Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
14
Favori
61.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarımda çizgiler halinde piksel bozuklukları ortaya çıktı. bimekse götürdüm yapmadılar. bir de üstüne ekranı patlatıp geri verdiler. şimdi de yapmıyorlar. bir de bu garantiye 200 lira para vermiştim. ben yandım siz yanmayın arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 240 gb ssd aldım üstünde ki hardiskle değiştirmek istiyorum ne yapmam lazım çıkardım taktım ama sadace biosa giriyor recevery vs. açılmıyor biraz araştırdım üstünde ki windowsu yedeklemek gerekiyormuş sanırım usb ye felan ama hangi program gerekli bi yardımcı olursanız sevinirim.
  • Öncelikle konuyu başka yere de açtım inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
    Menüde gezinirken yanlış bir yere tıklamamla -sanırsam parlaklık ayarı ya da yansıtma- ekran bir andan kendini kapattı. arkada müzik çalmaya devam etti. ben de tekrar açtım ancak bu seferde açılış animasyonundan sonra ekran kendini kapatmaya başladı. güvenli modda çalışıyor ancak normal yoldan kendini kapatıyor. bazı forumlarda vga mode üzerinden çözümleri sunulmuş ancak ben açıkçası o menüye giremedim. yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa çok müteşekkir olurum. bu haliyle ben bir çözüm üretemedim.
    Bilgisayarım Samsung Ativbook Np350v5c s0jtr seridinden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    İşlem merkezi var orda parlaklık ayarı var ordan ayarlayın. Nasıl bir kapatma olayı bu bu arada güvenli modda herhangi bir sorun olmuyormu peki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ICromwelleI

    İşlem merkezi var orda parlaklık ayarı var ordan ayarlayın. Nasıl bir kapatma olayı bu bu arada güvenli modda herhangi bir sorun olmuyormu peki?

    hocam guvenli modda bir sikinti olmadan aciyodum. donanimsal olarak bir sikinti olmadiginin farkindaydim ama cozumu bulamadim. cozmek icin baya bir uğraştım. en sonunda win10 recovery uzerinden format attim. suanda bir sikinti yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enteresan bir durum. Kapanıp açılma gibi bir durum eğer yanlışlıkla diyorsunuz pil ayarlarından acaba bir saat belirlemiş olabilirsiniz o yüzden kapanıp açılıyor olabilir. Hiç bir zaman olarak seçili yapmalıydınız.

    Veya bataryanın deşarj durumuna bir baksaydınız olmadı ne durumda belki bataryada olabilir. Artık format attığınıza göre sıkıntı kalmadı.Yinede bu sorunu hemen format ile çözmeseydiniz ilk önce bir araştırabilirdik. Yine böyle bir şey gelirse bildirirsiniz olmadı ne olur ne olmaz sorunun kaynağını çözüp bir dahaki durumda yine karşılaşmamak adına.
  • Fn tuşu + üzerinde monitör olan tuşa basın bir kaç sn bekleyin, olmazsa tekrar basın bir kaç sn bekleyin. Görüntü gelmezse güvenli modda acin, ıntel grafik ayarlarına girip çoklu monitör seçeneğinden laptopun kendi ekranini seçin. Yine olmazsa pcyi hdmidan veya VGA portundan başka bir monitöre/TV ye baglayin. Görüntü gelince ıntel grafikten monitor ayarlarını yukarda yazdigim gibi duzeltin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilgilendiğiniz için tesekkur ederim oncelikle. ancak bu sorun yine basima geldi. ekran parlakligini en dusuk seviyeye getirdigimde ekran komple gidiyor arka planda calismaya devam ediyor. kapatip actigimda windowsa girerken tekrardan kendini kapatiyor. suanlik bildigim tek cozumum format atmak belkide sadece ayarlar kismina format atmak. onceki lcd panelde boyle bir sikinti yoktu ancak donanimsal olabileceginide dusunmuyorum. en nihayetinde aciliyor ve hep ayni yerde kapatiyor kendini. birlikte bir cozum yolu bulabilirsek cok iyi olur.
    duzenleme : bu sabah guvenli modda acip guc secenekleri menusunden parlaklikla oynadigim kismi duzelterek baslatinca acildi. garip birsey farkettim sag kosedeki parlaklik ayarlarina %0 secenegi eklenmis. bu secenek daha once varmiydi? ve bu secenegi %0 a getirince ekran yine kendini kapatiyor ancak dikkatli baktigimda sadece isigini kapatior. gunesli veya isikli bir mekanda cok belli olmasada masaustunu gorebiliyorum. sonra tekrar 25, 50 75 100 diye arttirdigimda duzenli olarak artiyor ekran parlakligi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bssdtmz -- 20 Nisan 2016; 13:47:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • laptopun harddiske ulaşmak için açtığımız kapakta hava alması için delik yok, bu nedenle harddisk yazın 50 dereceye yaklaşıyor
    np355v5c modelinde büyük kapakta delik var adamlar neyin kafasını yaşamış anlamadım aynı laptopun farklı modellerini çıkartarak

