Şimdi Ara

SAMSUNG NP350V5C-T01TR İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular eklendi>> (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
708
Cevap
4
Favori
44.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bende dun alarak araniza katildim ilk alinca ne yapmam gerekiyor sirayla aciklarsaniz sevinirim
    Bios uptade yapayimmi fan sesi icin
    Win7 ultimate mi kurayim yoksa orjinal devam mi
    Win8 e gecenler varmi tavsiye ederlermi
    Ssd takinca garanti bozulurmu
    İsinma durumu ne alemde
    İlk ayarlar ne yapayim
    Tavsiyeniz ve yardimlariniz tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bu laptopta film falan izleyemiyorum video sitesi bile gelmiyo diyebilirim napıcam bide joygame de açılmıyor acil yardım ederseniz ne indirmemle ilgili
  • bu video sorunu nedir ya hem zor açıyor hemde donuyor ltfn acil yardım delirecem ya flash player falan hep yükledim ama fayda yok acil yardım
  • bağlantınla alakalı olabilir yada farklı tarayıcı denedin mi?Bende de oluyor bazen bağlantı yavaşlıyor filmin bir partını açanakadar partın süresi kadar zaman geçiyor bazende 2 dakikada doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

Arkadaslar bende dun alarak araniza katildim ilk alinca ne yapmam gerekiyor sirayla aciklarsaniz sevinirim
    İsinma durumu ne alemde
    İlk ayarlar ne yapayim

1-Sadece bios değil bütün sürücüleri,ekran kartı,windows güncelleyin.
    2-Basic işletim sistemi yeterlidir ama en yüksek sürüm ultimate kuracağım dersen sen bilirsin,ama bu işlemi yapmadan önce recovery bölümünü dvd'ye yedeklemeni öneririm sürücüler ve orjinal işletim sistemi onun içinde herhangi bir aksaklıkta orjinal sistemi dvd'den yükleyebilirsin.
    3-Bu konuda kullana arkadaşlar bilgi verebilir ama sürücü desteği varsa sorun olacağını sanmıyorum
    4-Servise sorsanız bozulur biz yapalım derler,tek bir vida vardır hdd yerini sökmek için aşındırmadıktan sonra sende takabilirsin ben bir çok bilgisayarın hdd'sini söktüm taktım servise giden oldu o makinelerden hiçbir sorun olmadı.
    5-Isınma konusunda bu başlığı okuyun genelde memnunlar.
    6-İlk olarak sistemi güncelleyin daha sonra sorun görürseniz bu başlığa yazın yardım edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 10 Kasım 2012; 13:20:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

quote:

Orijinalden alıntı: muratcan1981

Arkadaslar bende dun alarak araniza katildim ilk alinca ne yapmam gerekiyor sirayla aciklarsaniz sevinirim
    İsinma durumu ne alemde
    İlk ayarlar ne yapayim

1-Sadece bios değil bütün sürücüleri,ekran kartı,windows güncelleyin.
    2-Basic işletim sistemi yeterlidir ama en yüksek sürüm ultimate kuracağım dersen sen bilirsin,ama bu işlemi yapmadan önce recovery bölümünü dvd'ye yedeklemeni öneririm sürücüler ve orjinal işletim sistemi onun içinde herhangi bir aksaklıkta orjinal sistemi dvd'den yükleyebilirsin.
    3-Bu konuda kullana arkadaşlar bilgi verebilir ama sürücü desteği varsa sorun olacağını sanmıyorum
    4-Servise sorsanız bozulur biz yapalım derler,tek bir vida vardır hdd yerini sökmek için aşındırmadıktan sonra sende takabilirsin ben bir çok bilgisayarın hdd'sini söktüm taktım servise giden oldu o makinelerden hiçbir sorun olmadı.
    5-Isınma konusunda bu başlığı okuyun genelde memnunlar.
    6-İlk olarak sistemi güncelleyin daha sonra sorun görürseniz bu başlığa yazın yardım edilir.

ilgi ve alakanıza sabırla sorularımı yanıtladığınız için teşekkürü bir borç biliyorum TEŞEKKÜRLER :)

• Arkadaşlar merhaba bende bu gün teknosadan ellerinde kalan son ürün olarak bu modelden aldım.şu an için tek sorunum videoları izleyememem yukarda bi arkadaş daha bahsetmiş.umarım flash playeri güncelledikten sonra düzelir :) ayrıca bahsettiğiniz bios ve ekran kartı güncellemelerinde izlememiz gereken bir yol varmı arkadaşların verdiği linke direk tıklayıp inderebilirmiyim yoksa onlardan önce indirmem gereken eski güncellemeler mi var ?

sorduğum sorular için kusura bakmayın daha önceki hp laptopum sürekli kapandığından bu şekilde güncellemelere pek yaklaşmadım :)

yardımcı olabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • Güncellemeleri yaptıktan sonra sistem hızlanır videolarda.
  • arkadaşlar birşey soracağım. sd kart girişi sizin de açıkta mı duruyor. yoksa şu biraz bastırınca çıkan sd adaptör gibi karttan var mı. benim np350v5c s0etr modelince sd kart yerinde boşluk var.açıkta duruyor. herkesinki böyle mi merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M..T

arkadaşlar birşey soracağım. sd kart girişi sizin de açıkta mı duruyor. yoksa şu biraz bastırınca çıkan sd adaptör gibi karttan var mı. benim np350v5c s0etr modelince sd kart yerinde boşluk var.açıkta duruyor. herkesinki böyle mi merak ettim.

