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Ben de aldığım gibi kullanıyorum . Isınma evet var .
    + en büyük defosunu söyleyeyim . Fan çıkışı ekrana üflüyor . Samsung yazısına doğru
    O bölge zamanla deforme olabilir .
    Böyle bir şeyi ilk defa görüyorum .
    Bunu bir mühendis tasarlamış olamaz :)

fan'ın bu şekliyle bilgisayar dizinizin ya da masanın üstündeyken fan çıkışını açık bırakmak için uğraşmazsınız..fan çıkışı her durumda açık olur.
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacak..bilgisayara recovery'den format atmak istediğimde samsung recovery solution programını kullanıyor..ben bu programı kaldırırsam recovery bölümünü kullanarak format atamaz mıyım ?
  • arkadaşlar biraz önce vatan bilgisayar internet sitesine özel %25 indirim başladı.. sanıyorum haftasonu boyunca etkin olacak bu indirim

fırsat bekleyen arkadaşlar için güzel indirim
  • kampanyadan alip, uygun fiyata satmak isteyen varsa bana ulassin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kut -- 14 Eylül 2012; 16:52:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GEREDELİ

arkadaşlar cihazı alalı ıkı gun oldu ama sol ve sağ tuşlarına(kendi mouse) tıklarken sadece alt tarafı işlev görüyor. Bu normal mi?

Touchpad in kenarları tıklama yapmıyor bende . sadece ortası .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • express cache varken RAM kullanımı 2.5 gb express cache'i silince bilgisayardan 1 küsür gb. Neden bu kadar RAM kullandırıyor bu program . Açıklamasını bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerati01

Arkadaşlar bende ürünü cuma günü aldım vatandan.
    Yanına 4 gb 1600 mhz ddr3 ram aldım.
    elimdede daha önceden kullanmadığım ssd vardı 128 gb lık.

orjinal hali ile yaptığım denemelrde yeterince hızlı bir bilgisayardı ve windows derecelendirmesi @sarppy ninki ile aynı idi.
    açılış kapanış hızı şu anda kullandığım desktop bilgisayarla karşılaştıralamayacak kadar hızlıydı. (e7200 / 6gb ram / 1tb hdd / nvidia 8600gt)

ssd+4gb ram takviyesi ile olan dercelendirmede ekte gözüküyor.

benim bu laptopu seçme nedenim 14" olması hafif ve ince olması ve dvd'nin içinde olması idi.
    bütün paraçalrın bir arada olması benim için seçme nedeni. ben hala dvd kullanan bir insanım. hala gittiğim yerlerde ethernet kablosu kullandığım yerler var.
    Bu ultrabook benim için birincil bilgisayar olacak. evdeki hantal desktop ise yeni bir formatı hakedip yedekleme amaçlı kullanılacak. Bir macbook air ile yanyana koyunca görsel olarak macbook airin daha bir albenisi var. ama laptopla yanyana koyuncada bu modelin bin kat daha fazla albenisi oluyor.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

ram eklemesini kendiniz mi yaptınız acaba?
    bir de ram olarak hangi modeli aldınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: kobayashi26

quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Bu cihazdan bende 3 gün önce vatandan aldım.
    Şuan üzerinde yüklü gelen işletim sistemi var. Acaba temiz bir format atsammı? Hangi şekilde daha hızlı olur sizce?

Cihazda hazırda bekleyi etkinleştiremiyorum.Cmd'den powercfg /hibernate on deyince sistem bellenimi hazırda beklemeyi desteklemiyor diyor. Bu olay yeni msdn windows sürüm kurarsak da ortaya çıkıyormu?

Bu arada sürücüler şuradan indirilmiyormu? Benim cihazda touchpad driverı eksikti. Buradan tamamladım.
    http://www.samsung.com/tr/support/model/NP530U4C-S01TR-downloads?downloadName=UM

Merhaba,

Touchpad üzerinden zoom in yani yakınlaştırma olmuyor ama zoom out yapıyor. Driver ı yeniden kurdum ama bir fark yok. Ayrıca touchpedin yan kısmından sayfayı aşağı-yukarı kaydırma işlemi de yapamıyorum. Acaba sadece benimki mi sorunlu yoksa genel mi? Kontrol edip dönen olursa sevinirim.
    Not: Zoom in için iki parmağı aynı anda touchpad a koyup birbirine yaklaştırmak gerekiyor.

