Yüzbaşı
13 Ekim 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar laptop emekliye ayrıldı ama hard disk içinde dosyalarım var. Bilgisayar hiç açılmıyor zaten hard diski de çıkardım. Bu hard disk içindeki belgeleri nasıl farklı bir bilgisayara alırım ? Hard disk kutuları oluyormuş harici hard diske çeviren ondan alsam içindekileri kurtarabilir miyim bunun yöntemi nedir acaba ?

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim laptopa sahibim. Kendiliğinden kapanan laptopu fan temizliği ve macun temizliği yapmak için açtım. Temizliği yaptıktan sonra bilgisayar çalışırken birden kapanmaya başladı. Daha önceleri de böyle kapanıyordu fakat arada bir kapanıyordu.Dünden beri 10 15 dakikaya bir kendini kapatıyor bilgisayar. Acaba anakart arızası felan mıdır bu yanlış bir işlem yaptığımı da düşünmüyorum daha önce de yaptım çünkü. Bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
Arkadaşlar youtube de izlediğimiz gibi videoları 1.25 hıza alarak izlemek istiyorum. Bunu yapabileceğim bir player var mı acaba ? Bs player de denedim video çok hızlanıyor. Bana 1.25 hız lazım youtube gibi. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar iyi aksamlar Samsung np350v5c model bilgisayarimi açmaya calistigimda bir iki saniye içerisinde kapaniyor.Sadece açılıştaki Samsung yazisini görebiliyorum.Şarja takınca bildirim ışığından şarj ışığı yanıyor.Bataryayi söküp taktım, direkt bağladım ama nafile.Sıkıntısı nedir acaba birden bire acilmaz oldu bilgisayar.Uzman arkadaşların yardimlarini bekliyorum.
arkadaşalr iyi günler bugün yükseltme seçeneği ile win 10 yükledim sonrada temiz kurulum için iso dosyasını usb ye yazdım lakin biosa giremiyorum samsung np350v5c laptop kullanıyorum pc açılırken f2 ye bastığımda bios açılıyor fakat 1 saniye içerisinde tekrar kapanıyor bazen 3-4 saniye beklediği de oluyor fakat hiçbir işlem yapamıyorum sorunum nedir nasıl düzeltebilirim ?
...........................
....
...
arkadaşlar merhaba normalde böyle konular açmam ama bu sleeping dogs u ne yaptıysam açamadim. oyunu kurdum 1.5 update yükledim launcher den başlatın diyordu launcher e tıklıyorum pc hiçbir tepki vermiyor.oyun sürümü skidrow.pc win8.bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama half life 2 episode 1 türkçe yama lazım internette bulamadım elinde olan varsa verebilir mi ?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 727
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.790 (Bu ay: 102)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 210 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.