Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben çok şükür bi problem yaşamadım daha hdd ile ilgili filan. Win8 konusunda driver yok diyen arkadaşım win8 pro ile kullanıyorum hiç bi sıkıntısı yok sw update die bi program var onu kurarsan o driverları samsungun serverından indiriyo hiç bir sorun yok :)

Touchpad in sol tarafındaki siyahlık bende de mevcut sanırım ter ile alakalı bişey bende sildim geçmiyor elimizin izinden oluşan bişey o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barış_39

Arkadaşlar deişik bi sorunum var laptobu alalı 2buçuk ay oldu ama klavyenin alt tarfındaki gri kaplamaların olduğu yerde sol tarafta erkan kartının bulunduğu yerde hafif bi siyahlaşma oldu silsemde geçmio ısınmadan oldu sanırım bu izi nasıl geçireceğim ? Birde ekranda hafif siyah noktacıklar oluşmuştu düz şekilde yanyana 10 tane falan hafif bastırarak geçirdim ama şimdide siyah ekran olunca hafif şekilde beyaz sırıtıyor ne yapmam gerekiyo şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım benim bilgisayarda da ekranın sağ tarafında su ekrana değmiş gibi leke oluşmuştu silmeyle falan geçmiyordu.servise götürdüm ekranı değiştirdiler.servis e götür bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: pesimist_16

quote:

Orijinalden alıntı: barış_39

Arkadaşlar deişik bi sorunum var laptobu alalı 2buçuk ay oldu ama klavyenin alt tarfındaki gri kaplamaların olduğu yerde sol tarafta erkan kartının bulunduğu yerde hafif bi siyahlaşma oldu silsemde geçmio ısınmadan oldu sanırım bu izi nasıl geçireceğim ? Birde ekranda hafif siyah noktacıklar oluşmuştu düz şekilde yanyana 10 tane falan hafif bastırarak geçirdim ama şimdide siyah ekran olunca hafif şekilde beyaz sırıtıyor ne yapmam gerekiyo şimdiden teşekkür ederim

arkadaşım benim bilgisayarda da ekranın sağ tarafında su ekrana değmiş gibi leke oluşmuştu silmeyle falan geçmiyordu.servise götürdüm ekranı değiştirdiler.servis e götür bence.

Bende öyle yapıcam sanırım leke geçmiyo çünkü beyaz iz oldu klavyenin altındaki elimizi koyduğumuz yeri sol tarfı yani ekran kartının olduğu yerdeki siyah iz nasıl geçicek bilmiyorum

• Dün ben de S0DTR modelini Carrefoursa'dan 1299 TL (12 taksit) aldım, vatan bilgisayar yaklaşık 1450 liraya satıyor aynı cihazı. Ram 4gb, ancak artırılabilir olduğu için herhangi bir sorun teşkil etmiyor.

Bugün Carrefour'larda 1299 liradan satışın son günü, bu bilgisayarı alacak olanlar bu fırsatı kaçırmasın.
  • Cihazın anakartının marka ve modelini sistem görüntüleme programları ile bulamadım. Anakartı güncellemeye gerek var mı?

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carousal -- 21 Ocak 2013; 11:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carousal

Cihazın anakartının marka ve modelini sistem görüntüleme programları ile bulamadım. Anakartı güncellemeye gerek var mı?

sw update programında güncelleme çıkmıyorsa gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

quote:

Orijinalden alıntı: carousal

Cihazın anakartının marka ve modelini sistem görüntüleme programları ile bulamadım. Anakartı güncellemeye gerek var mı?

sw update programında güncelleme çıkmıyorsa gerek yok

SW Update programında herhangi bir güncelleştirme bulmadı, sanırım cihaz içerisindeki tüm sürücüler güncel. Yalnızca kurulumdan sonra Win8 güncelleştirmeleri oldu.

Başlığı baştan okuduğum için bios- ekran kartı- wireless vb. sorunların çözümü için güncelleştirmelerden bahsedilmiş. Bu program sayesinde cihazdaki sürücüleri kontrol etmiş oldum.

Takıldığım birkaç nokta mevcut:

1. Bilgisayar performansı 4.9 çıktı ki bu diğer arkadaşların değerlerinden oldukça düşük

SAMSUNG NP350V5C-T01TR   İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular  eklendi>>

2. C diskini bölmek için tarif edilen yöntemi kullandım, C'yi küçült dedim ancak C yaklaşık ikiye bölündü, şu an 380 gb. Ben C'yi 90 gb yapmak istiyordum. Hdd'yi biçimlendirmek için ne yapmak gerekir? Program mı kullanmam lazım, format mı atmam lazım ki açıkçası format işine girmek istemiyorum cihaz daha 2 günlük.

• 4,9'a takılma. Windows derecelendirirken HD4000 kullandığı için düşük çıkıyormuş.

