Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
14
Favori
61.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu bende yaşadım. Sebebini buldum. Öncelikle oyunlara girdiğimde örn: CS:GO Çok gürültülü fan çalışıyor ve yanıyor pc. Sonra çok ısıdan işlemcinin 3 çekirdeği devre dışı kalıyor ve 1.17 ghz hızında bilgisayar çalışıyor ısınma geçtikten sonra normale dönüyor ama bu yaklaşık 10-15 dakikayı buluyor. Bilgisayarın açılışlarıyla ilgili aynı sorunu yaşıyordum ama artık hemen açılıyor ve çok memnunum. Çözüm ise şu ben samsungun servisine verdiğimde bilgisayarı batarya sorunu yüzünden değiştirilip üstüne birde içinin temizlenmesi bakımının yapılmasını istedim lakin bilgisayarın bakımını yapmamışlar yaptık dediler hiç bir şey yok sökülmemiş bile. O zamandan beridir ben yapıldı biliyordum. 3-4 gün önce bilgisayarı açtım komple söktüm videoları vardı söküm ile ilgili ona baka baka söktüm (canım çıktı) Bi baktım işlemcide macun falan kalmamış yanmış simsiyah etmiş macunu ısıdan bilgisayarın içi toz. Fanlar tıkanmış lop lop toz düşüyor. Evde macunum vardı hemen güzelce temizleyip macunu sürdüm. Klavyenin araları bile tıkanmış onları tek tek temizledim oradan hava bile çıkmıyormuş. Bilgisayarı toplayıp taktım ama şuan cillop gibi oldu hemencecik açılıyor ve CS:GO da ilk yarım saat buz gibi sonra yavaş yavaş başlıyor. Önceden Chrome girdiğim zaman fanın sesinden duyulmazdı. Diyordum içimden yav mübarek daha google sayfasını açtık ne oluyor yani değil mi ? Ama sebebini anladım. Şimdi ilk alınmış gibi oldu pc fan sesi yok :)




  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Bu laptop İçin 6 ayda bir temizlik şart ne olursa olsun çok çabuk toz bağlıyor etrafını şu anda ben oyun oynamıyorum ama sıcaklarda yine 70 dereceleri görüyor ısı kışın biraz daha iyi en azından. Servis kadar nalet bir şey yok adamlar hep yalancı ben 1.5 yıldır kendim içini açıp temizliyorum bu arada sol taraftaki menteşe çok dandik onu kırdım kapağı açarken falan sıkıntılı oluyor. Plastik olunca Normal tabi.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geri dönüşün için teşekkür ederim ancak senin dediklerini zaten yapmıştım. Yani denemediğim hiçbir şey kalmadı desem yeridir :) Ancak ben buna yazılımsal bir şekilde zarar vermişim bios ile alakalı. Bilgisayarcıya götürdüm onlarda bir hafta herşeyi denemişler. Sonra yanlış anlamadıysam sıfırdan bios kurulumu yapmışlar. Bios dump olayları falan. Şimdi düzeldi. Bu arada bozuk olan pilden değilmiş onu anladım ben en çok oradandır diye tahmin ediyordum değilmiş. Şimdi kullanıyorum ancak eski samimiyet kalmadı pc ile aramda :) içini temizlememe rağmen ses ve ısınma ile ilgilide çok iyi şeyler deyemeyeceğim. İleride ilk imkanım olduğu zaman kasa ve hız yönünden iyi birşey alırım belki. oyun olaylarına da konsol üzerinden devam ederim büyük ihtimal :). bu arada alacağım marka da samsung olmaz tahminimce.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bssdtmz -- 21 Ağustos 2016; 3:14:18 >
  • Arkadaslar bende samsung 350v laptop var buna format aticam usb den ama dos ekranina giremiyorum f2 ile olmuyor samsung yazisi kaliyor ekranda... yardimci olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu laptopun ekran kartı chipseti lazım daha doğrusu hangi chipset olduğunu öğrenmem gerekiyor ekran kartım 7730m
  • np355v5c-s0ctr model bilgisayarın ekran kartı 7670m olarak gözüküyor tüm sitelerde.

    Windows 10 yükledikten sonra 7420G+7600M series yazdığını gördüm.

    İşin ilginci notebookcheck dahil hiçbir yerde 7420G dual grafik olarak geçmiyor. Hep tek başına olan bir kart bu.
    Nasıl oldu böyle bi saçmalık anlamıyorum.

    Galiba oyunlarda da harici kartı kullanmıyor sistem. NFS Most Wanted 2012 720p çözünürlük ve en düşük ayarlarda 20-25fps aralığında kalıyor.
  • Arkadaşlar Fn tuşuyla sesi açıp kapatabiliyorum ama ekran parlaklığı tuşu çalışmıyor.Çözümü nedir ?
  • Arkadaslar merhaba bende bu bilgisayarin sj0tr olan modelini almaya cok yakinim fakat tereddütlerim var sizce ne yapmalıyım uzun vade olmasada isimi görsun oyunlarda beni aglatmasin yeter ben lowdada oynarim 750 civari alicam 2. El olarak birde bu klavyenin alti kasanin sol tarafı kararmis fotograflarda sebibini bilen varmi tüm modellerde yok acaba ne sıkıntısı vardır?
  • Yaklasik 4 senedir sikintisiz sorunsuz kullandigim bu modelin anakarti yanmis bulunmakta. Garantisi bitti. Sorum su, bunu samsung yetkili servisine versem anakart degisimi yaparlar mi? Belli bir ucreti gozden cikarmis bulunmaktayim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firè kullanıcısına yanıt
    Samsung notebook pazarından çekildi ama servis desteği vermek durumunda. Garanti dışı durumlarda nasıl hizmet veriyor bilmiyorum, bir arayıp sormak lazım. Verdikleri teklifi burada paylaşırsanız biz de bilgileniriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlarim uzun bir suredir pcim bozutu gecen hafta yaptirdim ancak format sonrasi bir problem olustu. teknik yardima yazdim oradan aynen kopyaliorum