Benim gibi touchpad ile kullananlar icin biraz can sikici bir durum, ornegin webde gezinirken istemeden yakinlastirma ayarlarini touchpad ile bozabiliyor, ama yine touchpad ile eski ayarlara gelemiyorsunuz. Var midir bir cozum?

• quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

quote:

orjinal hali ile yaptığım denemelrde yeterince hızlı bir bilgisayardı ve windows derecelendirmesi @sarppy ninki ile aynı idi.
    açılış kapanış hızı şu anda kullandığım desktop bilgisayarla karşılaştıralamayacak kadar hızlıydı. (e7200 / 6gb ram / 1tb hdd / nvidia 8600gt)

benim bu laptopu seçme nedenim 14" olması hafif ve ince olması ve dvd'nin içinde olması idi.
    bütün paraçalrın bir arada olması benim için seçme nedeni. ben hala dvd kullanan bir insanım. hala gittiğim yerlerde ethernet kablosu kullandığım yerler var.
    Bu ultrabook benim için birincil bilgisayar olacak. evdeki hantal desktop ise yeni bir formatı hakedip yedekleme amaçlı kullanılacak. Bir macbook air ile yanyana koyunca görsel olarak macbook airin daha bir albenisi var. ama laptopla yanyana koyuncada bu modelin bin kat daha fazla albenisi oluyor.

Aynı ram puanı bende olduğuna göre bende cevaplayabilirim bu soruyu herhalde.

Benim aldığım ram şu;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622
    Vatanda bilgisayarı alırken taktırdım.
    Bu arada ben 57,5 tl ye almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam %38'li indirimliydi bide. Şuan %25 indirimle 40 TL.
    Bi ssd'miz eksik. 240'lık bitane birkaç aya alacağız inş.

• quote:

Orijinalden alıntı: mkaradas

quote:

quote:

Şuan üzerinde yüklü gelen işletim sistemi var. Acaba temiz bir format atsammı? Hangi şekilde daha hızlı olur sizce?

Cihazda hazırda bekleyi etkinleştiremiyorum.Cmd'den powercfg /hibernate on deyince sistem bellenimi hazırda beklemeyi desteklemiyor diyor. Bu olay yeni msdn windows sürüm kurarsak da ortaya çıkıyormu?

Bu arada sürücüler şuradan indirilmiyormu? Benim cihazda touchpad driverı eksikti. Buradan tamamladım.
    http://www.samsung.com/tr/support/model/NP530U4C-S01TR-downloads?downloadName=UM

Merhaba,

Touchpad üzerinden zoom in yani yakınlaştırma olmuyor ama zoom out yapıyor. Driver ı yeniden kurdum ama bir fark yok. Ayrıca touchpedin yan kısmından sayfayı aşağı-yukarı kaydırma işlemi de yapamıyorum. Acaba sadece benimki mi sorunlu yoksa genel mi? Kontrol edip dönen olursa sevinirim.
    Not: Zoom in için iki parmağı aynı anda touchpad a koyup birbirine yaklaştırmak gerekiyor.

Benim gibi touchpad ile kullananlar icin biraz can sikici bir durum, ornegin webde gezinirken istemeden yakinlastirma ayarlarini touchpad ile bozabiliyor, ama yine touchpad ile eski ayarlara gelemiyorsunuz. Var midir bir cozum?

http://downloadcenter.samsung.com/content/DR/201207/20120718133139563/Touchpad_4.5.0.0.ZIP

Touchpad programı olarak bunu indirip yükleyin.

Denetim masasında fare bölümünde touchpad sekmesine gelin. Burada seçenekler var. Buradan touchpad'in istediğiniz özelliğini açıp kapatabilirsiniz.

