13 t pro yurt disi telefon sirasi
Merhaba arkadaslar, ben simdi sifir yurt disi 13 t pro alsam 2 fiziksel 1 e sim ozelligi varya 4 der aydan 12 ay yapiyor. Oluyormu? Kullanan arkadaslar fikirleriniz nedir
Hangi anakartı seçmeliyim
Merhaba arkadaşlar amd rayzen 3 3100 islemci alicam para kalmiyo ona ancak anakartta hangisini almalıyım karar veremedim,
MEG X570 ACE. Wifi ozellikli
Yada bu mu?
GIGABYTE B550 AORUS ELITE AX V2 4733MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart wifi ozellikli
ixaomi 13 pro - ixaomi t 13 pro farki
Merhaba arkadaslar belki konu saçma gelicek ama şimdiden kusuruma bakmayın. ixaomi 13 pro - ixaomi t 13 pro farki nedir acaba malum sitede iki modelde ayrı satışta arada cok fiyat farki var nedendir.
Pili guclu sivi gecirmez telefon
Bana hem batarya güçlü hemde sivi geçirmez cihaz gerekli. Trendyolda çalışıyorum arkadaslar pili hem güçlü hemde yağmurlu havalarda kullanmanın da sakıncası olmamazi gerek. Redmi 12 pro plus dusundum ama sivi temasina garanti yok.
somsung not 9 alınırmı
arkadaşlar merhaba samsung not almayı düşünüyorum ama güncelleme yok 1 buçuk sene oldu. whapsap youtub gibi programlarda destek kesermi? bu telefonu alsam beni 2-3 yıl götürse yeterli... sizce nasıl alınırmı ağır kasma varmıdır?
240 lık radyatörde tek fan kullanımı
Merhaba herkese arkadaşlar msı kasa aldım 240 lık sıvı soğutma desteği sağloyor diye ama malesef olmuyor 240 lık yani çift fanlı yerine tek fan kullansam başına grlen varmıdır bu durum daha önce
alt yapi yok napiyim
|
arkadaşlar acil yardım sistem için...
|
sistem sizce nasıl
RTX ekran kartına sistem
|
M.C.C. |
M.C.C. güven herşey demektir herşeyde |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 336
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 11.373 (Bu ay: 133)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware