Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muratcan1981

ya arkadaşlar benim laptobunda sol kenarını bileğimi koyduğum yeri hanım bir şeyle çizmiş tekar boyama ihtimalim varmı yada başla önerisi olan

Ne kadar bi çizik acaba?

Mobilyalarda ben keçeli yada renkli kalem kullanıyorum.Stabilo ile deneyebilirsin.pütürlü oldugu için boyayı üstünde tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

ya arkadaşlar benim laptobunda sol kenarını bileğimi koyduğum yeri hanım bir şeyle çizmiş tekar boyama ihtimalim varmı yada başla önerisi olan

Ne kadar bi çizik acaba?

Mobilyalarda ben keçeli yada renkli kalem kullanıyorum.Stabilo ile deneyebilirsin.pütürlü oldugu için boyayı üstünde tutar.

8 cm kadar var ama ince bir çizik çizilirken hafiften boyasını almış derin bir çizik değil yani plastik için uygulanan kalemlerden varmıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 20 Haziran 2013; 20:46:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yuyu1234

-merhaba arkadaşlar benim sorunum monitörün kenarındaki siyah çizgiler resimdeki gibi. ekran kartının driverini sildim, tekrar kurdum fakat sorun devam ediyor neden olabilir?
    -birde ekran kartını kontrol ettiğimiz alanda hariciye geçmek için yüksek performans yaptığımız yerde sadece seçtiğimiz exeyi yapıyor. mesela masaüstünden ekran çözünürlüğüne girdğimde hala hd graphic görünüyor nasıl ayarlıyabiliriz?

resimlerde üst siyah çizginin genişliğine ve sağ tarfdaki çizginin genişliğine bakınız
     SAMSUNG NP350V5C-T01TR   İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular  eklendi>>
    burdada üst sol çizgi kalın ama bir önceki resimde sağ üst çizgi ince

-diğer konuda laptopun üzerindeki lekeler nasıl çıkar sanırım sol taraf terden oldu ama diğeri çıkmıyor.

bu resimde touchpadın sol tarafı terden siyah lekeler oluştu ve çıkmıyor.
    logoların çıktığı yer ve lekeler çıkmıyor

Aynı sorun bendede vardı.daha önce ıslak mendille fln cıkıyodu ama uzun süre silmeyince içine işledi sanırım,ıslak mendil işe yaramamaya başladı.
    Önce bastırarak silmeyi dene biraz nemli bezle suyunu biraz salarak o zmn içine işliyo.olmuyosada yumusak yüzey temizleyici deneyebilirsin.Ben o sekilde cözdüm

Bu arada mesajını ilk mesaja tasımak istiyorum izninle.

quote:

quote:

-merhaba arkadaşlar benim sorunum monitörün kenarındaki siyah çizgiler resimdeki gibi. ekran kartının driverini sildim, tekrar kurdum fakat sorun devam ediyor neden olabilir?
    -birde ekran kartını kontrol ettiğimiz alanda hariciye geçmek için yüksek performans yaptığımız yerde sadece seçtiğimiz exeyi yapıyor. mesela masaüstünden ekran çözünürlüğüne girdğimde hala hd graphic görünüyor nasıl ayarlıyabiliriz?

resimlerde üst siyah çizginin genişliğine ve sağ tarfdaki çizginin genişliğine bakınız
    burdada üst sol çizgi kalın ama bir önceki resimde sağ üst çizgi ince

-diğer konuda laptopun üzerindeki lekeler nasıl çıkar sanırım sol taraf terden oldu ama diğeri çıkmıyor.

bu resimde touchpadın sol tarafı terden siyah lekeler oluştu ve çıkmıyor.
    logoların çıktığı yer ve lekeler çıkmıyor

up

olur hocam taşıyabilirsiniz de o temizlemelerin adı falan var mı yani markası falan?

• yuyu1234 kullanıcısına yanıt
    Cok amaçlı temizlik ürünleri var.Evde viking marka vardı.Diş fırçası yardımı ile temizledim.Bez ile silmek işe yaramıyo pürüzlü yüzey oldugu için
  • quote:

Cok amaçlı temizlik ürünleri var.Evde viking marka vardı.Diş fırçası yardımı ile temizledim.Bez ile silmek işe yaramıyo pürüzlü yüzey oldugu için

tmm hocam bir deniyeyim.
  • İntel ekrankartını devre dışı bırakma var mı? İnternetten video izleyemiyorum, intel kartı kullanıyor sanırım sürekli donma yaşıyorum.
    Önceki sayfalarda bu yapılamıyor denmiş, peki internetten video izlediğim programın adı ne oluyor? Gözattan adobeyi mi seçicem ati ekran kartını kullanması için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IraArel -- 25 Eylül 2013; 7:12:10 >
  • donma kartın yetersizliğinden değildir. ya flash palyer eksiktir ya da driverı yanlış kurmuşsundur.bios'tan kartı kapatma seçeneğini gizlemişler sanırım ben uaşamadım
  • silent mode sorunu daha düzelmedimi
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.