Bu arada bende de webde gezinirken bu olay oluyor. Elim bazen çarpıyor. Ama benzer şekilde parmakları açarak büyütebiliyorum. Touchpad ile tekrar eski haline getirebiliyorum yani. Sorun yok bende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sacrifice!

arkadaşlar benim de bir sorum olacak..bilgisayara recovery'den format atmak istediğimde samsung recovery solution programını kullanıyor..ben bu programı kaldırırsam recovery bölümünü kullanarak format atamaz mıyım ?

Programı silerseniz recovery işlemini işletim sistemi üzerinden başlatamazsınız ancak bilgisayar açılırken F4 tuşuna basarak recovery menüsüne ulaşabilirsiniz ve bilgisayarı aldığınız ilk günkü hale çevirebilirsiniz. Tabi bu işlemi yapabilmeniz için hard disk üzerindeki gizli olan OEM kurtarma bölümünü silmemiş olmanız gerekiyor.
  • aralıkta askere gitmeye karar verdim kampanyadan aldıgımı satıyorum.vatandaki cocukla konustum bir daha asla kampanyaya giremez cunku elimizdekileri bitirdik dedi.en ucuz 1.800 tl,isteyenler ulaşsın.içine bir tek oyun kurdum:)başka hiç bir şey yapmadım format bile yapmadım.saygılar
  • Satmak isteyen arkadaslarin fiyatlarini kirmak istemem ama; mediamarkt ta 1700 tl stok adedi 300. World carda 10 taksit 3 ay erteleme
    ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

quote:

Aynı ram puanı bende olduğuna göre bende cevaplayabilirim bu soruyu herhalde.
    Benim aldığım ram şu;
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/kingston-kvr1333d3s94g-4gb-tek-modul-1333mhz-ddr3-cl9-notebook-ram/productdetails.aspx?I_ID=44622
    Vatanda bilgisayarı alırken taktırdım.
    Bu arada ben 57,5 tl ye almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam %38'li indirimliydi bide. Şuan %25 indirimle 40 TL.
    Bi ssd'miz eksik. 240'lık bitane birkaç aya alacağız inş.

peki herhangi bir terslik olmuyor mu 1600 ile 1333 beraber çalışıyor mu sorunsuz olarak?

• arkadaşlar 1600 lük ram nereden bulabiliriz. Vatanda stok kalmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar 1600 lük ram nereden bulabiliriz. Vatanda stok kalmamış.

+1 ben de arıyorum sabahtan beri,bir tek ebay da buldum ücretsiz kargo 30 dolar'a
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Sacrifice!

arkadaşlar benim de bir sorum olacak..bilgisayara recovery'den format atmak istediğimde samsung recovery solution programını kullanıyor..ben bu programı kaldırırsam recovery bölümünü kullanarak format atamaz mıyım ?

Programı silerseniz recovery işlemini işletim sistemi üzerinden başlatamazsınız ancak bilgisayar açılırken F4 tuşuna basarak recovery menüsüne ulaşabilirsiniz ve bilgisayarı aldığınız ilk günkü hale çevirebilirsiniz. Tabi bu işlemi yapabilmeniz için hard disk üzerindeki gizli olan OEM kurtarma bölümünü silmemiş olmanız gerekiyor.

teşekkür ederim merak ettiğim buydu..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mkaradas

quote:

quote:

Merhaba,

http://downloadcenter.samsung.com/content/DR/201207/20120718133139563/Touchpad_4.5.0.0.ZIP

Touchpad programı olarak bunu indirip yükleyin.

Denetim masasında fare bölümünde touchpad sekmesine gelin. Burada seçenekler var. Buradan touchpad'in istediğiniz özelliğini açıp kapatabilirsiniz.

Bu arada bende de webde gezinirken bu olay oluyor. Elim bazen çarpıyor. Ama benzer şekilde parmakları açarak büyütebiliyorum. Touchpad ile tekrar eski haline getirebiliyorum yani. Sorun yok bende.

İlk önce bende çok uğraştım touchpad den zoom out yapmıyor diye. Üst üste kaç kez driver kurdum. Ama sonradan anladım kı sadece mozillada zoom out olmuyor. Internet explorer ve herhangi bir fotoğraf üzerinde denediğimde sorunsuz çalışıyor. Bilginize...

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.