Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.470
Cevap
14
Favori
61.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Benim bilgisayarımın da ekran kartı gitmişti. Anakartı söktüm alüminyum folyo ile sadece gpu açık kalacak şekilde kapattım. Fön makinesiyle ciddi sıcaklık uygulayıp soğumaya bıraktım, ekran kartı kendine geldi o günden beri de normal çalışıyor. Deneyebilirsiniz ssd ile beraber hala kardeşim kullanıyor ve her işini görüyor. Hiçbir arızalı yeri yok. Bataryası öldü retro marka batarya aldık o da taş gibi çalışıyor. Parasını hak eden bir makineymiş.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IamTheOneWhoNoob

    Makine en az 7 yıllık. Artık veda etmenin zamanı geldi. Ben emekliye ayırdım kendisini

    Şu ana kadar 2 tamirci gezdi 3-4 ay serviste kaldı belki bir ihtimal yasatirim diye çünkü işimi görüyordu ve yenileri de aşırı pahalı hale geldi. 2 tamirci de arıza bulamadı şu an çalışıyor ama her an gidebilir ümidi kestim bende artık zaten :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EKE58

    Benim bilgisayarımın da ekran kartı gitmişti. Anakartı söktüm alüminyum folyo ile sadece gpu açık kalacak şekilde kapattım. Fön makinesiyle ciddi sıcaklık uygulayıp soğumaya bıraktım, ekran kartı kendine geldi o günden beri de normal çalışıyor. Deneyebilirsiniz ssd ile beraber hala kardeşim kullanıyor ve her işini görüyor. Hiçbir arızalı yeri yok. Bataryası öldü retro marka batarya aldık o da taş gibi çalışıyor. Parasını hak eden bir makineymiş.

    Denerim hocam bende son çare firinlamayi düşünüyordum ana kartı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet anakart fırınlama işlemi yapayım derken 50 kere actigim bilgisayarı açarken menteseyi kırmam sonucu ve anakarta da hafif hasar verdigimi düşünerek artık np350v5c bilgisayarıma elveda diyorum :) 2013 yılından beri beni taşıyan bilgisayarımla artık vedalaşma vakti :) o zamanlar 1350 liraya almıştım iyi kötü günlerimiz oldu ama ilk kişisel bilgisayarım olarak ayrılmak biraz zor geldi hakkını helal etsin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde saglam anakarti olan varsa benimle iletisime gecebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anakart ve alt kasa harici (menteşe kırık) parça lazım olan iletişime geçsin.

  • Arkadaşlar merhaba. Bende bu pc den var. Cd rom yerine caddy takıyorum hdd yuvasına da ssd takıyorum. Fakat sadece hdd yerini görüyor. Cd rom yerini çok nadir görüyor geri kayboluyor. Biosta oluyor bu durum. Denemediğim yol kalmadı. 3 farklı hdd ssd denedim 2 farklı caddy denedim ama sonuç aynı. Ne olur biri yardım etsin kafayı yiyeceğim. Cd romu taktığım an görüyor ve çalışıyor. Taktığım caddy ler diğer laptopta takır takır çalışıyor benimkinde kafasına göre görüyor görmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarın ekranı bozuldu, elinde sağlam panel olan var mı? Ya da daha önce ekran değiştiren varsa nereden aldığını yazabilir mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten inanılmaz bir bilgisayar, 8,5 sene oldu alalı, 3-4 sene önce rami 8 gb'a çıkardım, 720 gb ssd taktım. hala her işimi görüyor. şu anda biraz yavaşlama var, fakat terslik olur da işlerim aksar diye sisteme müdahale etmeye korkuyorum.


    bu yüden 10. ve sonrası nesil i5 işlemcili başka bir bilgisayar daha almayı planlıyorum. samsungdan sonra kalite olarak üzmez dediğiniz 15.000 civarında marka model var mı acaba?

  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.