Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • magza dan geri gelecegim mesela geri tuşu işlemiyor ben geri tuşunun üzerine geliyorum enter yapıyoruz bu kadar saçma ve sapan

bu bilgisayarı kullanana arkadaslar yardım yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir tame wifi fare taktım onda bile dondu makina

• bir tame wifi fare taktım onda bile dondu makina

• sorun bildiren arkadaşlar bilgisayarlarınızın hdd lerini disk birleştirme yapın.windows space diye bir programcık var onu hemen kaldırın.youruninstaller programını kurun ilk önce onunla birlikte kaldırın.hdd nizi bölün..xp ye dönmek isteyenlere yardımcı olurum format konusunda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dadasahmet -- 7 Aralık 2012; 23:36:01 >
  • yokmu bir Allah'ın kulu bu sorunları yaşayan Yada çözümünü bilen rica

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fx500 -- 8 Aralık 2012; 7:52:36 >
  • bu konuda yardım bu bilgisayarı alanlarda aynı sorunlar oldumu

• quote:

Orijinalden alıntı: zorro1541

arkadaşlar bende video gözükmüyor.ekranda bi renk dalgalanması oluyor.Hiçbir şey gözükmüyor .s

anlaşılan bu notebookda sorundan başka bir özellik gözükmüyor
  • Bu tip bir sorunla karşılaşmadım.Ancak ekranın donması ram la alakalı olabilir.çıkarıp takmak lazım.ya da üretim itibari ile sorunlu bir blg dir garantiye gönderin.Bilgisayar gayet güzel ve kullanışlı sıkıntı win 8 de ..o da zaten beta gibi sorunlar çıktıkça güncellemeler başlar ve stabil hale gelir sonran win 9 çıkar bu döngü böyle devam eder gider..
  • arkadaşlar pes 13 oynarken 94 derece işlemci sıcaklığı normal midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx500

bir tame wifi fare taktım onda bile dondu makina

dostum bende kablosuz fare kullanıyorum bir sıkıntı olmadı oyunlarda da sıkıntı yaşamadım sadece cs source oynarken düşük fps den şikayetçiyim o kadar oda daha önce oynayıp karşılaştırma yapmadıktan sonra gir şey diyemeyeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnryldz

arkadaşlar pes 13 oynarken 94 derece işlemci sıcaklığı normal midir?

94 Fazla hocam 80 civarı olmalı
  • notebook kullanıyorsanız ve benchmark yapmayacaksanız vsync açmanız lazım. gereğinden fazla işlem yapan ekran kartı hem ısı yayar hem aşırı enerji tüketir. masaüstü pc havalandırma açısından bunu tolore etsede notebookta problem oluyor.

amd ekran karttları için:

masaüstü sağ tık
    grafik özellikleri
    sağ üstte "tercihler" den "gelişmiş görünüm"
    sol taraftan "oyun" altındaki "3d uygulama ayarları"
    aşağı kaydırarak "dikey yenileme için bekle" yi bulun
    sağa kaydırarak "uygulama belirtmediyse açık" veya "her zaman açık" ı seçin,
    benim önerim "her zaman açık" seçilmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

notebook kullanıyorsanız ve benchmark yapmayacaksanız vsync açmanız lazım. gereğinden fazla işlem yapan ekran kartı hem ısı yayar hem aşırı enerji tüketir. masaüstü pc havalandırma açısından bunu tolore etsede notebookta problem oluyor.

amd ekran karttları için:

masaüstü sağ tık
    grafik özellikleri
    sağ üstte "tercihler" den "gelişmiş görünüm"
    sol taraftan "oyun" altındaki "3d uygulama ayarları"
    aşağı kaydırarak "dikey yenileme için bekle" yi bulun
    sağa kaydırarak "uygulama belirtmediyse açık" veya "her zaman açık" ı seçin,
    benim önerim "her zaman açık" seçilmesi.

intel ya da nvidia için ne yapmalı? Fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 9 Aralık 2012; 2:52:49 >

• önce yazdığım mesajların hepsini iptal ediyorum güncellemeler yaptık wifi yeni logitec marka fare aldım hiçbir sorun kalmadı bilgi

• cs source oynayan varmı online kaç fps alıyorsunuz çok merak ediyorum
  • merhaba arkadaslar..

Ben de bugun Samsung NP350V5C model Windows 8 yuklu olarak aldım. ürün güzel bahsettiğiniz gibi her ne kadar ilk aldığım bozuk çıksa da :)) daha orda denerken açılmadı hemen baska bı paket açtılar çalısanı werdiler orda bi gözum korktu.. :D

Neyse, yanında hiç cd çıkmadı benimkinin recovery veya baska bsey.. içinde yuklu oluo hazır dıye geciştirdiler.. diğer bu modeli alan arkadaslar yanında cd ile mi aldılar? eğer dedikleri gibiyse diskte bölünmüş bi alan da yok, sadece C var.
    recovery ile ilgili gerek driver gerek Windows kurulum dosyaları gibi seyler nerde mevcut? veya yok mu?
  • Arkadaşlar sizin de laptopların sol tarafta klavye ile hoparlör arasında hafif bir çıkıntı var mı?
  • @coolies_5 bende win8 yüklü S0dtr modelini kullanıyorum. win8 li modellerde recovery dvdsi çıkmıyormuş. HDD'de recovery yüklü olarak geliyomuş.

@weneorn hocam çıkıntıdan kastınızı anlamadım ama tasarımdan dolayı hafif boğum var ama bütün klavye byunca , sol tarafa özgü birşey değil
  • Soyle soyleyeyim dedigim bolgede(f5 f6 tuslarinin civarinda) hafif bir sislik, kabarti var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 14 Aralık 2012; 14:57:25 >
  • yok hocak öyle dikkat çekicek bir çıkıntı falan gelmedi elime
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.