Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • klavye kilitlenmesi biostan olabilirmi acaba?
    bende wireless klavye mouse var, açılışta onboard klavyeye dokunduğumda, onboard klavye ve touchpad tekrar kullanılmaz hale geliyor.hangi bios yüklü sizde?

p05abe yi yüklemedim ben, şimdi baktım birde p07abe bios güncellemesi çıkmış.

bu bios güncellemelerinin changeloglarını nerden buluruz acaba? siz çıkar çıkmaz bios update yapıyomusunuz?
  • bende p03a yüklü yeni güncelleme de bulamadı.Siz güncelleme olduğunu nasıl anladınız ?
  • bios güncellemesi geldi p08aal oldu.

Şuan baktım p09aal olmuş güncelleyelim bakalım onuda.
  • ya bu samsungun en kötü tarafı siteden girip istediğimiz gibi çekemiyoruz win8 driverlarını

sw update i dayatıyorlar...

açıkcası sw update e de ben ısınamadım sorunlu bi program. o yüzden bios update yapmaya tırsıyorum.
  • Ben de wireless mouse kullanıyorum klavye klilitlenmesi o yüzden mi oluyordu acaba yoksa windows güncellemelerinden mi?
    Windows 8 i sıfırdan tekrar kurdum şimdilik düzeldi gibi ama bakalım..

Nereden güncelleme yapıyoruz biosu link verebilir misiniz?
    Ben S0ETR modelini kullanıyorum..Aynı bios güncellemesini kullanabilir miyiz?
  • s0etr, s0dtrnin 2 gb eklenmiş hali diye biliyorum.

bu arada klavye sorununu çözdüm.

http://www.synaptics.com/resources/drivers

touchpad driverının son sürümünü çektim. klavye de düzeldi.

artı olarak baya yeni özellik eklemişler touchpade tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

bios güncellemesi geldi p08aal oldu.

Şuan baktım p09aal olmuş güncelleyelim bakalım onuda.

Henüz indirmeye sunulmamış galiba. Hata veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bios güncellemesini nasıl yapıyoruz?
  • bios ve driver güncellemeleri sw update ile yapılıyor,

ama ben bios çıkar çıkmaz kurmamanızı öneririm.
  • Evet 09 u bende kuramadım hata veriyor indirmiyorum ilerleyen günlerde düzelir sorun merak etmeyin. hatta düzelmiş bile olabilir.
  • Ekran kartı sürücülerini nasıl update edebiliriz?Catalyst update ekran kartını görmüyor. Far cry 3 te siyah kutular çıkıyor onu geçtim hala haziranda çıkmış driverı kullanıyoruz samsung sağolsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executioner

Ekran kartı sürücülerini nasıl update edebiliriz?Catalyst update ekran kartını görmüyor. Far cry 3 te siyah kutular çıkıyor onu geçtim hala haziranda çıkmış driverı kullanıyoruz samsung sağolsun

AMD'nin sitesinden beta sürücüleri kullanıyorum. En son Şubat 5'te yeni bir tane çıktı. Bir sorunla karşılaşmadım ben.

Far Cry 3'teki kutu sorununa bir çözüm bulamadım. Ama çok fazla rahatsız etmiyor bence. Ben kutulu mutulu bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scakireli -- 10 Şubat 2013; 18:47:17 >

• arkadaşlar bu cihazdan var bende. win8den bıktığım için win7ye dönme kararı aldım.
    dwd sürücüyü tanımıyordu birkaç ayarla tanıttım ve direk c bölümünü sildim. fakat şöyle bir uyarı veriyor : Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style.

recovery bölümünüde yanlışlıkla silmişim. birkaç kere recovery denedi fakat yapamadı. cok canımı sıkıyor bu durum. bir şekilde bu bilgisayarı açmam ve çalıştırmam gerekiyor. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertan_16

arkadaşlar bu cihazdan var bende. win8den bıktığım için win7ye dönme kararı aldım.
    dwd sürücüyü tanımıyordu birkaç ayarla tanıttım ve direk c bölümünü sildim. fakat şöyle bir uyarı veriyor : Windows cannot be installed to this disk. The selected disk is of the GPT partition style.

recovery bölümünüde yanlışlıkla silmişim. birkaç kere recovery denedi fakat yapamadı. cok canımı sıkıyor bu durum. bir şekilde bu bilgisayarı açmam ve çalıştırmam gerekiyor. yardım edenlere şimdiden teşekkürler.

uefi boot ile win8 kurdugunuz icin mbr olan hdd, gpt ye cevirlmis
    win7 gpt diske kurulamadigi icin mecbur mbr yapmaniz gerekiyor; bu da su anlama geliyor, butun partitionlari silip oyle win7 kurmalisiniz... verileri yedekmenizi tavsiye ederim her sey silinecek cunku

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ldskool

quote:

Orijinalden alıntı: ertan_16

arkadaşlar bu cihazdan var bende. win8den bıktığım için win7ye dönme kararı aldım.

uefi boot ile win8 kurdugunuz icin mbr olan hdd, gpt ye cevirlmis
    win7 gpt diske kurulamadigi icin mecbur mbr yapmaniz gerekiyor; bu da su anlama geliyor, butun partitionlari silip oyle win7 kurmalisiniz... verileri yedekmenizi tavsiye ederim her sey silinecek cunku

ilginize teşekkürler. zaten komple silmiştim yalnızca bios ekranı geliyor. partitionları silemediğim için servise vermek zorunda kaldım.

• s0etr modeli var bende bilgisayarda bazı programlar yüklü sıfırdan win8'e format atabilirmiyim recovery bölümünde bölüm ayarlandığında sürücülerdeki tüm veriler silinecektir diye bir kısım var buradan yapsam driver vs. hiçbirşey olmayacak şekilde format atarmı yoksa daha başka şeyler mi yapmam gerekiyor ?
  • NP350V5C-S0ATR modeli var bende. Dvdden kopyalama ( farklı dvdler de denedim medyadan değil yani) hızım 3 mb/sn geçmiyor. Aynı şekilde wireless transfer hızı da 2-2.5 mb/sn civarında. Birden fazla wireless kaynağının hemen dibinde denedim kaynaktan da değil. Tüm güncellemeler SW Update ile yapılmış durumda. Kullananlar bilgi verebilir mi değerler normal gelmiyor bana.
  • SW update cok iyi sonuclar vermiyo.yüklü olan programları hic yüklenmemiş gibi gösteriyo.yada sizde bi üst versiyonu varsa gene algılayamıyo.bence kendin indir daha iyi.
  • http://www.samsung.com/tr/support/download/supportDownloadMain.do burda ürün kodunu yazınca samsung update plus programı cıkıyor.Driver update yapan bi program..SW update ye alternatif lite bi program
  • arkadaşlar ben touchpadı deterjanlı bez ile silmiştim arasına su kaçmış 1 gün çalışmadı ne zaman ki su kurudu. touchpad çalıştı fakat imleci hareket ettirdiğimde bir yazının veya kapatma simgesi veya programın üstüne geldiğimde imlec üzerinden atlıyor soldan geldiysem sağa geçiyor. yani kısacası bozuldu. şimdi ben bunu garantiye yolluyacağım. inş. garanti anlamazda bedavaya yaparlar ki yapmadılar ne kadara mal olur?

bu arada bu laptopun tek kötü yani touchpadının ve dvdromun sağlam olmaması oyuncak gibi olması.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.