    np350v5c modeli için hangi soğutucuyu önerirsiniz 50-60 tl civarında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 29 Nisan 2016; 21:36:07 >
  • arkadaslar bugun win10 yuklerken yukleme ekrani geldikten sonra ekran karardi. bende ekran gelmeyince kapaip acmayi denedim. tusa bastigimda tus isgi yaniyor ancak ekran gelmiyor. bilgisayarda kendini 5-7 saniyede bir restartliyor. suan bir kac birsey denedim ramleri ve hardiski sokup tekrar taktip ayni sekilde ekran hic gelmio ve surekli restart atiyor. forumlardan biraz okudum farkli seyler denmis. ben win10 yuklerken disk ayarlarindan silip farkli ayirmalar yapmistim acaba bununla ilgili olabilirmi? yardimca olacak arkadas varmidir sizide mesgul ediyorum kusura bakmayin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir efsane olan samsung n522 kullandım , yaklaşık 6 sene parasını sonuna kadar hak etti . Yine samsung alacaktım ama ban uygun konfigürasyon yoktu .

    Ama yinede pişmanım yeni bilgisayarım bana samsungu arattırıyor .
  • İgrenc bir bilgisayar cikti. Anakart durduk yere pert oldu. 1095 tl masraf cikti. Samsung bitti gozumde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diego26 kullanıcısına yanıt
    1-Usb den windows yukleme diye aratip bir kurulum usbsi hazirla
    2-biostan ilk siraya bu usb ile acilmasini onayla
    3-tekrar kapatip ac ve yeni windows yuklensin.

    Sonra 7 saniyede acilan bilgisayarin keyfine bak;))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarin altinda 4.74A yaziyor.bence olmasi gereken 4.74a lik bir adaptor ayrica samsung garantisi iki sene once bana da orjinalinden daha kucuk bir adaptor yolladi fakat sonradan anladigim icin is isten gecmisti geri yollamadim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karasovalye_38 K kullanıcısına yanıt
    Laptop yanımda değil bakma durumum yok fakat o bataryanın çıkış gücü olabilir. Bataryaların in ve out güçleri farklı oluyor bildiğim kadarıyla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bssdtmz kullanıcısına yanıt
    Hocam çözüm bulabildiniz mi acaba benimde o durumda şuanda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amd 7670 m fiyatı nedir acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CS:GO açmaya çalıştığım zaman mavi ekran alıyorum dostlar en son driver kurulu windows 10.
  • Açikcasi sorunn kaynagi olarak bataryayi goruyorum. Hic sarj olmuyor ve kucuk isigi surekli yanip duruyor. Bende bi sure boyunca prizde kullanmistim. Bundan olabilir diye dusunuyorum. Acildigi zaman bi sorunu yok ancak acilma zamanlari stabil deil. Bazen acilmio gibi oluor ancak bi on dk sonra acilabilior. Bazen de ust uste 10 kere ac kapa yapsan bile sorunsuz acilabiliyor. Ben kendim ugrasmak yerine yakin bi zamanda tamire vermeyi dusunuyorum. Makul bir fiyata halledilebilecek bir sorunsa halletmeyi dusunuyorum insallah. Bu arada mesajiniza gec cevap verdim kusuruma bakmayin. Bütünlemeler sinavlar bayramdi derken uzunca bir suredir giremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben oynuyorum hiç bir sorun yaşamadım. Bir tane format atın yazılımsal sorun vardır.
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.