    Merhabalar, Samsung NP350V5C serisinden bir dizustum var. format atalim dedik. attik da ancak simdi bilgisayarda boot onceligini hdd verdigimiz halde otomatik olarak windowsa giris yapmiyor. illa F10 tusu ile secip oyle baslatmak gerekiyor. ne denediysem olmadi. konu hakkinda bilgisi olanlar varsa yardimci olabilirler mi? cok iyi olur



    sorun ne olabilir sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung NP350V5C -SOETR Cİ5 modeli 5 yıldır kullanıyorum evde internet uzun süredir var 1 ay önce vdsl geçtim telekomdan vdsl modem aldım 1 aydır problemsiz kullanıyordum 2 gündür şöyle bir problem var, samsung NP350V5C laptopu açtığımda internet bağlantısı yok bağlanmıyor uzun süredir Google dns kullanıyordum dns otomatik yaptım ve internete bağlandı fakat sonra laptopu kapatıp açtığımda veya laptopun kapağını kapatıp açtığımda yine internet yok ve Google dns yazıyorum bağlanıyor ve bilgisayarı kapatıp açtığımda yine internet yok dns değiştirince bağlanıyor bu neden olabilir sizce ?
  • Micro_Processor kullanıcısına yanıt
    Fn+ f2-f3 ile basarak parlaklığı ayarlayabilirsiniz. Bu forum sessiz kalmış herkesin sorunu var benimde aslında sorunum var sanırım ya LCD Panel gitti yada data kablosunda sorun var. Videoda çekmiştim bilen varsa bu sorunu iyi olabilir.

    https://www.youtube.com/watch?v=yBX20QF9xwQ
  • Firè kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi günler anakartın yandığı nasıl anlaşılıyor ? demin bilgisayarı açmaya çalıştım samsung yazisindan sonra kapaniyor anakartla ilgili bir arıza mıdır bu ? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba bilgisayarım hiç açılmıyor şu an.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammedadaca

    Hocam iyi günler anakartın yandığı nasıl anlaşılıyor ? demin bilgisayarı açmaya çalıştım samsung yazisindan sonra kapaniyor anakartla ilgili bir arıza mıdır bu ? Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba bilgisayarım hiç açılmıyor şu an.

    Anakart sıkıntısı olabilir gibi duruyor. Yâda biosdan boot önceliğine Bir bakın derim ben yukarıda attım laptop da ekran kartı ve anakartta gitmiş durumda bunun dışında ise harddisk%100sorunu var. Birde sanırım fan devir hızı düşmüş. Kısacası 4 yılda perte çıktı bende ne yapacam diye düşünüyorum menteşe yuvaları kırık vidaların çoğu takilmiyor.



    Her türlü ihtiyacı karşılıyordu bu zamana kadar Ama ya çok masraf yapıp yqptiracaz yâda yeni Bir laptop bunun gibilere 3000 TL arası bayilacaz gibi duruyor. Servise sormuştum fakat bunların anakartlari belli bir süre sonra gidiyormuş Ama ben fazla kullandım etkiside olabilir.



    Burda Bir arkadaş anakart fiyatını ogrendimi acaba onu merak ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Hocam sorunu yaşadıktan ertesi gün sonra çözdüm sıkıntıyı. Öncelikle ramleri ve hdd yi söküp taktım. Sonra baktım açıldı. Hazır elime almışken içini de temizleyim dedim onu da hallettim biraz zor olsada. Şimdilik iyi bakalım bir sıkıntısı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözdüğüne sevindim benimkisi kullanım dışı oldu artık yeni laptop almak zorunda kaldım mecburen bende.
  • benim bu model laptopum otomatik onarım hatası veriyor. laptop win8 hala. açılırken biosa falan giremiyorum.. nasıl kurtarabilirim acaba
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    1 Sene sonra yazıyorum,bende de aynı hatadan var.
  • Bu bilgisayar ile 5 sene bitti sanırım 6. senedeyiz, kullanıyorum. Bendeki s0jtr modeli.

    Zaman içinde yaptığım sadece 750 gb harddiski 240 gb ssd ile değiştirmek oldu. Oldukça iyi çalışıyor.

    Hiç açıp temizlememiştim, açtım az miktarsa toz yumakları vardı temizledim, termal macunlarını yeniledim. Eski macun ne katı ne sıvı durumdaydı. Hala kullanılır ama özelliğini yitirdiğini tahmin ediyorum.

    Macun değişimi öncesi Prime95 tam yükte 89 derece olan işlemci şu anda 69 derece tam yükte.

    Boştayken veya internette gezinirken fan çoğunlukla çalışmıyor, mekanik bir hdd de olmadığından tablet gibi sessiz bir bilgisayar haline geliyor.

    Kullandığım termal macun xigmatek powerful. Isı kazanımı en az 15 en çok 20 derece oldu.



    Benim gibi uzun süre kullanıp da hiç temizlemeyenlere bilgi olsun diye yazdım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.