Diski böldümde birleştirmeyi hiç denemedim. O yüzdn birşey diyemeyeceğim
  • beyler 2-3 aydır kullanıyorum klavye kullanan elimin bulunduğu yer kararmaya başladı kullanıma bağlı olarak , çok oyun oynayan ve bilgisayarı kullanan biriyim çok temiz titiz kullanırdım ama malesef önlemek mümkün olmadı . Bu notebook un en onemli sorunu bu bana göre , ısınma şarj performans durumu gayet iyi şuanda.
    3 aydır 1 kere bile donmadı veya aşırı ısınmadı , herhangi bi ilginç hataya denk gelmedim.
  • oyun oynarken ki anakart ve işlemci sıcaklıklarını paylaşır mısın karşılaştırma yapalım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryanki

beyler 2-3 aydır kullanıyorum klavye kullanan elimin bulunduğu yer kararmaya başladı kullanıma bağlı olarak , çok oyun oynayan ve bilgisayarı kullanan biriyim çok temiz titiz kullanırdım ama malesef önlemek mümkün olmadı . Bu notebook un en onemli sorunu bu bana göre , ısınma şarj performans durumu gayet iyi şuanda.
    3 aydır 1 kere bile donmadı veya aşırı ısınmadı , herhangi bi ilginç hataya denk gelmedim.

Acaba plastik kısım mı aşındı yoksa kir tutma olayı mı?
    İsterseniz gri pütürlü kısmı güzelce bir silin belki geçer.
    Eğer çok oyun oynuyorsanız oyuncu klavyesi almanızı tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: freestyler7

quote:

Orijinalden alıntı: onuryanki

beyler 2-3 aydır kullanıyorum klavye kullanan elimin bulunduğu yer kararmaya başladı kullanıma bağlı olarak , çok oyun oynayan ve bilgisayarı kullanan biriyim çok temiz titiz kullanırdım ama malesef önlemek mümkün olmadı . Bu notebook un en onemli sorunu bu bana göre , ısınma şarj performans durumu gayet iyi şuanda.

Acaba plastik kısım mı aşındı yoksa kir tutma olayı mı?
    İsterseniz gri pütürlü kısmı güzelce bir silin belki geçer.
    Eğer çok oyun oynuyorsanız oyuncu klavyesi almanızı tavsiye ediyorum

Gri kısım silmeylede geçmiyo sol taraf ekran kartının bulunduğu bölge ısınma ve ter olunca orası iz yapıyo ve ne kadar silersen sil geçmiyor.. Bu bilgisayara ssd takıp performansı test eden varmı harddiskimi yoksa dvd sürücüsünümü söküp ssd takılıyo ?

• Arkadaşlar CD den oyun yüklemek istedim CD yuvasına oturmuyor..Bastırarak mı oturtmamız gerekiyor? Elde kalacak gibi duruyor DVD-Rom o yüzden fazla zorlamadım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkrgl

Arkadaşlar CD den oyun yüklemek istedim CD yuvasına oturmuyor..Bastırarak mı oturtmamız gerekiyor? Elde kalacak gibi duruyor DVD-Rom o yüzden fazla zorlamadım :)

Birşey olmaz zorlayın fala kullnmadığından o şekilde zamanla alışır fazla cd takıp çıkardığında,cd okuyucunun çentikleri serttir yumuşak olsa cd çıkabilir yada yalpalayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 28 Ocak 2013; 11:15:25 >
  • Herhangi bir klavye touchpad kilidi var mı bilgisayarda? Küçük kızım klavyeyle oynarken klavye ve touchpad kilitlendi..Restart yaptım birkaç defa düzeldi nasıl oldu anlamadım...
  • Touchpad kilidi var f tuşlarında.F tuşlarında üzerinde ekran şekli olup üzerinde çarpı olan tuş touchpad'i kitler fn+f tuşlarının hangisinde varsa ona basın görürsünüz
  • fn + f5 kitliyor
  • quote:

fn + f5 kitliyor

Peki aynı tuşlara tekrar basınca tuş kilidi açılıyor mu normalde ben denedim açılmadı çünkü yoksa farklı bir şekilde mi açıyoruz klavyeyi?
  • kilitliyse kilidi açar , kilitli değilse kilitler ;)
  • Klavyenin kilitlenmesi sorunu yazımsal mı donanımsal bir sorun mu arkadaşlar? Ben yazımsal olabileceğini düşünüp bilgisayarı fabrika ayarlarına geri döndürdüm şimdilik klavye üzeldi gibi ama ilk aldığımda yüklü gelen programlar gitti bunları geri getirmenin yöntemi var mı?

Fabrika ayarlarına geri döndürme işlemi format mı yoksa recoveryden yeniden yükleme mi oluyor?
    Bilgisayar Win 8 li NP350V5C-S0ETR modeli..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.