Yuvaya tam girmez samsung'larda böyle,üzerine basıp attırma durumu yok normal yuvaya takıp daha sonra çekip çıkarıyorsun.
  • quote:

quote:

arkadaşlar birşey soracağım. sd kart girişi sizin de açıkta mı duruyor. yoksa şu biraz bastırınca çıkan sd adaptör gibi karttan var mı. benim np350v5c s0etr modelince sd kart yerinde boşluk var.açıkta duruyor. herkesinki böyle mi merak ettim.

Yuvaya tam girmez samsung'larda böyle,üzerine basıp attırma durumu yok normal yuvaya takıp daha sonra çekip çıkarıyorsun.

yok hocam yanlış anlaşıldım galiba. benim eski laptopta sd kart yuvasında, sd adaptör boyutunda bir plastik vardı. o plastik kartı çıkarıp kendi kartını takıyordun. işin bitince yine o plastiği toz girmesin diye yerine takıyordun. şimdi farkettim ki bu yeni laptopta o plastik karttan yok. sd kart yuvası açık duruyor. sizde de böyle mi yoksa düşmüş falana mı öğrenmek istedim.

• Anladım bazılarında yok,mesela imzamdaki modelde dediğin var ama bu modelde yok.
  • arkadaşlar dün samsungun sitesindeki bios güncellemesini yaptıktan sonra hard diskimden çıt çıt diye seslerin geldiğini fark ettim.özellikle gece hiç işlem yapmadığım halde bu sesi duymam beni çok rahatsız etti.sürekli olarak çıt çıt şeklinde bi ses gelmekte.hd tune ile test ettiğimde ise bu sonuçları aldım.

SAMSUNG NP350V5C-T01TR   İLK MESAJ GÜNCEL <<Sıkca Sorulan Sorular  eklendi>>

umarım düzgün yükleyebilmişimdir :)

healt kısmındaki sarı bölge önemlimidir arkadaşlar.cihaz daha 2 günlük servise götürüp içinin açılmasını istemiyorum.acaba iade istemelimiyim yoksa bu şekilde kullanmalımıyım

• Donanımsal sorun yok yazılım yüklemesinden sonra oluşmuş bir durum
  • cevabınız için teşekkür ederim.peki bunu düeltmemin bir yolu varmı yoksa hiç kurcaladan bu şekilde kullanmaya devammı etmeliyim.bana ses dışında herhangi bi sorun çıkarır mı
  • Sorun olmaz güncellemeler oldukça düzelir,bios güncellemesiyle olduğunu söylediniz diğer bir güncellemeylede düzelir sarı dediğiniz bölümde sistem kalibrasyon hatasından olmuş düzelebilir hdd'de sorun olsa bed sector gibi hatalar oluşur bencmark testi çok inişli çıkışlı olur.
  • arkadaşlar bildiğim kadarıyla gt635 ekran kartı lenovo laptoplarda kullanılmadı. bilgisayarınızı aldıktan sonra iyice bir kontrol edin derim. gt630 dur büyük ihtimalle.
  • quote:

arkadaşlar bildiğim kadarıyla gt635 ekran kartı lenovo laptoplarda kullanılmadı. bilgisayarınızı aldıktan sonra iyice bir kontrol edin derim. gt630 dur büyük ihtimalle.

Lenovo'nun z580 serisinin yeni modelinde kullnılmış ama o başlıkta arkadaşlar gpu-z resmini koymuşlar gt630m ekran kartıyla yanyana gt630'dan hiçbir farkı yok,asus k55vj modelinde kullnılan normal gt635m gerçek saat hızlarına sahip modeli.
  • quote:

quote:

arkadaşlar bildiğim kadarıyla gt635 ekran kartı lenovo laptoplarda kullanılmadı. bilgisayarınızı aldıktan sonra iyice bir kontrol edin derim. gt630 dur büyük ihtimalle.

Lenovo'nun z580 serisinin yeni modelinde kullnılmış ama o başlıkta arkadaşlar gpu-z resmini koymuşlar gt630m ekran kartıyla yanyana gt630'dan hiçbir farkı yok,asus k55vj modelinde kullnılan normal gt635m gerçek saat hızlarına sahip modeli.

hocam saol bi sen ilgileniyosun bu başlıkta. yukarıdaki mesajı lenovo başlığına atacaktım yanlışlık olmuş. birşey daha sormak istiyorum bilgin var mı. dün diski ikiye böleyim dedim. birimi küçülte bastım 80 küsür gb dolu gösteriyodu 680 gblık hdd de 80 gb dışındaki 600 gb lık kısmı küçültebileceğim yazıyordu. vazgeçtim sonra yaparım diye. bugün girdim birimi küçült dedim. 680 gb hdd nin 340gb lık kısmının küçültülebileceği yazıyordu niye birden yarıya düştü anlamadım. ben 500 e 180 yapacaktım ama ancak 340 gblık kısmını bölebiliyorum. neden olmuş olabilir.

• quote:

quote:

quote:

hocam saol bi sen ilgileniyosun bu başlıkta. yukarıdaki mesajı lenovo başlığına atacaktım yanlışlık olmuş. birşey daha sormak istiyorum bilgin var mı. dün diski ikiye böleyim dedim. birimi küçülte bastım 80 küsür gb dolu gösteriyodu 680 gblık hdd de 80 gb dışındaki 600 gb lık kısmı küçültebileceğim yazıyordu. vazgeçtim sonra yaparım diye. bugün girdim birimi küçült dedim. 680 gb hdd nin 340gb lık kısmının küçültülebileceği yazıyordu niye birden yarıya düştü anlamadım. ben 500 e 180 yapacaktım ama ancak 340 gblık kısmını bölebiliyorum. neden olmuş olabilir.

format atmadan en fazla yarısını ayırabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.