@cnryldz : tesekkurler bilgi için :) yalnız HDD nin neresinde? :( sadece C var tek bölüm. ayrılmış bir bölüm de yok.. Sen bulabildin mi adresi nedir C içinde, nasıl bulcaz? Derdim onu bulup bi dvd ye kopyalamak. ne olur ne olmaz yedekde dursun..
quote:
Orijinalden alıntı: coolies_5
@cnryldz : tesekkurler bilgi için :) yalnız HDD nin neresinde? :( sadece C var tek bölüm. ayrılmış bir bölüm de yok.. Sen bulabildin mi adresi nedir C içinde, nasıl bulcaz? Derdim onu bulup bi dvd ye kopyalamak. ne olur ne olmaz yedekde dursun..
dostum sanırım recovery bölümünün yedeğini almak istiyorsun ama o şekilde alamazsın aten pc kurulu programın hazır bu iş için Easy Support Center aç yardımcı programlar yedekleme ve geri yükleme
artık urdan uygun olanı seçip yapabilrsin tammı yedeklemek istiyorsun yoksa sistem yazılımınım sana kalmış
cevap için tesekkurler.. windows çöktu vs herhangi bi durum oldugunda biostan sıfır windows 8 kuruyormus gibi format atıp yeniden windows kurma şansım varmı bu recovery sayesinde??
quote:
cevap için tesekkurler.. windows çöktu vs herhangi bi durum oldugunda biostan sıfır windows 8 kuruyormus gibi format atıp yeniden windows kurma şansım varmı bu recovery sayesinde??
var. bence dvd den falan daha pratik.
çok iyi :) bilgisayarım ı açınca ayrılmış bi bölum gözukmuo o yuzden nerdedir bu recovery yapılan bölum bi göremedm :)
arkadaşlar 7 aralık 2012 fatura tarihli sıfırdan farksız elimde bulunmakta bu makineden acil satıyorum ilgilenen özel mesaj atabilir.
quote:
çok iyi :) bilgisayarım ı açınca ayrılmış bi bölum gözukmuo o yuzden nerdedir bu recovery yapılan bölum bi göremedm :)
Win 7 ise pcin bilgisayarima sagi tikla ve yonet de. Cikan pencerede disk yonetimine gel gorursun tum bolumleri. Ama icine giremezsin normalde gizli konumda cunku...
Müzik dinlerken takılmadan dolayı garip garip sesler geliyor mu? Biraz önce de müzik dinlemememe rağmen hoparlörden dıgıtıs dıgıtıs'a benzer ses geldi. Böyle garip durumlar yaşayan var mı?
arkadaşlar bu bilgisayar ile ASUS K55VJ-SX031D 8gb arasında kaldım siz kullanıcıları olarak belli başlı -lerini ve + larını yazarmısınız
bu pc yi tercih etmemin nedeni ekran kartının gt 630 -635 den üstün olması ve ekranının mat ekran olması
@en!gma
bence makinada ısınma ve fan sesi problemi var. Pes 13 1 saat civarı oynuyorum işlemci 70 derece civarlarında, ama hdd'nin olduğu sol tarafta fazla ısınma var. Elim terliyor sıcaklıktan. Birazda fan sesi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: cnryldz
@en!gma
bence makinada ısınma ve fan sesi problemi var. Pes 13 1 saat civarı oynuyorum işlemci 70 derece civarlarında, ama hdd'nin olduğu sol tarafta fazla ısınma var. Elim terliyor sıcaklıktan. Birazda fan sesi geliyor.
Eger benim gibi ssd alma sansiniz varsa hem hddnin oldugu bolgedeki isinma sorunu baya asiliyor hem de alet ucuyor
quote:
Orijinalden alıntı: weneorn
quote:
@en!gma
Eger benim gibi ssd alma sansiniz varsa hem hddnin oldugu bolgedeki isinma sorunu baya asiliyor hem de alet ucuyor
Oyunda ısınma ve fan sesi olur eğer işlemci 70C'yse ekran kartı bunu geçmeyecektir hdd'nin tarafıysa vucut ısıyla birleştiğinde terleme yapar heleki oyundayken heyecan yapıyorsan çok sıcak değil aslında ortalama 40-45C'ler de olur,bu ortam sıcaklığına göre düşebilirde vucut sıcaklığıyla birleşince terleme olması olası.Oyunda fan sesi olur.
quote:
quote:
@en!gma
ssd yi kendiniz mi taktınız? samsung izin verdi mi? ve sizce ssd mi almalı yoksa rami 8e mi çıkarmalı?
quote:
Orijinalden alıntı: kepenk
quote:
quote:
@en!gma
ssd yi kendiniz mi taktınız? samsung izin verdi mi? ve sizce ssd mi almalı yoksa rami 8e mi çıkarmalı?
Samsunga sormadim ama ben Trde degilim(bendeki us versiyon ama sistem tamamiyle ayni), buradakiler daha insancil oldugu icin cok sorun olacagini zannetmem. Takmasida cok kolay, tek vida ile halloluyor. Ram artirma olayi icin yuksek ram isteyen uygulama yuklemediginiz surece fark yaratmayacaktir. Ama ssd olayi bambaska birsey. Tum her seyde inanilmaz fark ediyor. Tek sIKINti kaliteli(marka model iyi secilmezse cok sorun yasayan cikiyor) ve yuksek kapasiteli bir ssd almak ve duzgun ayarlar yapmak sanirim(bende 128gb var). Dusuk kapasite alirsaniz tek secenek kaliyor o da dvdyi cikarip yerine aletin kendi hddsini koymak aparatla ki zaten isidan kaciyorsunuz...
1 ay içinde 2. kez servise gidiyor bilgisayar yavaş yavaş pişman olmaya başladım.
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
1 ay içinde 2. kez servise gidiyor bilgisayar yavaş yavaş pişman olmaya başladım.
benimde hoparlörden garip garip sesler geliyor bazen. Sanki hdd ye metal sürtüyormuş gibi. Birde samsungun w8 için hiçbir driver yayınlamaması var. Ama ben genel olarak memnunum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Darthblast
benimde hoparlörden garip garip sesler geliyor bazen. Sanki hdd ye metal sürtüyormuş gibi. Birde samsungun w8 için hiçbir driver yayınlamaması var. Ama ben genel olarak memnunum
Bende performans olarak memnunum oyunlarda vs. baya tatmin edici ama çok sorun çıkarmaya başladı benimde hdd bozuluyor hep.
counter strike oynayan varmı online kaç fps alıyorsunuz benim için beklediğimin altında fps 70 ile 150 arası yoğunluğa göre değişiyor
Arkadaşlar deişik bi sorunum var laptobu alalı 2buçuk ay oldu ama klavyenin alt tarfındaki gri kaplamaların olduğu yerde sol tarafta erkan kartının bulunduğu yerde hafif bi siyahlaşma oldu silsemde geçmio ısınmadan oldu sanırım bu izi nasıl geçireceğim ? Birde ekranda hafif siyah noktacıklar oluşmuştu düz şekilde yanyana 10 tane falan hafif bastırarak geçirdim ama şimdide siyah ekran olunca hafif şekilde beyaz sırıtıyor ne yapmam gerekiyo şimdiden teşekkür ederim