Koca koca adamların işemeyi becerememesi
Sık sık kafelerde çalışıyorum ve gördüğüm birşeyi paylaşmak istedim.
Erkekler tuvaletinde nerdeyse sürekli gördüğüm ve artık lanet ettiğim bu durumu dile getirmek istiyorum.
Kocaman adamlar bir deliği tutturamayıp klozetin etrafına işiyor, damlatıyor bu da yetmiyor o şekilde bırakıp gidiyorlar.
Gerçekten yazıklar olsun yani, onca sene yaşayıp şu kadarcık insanlıktan uzaksa bir insan gerçekten yazıklar olsun.
Turyol vapur su fiyatı
2.5 saatlik bir vapur seferi için Turyola bindim. Susadım bir su alayım dedim. En bilinmedik bir marka 0.5lt suya 15TL fiyat koymuşlar. Bu ne şimdi? Dışarda 3 TL olan suyu burada 15 TL den satmak fırsatçılık değil de nedir? Böyle şeyler gerçekten serbest ekonomiye mi giriyor? Yani bunun bir limiti kuralı olmamalı mı? O anda vapurda tekel konumda bulunma avantajını kullanıp insanları sömürmek değil mi bu?
Orta Öğretim başarı puanı saçmalığı
Mahalledeki düz liselere bile giriş oöbp 96 ymış. Öğretmenlerin insiyatifine bırakınca kendi öğrencileri iyi yerlere girsin diye notların nasıl şişirildiği aşikar. Ondan sonra ortak sınavda notları şişirilmeyen okuldaki öğrenciler şişirilenleri geçmek için uğraşıyor.
Yurtdışı çıkış pul harcının 1500 TL olması
Gerçekten şaka gibi. Mevcutta 150 TL olan ne diye alındığı bile belli olmayan harcı 10 katına çıkarıyorlar. Yazıklar olsun gerçekten.
Bütün mahalle kurbanlık hayvan kokuyor
Maltepe Altıntepe mahallesinde oturuyorum. Bir iki haftadır hayvan kokusundan geçilmiyor mahalle. Şu kurban pazarlarını şehrin dışına yaptırmak gerçekten bu kadar zor mu ya. Akşam zaten sıcaktan pişiyoruz bir de üstüne leş gibi hayvan kokusu doluyor ortalık.
Başka var mı İstanbul'da yaşayıp aynı dertten muzdarip olan?
Selamlar
Ben çok rahatsızım bu konudan açıkcası. Sizin de görüşünüzü merak ediyorum.
Bir cafede, restoranda dış kısmında oturmak istiyorum etrafım sigara dumanı bulutu.
Sağdan soldan leş gibi kokan zehirli sigara dumanı siniyor üstüme ve solumak zorunda kalıyorum bu dumanı.
Zehirli olduğu kanserojen olduğu 1000 kere ispatlanmış bu zehrin bu kadar rahatça insanların etrafında tüketilmesi sizce normal mi?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Samsung M7 32" Kullanan var mı?
Selamlar arkadaşlar
Bana bu monitörü kullanan birisi lazım. Benim monitörden usbc ile bağlayınca sol arka tarafından cızırtı sesi geliyor. Teknik servis normal dedi acaba diğer kullanıcılarda da aynı sorun var mı merak ediyorum.
Xbox live gold indirimi ile alınan oyunlar
|
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.345
İkinci El Bölümü Mesajları: 55
Konularının görüntülenme sayısı: 22.407 (Bu ay: 276)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 60 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware