Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
12
Favori
62.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Win7 geçmemi tavsiye eder misiniz? Hangisi daha çok performans veriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXeboy

Arkadaşlar Win7 geçmemi tavsiye eder misiniz? Hangisi daha çok performans veriyor?

Bence win8 gayet iyi yinede siz bilirsiniz kullanışlı bulmuyorsanız geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebeyi01

beyler amd cataylyst 13.9 yükleyeyim dedim ama olmadı..önce AMD Catalyst Un-install Utilityi çalıştırıp sildim.restart edip 13-9_win7_win8_64_dd_ccc_whql.exe'yi çalıştırdım.kurulumda problem yok gibiydi ama ortalıkta catalyst center filn yok..sağ tıkladıgımda grafikle ilgili hiç bişe yok..aygıt yöneticisinde ekran kartı sorunlu gözüküyor.program kaldırda catalyst install manager gözüküyor.heralde bişeler eksik oldu.sonra sw update bişeler buldu yükledi eskisi gibi oldu.

bi de ccc de bilgiye tıkladıgımda amd catalyst center kullanılabilir degil diyor.pes 2014 settingste intel hd 4000 görüyor ama high seçili, gta4 grid2 de filn yüksek ayarlarda oynuyorum heralde amd 7670e geçmeme gibi sorun yok.

catalystin bilgisayarımda hangi sürümü yüklü nerden ögrenebilirm, 13.9u nasıl kurabilirim?yardım edin beyler ortalık karıştı...

Siz bence şöyle yapın biraz uzun sürecek ama en temizi bu yol hiç uğraşmayın yapacağınız şey şu: ATI ve Intel'in ekran kartı driverlarını kaldırın bilgisayarda dosyası falan kalmasın kayıt defterinde falan. Daha sonrasında siteden en güncel olan versiyonlarını indirip ilk önce INTEL HD 4000'in driverını daha sonrasındada ATI'nin driverını yükleyin.

Bu arada Pes 2014de 2013 dede INTEL HD 4000 ekran kartını görür siz ona bakmayın CCC den Pes 2014e yüksek performans atarsanız ATI üzerinden çalışıcaktır ondan şüpheniz olmasın öyle gözüktüğüne bakmayın.

• yani samsung izin verene kadar catalyst 13.9u yüklemenin yolu yok..sw updateyle samsung üzerinden yükledigim baya eski gibi amavanlayamıyorum.ccc'de bilgi tıkladıgımda kullanılabilir degil dedigi için bilgisayarda yüklü olan sürümü de göremiyorum...neyse böyle de iyi zaten sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

Arkadaşlar Win7 geçmemi tavsiye eder misiniz? Hangisi daha çok performans veriyor?

Bence win8 gayet iyi yinede siz bilirsiniz kullanışlı bulmuyorsanız geçin.

Yok ben memnunum ancak performans farkı varsa diye sordum.
  • çok sinir bozucu bi sorunla karşı karşıyayımyerel disk C'ye dosya kopyalayamıoyrım.C'ye yapıştır dedigimde kopyalanıyor yazıyor ama dosya gelmiyor, yapışmıyor.klasör olarak kopyalanıyor ama tek başına exel, word, jpg, mp3 vs. yapışmıyor.hata verdigi filn da yok..

samsung canlı destege de sordum çözüm yok recovery öneriyoruz dediler.ne yapayım beyler çözemez miyiz bu sorunu?
  • Merhabalar arkadaşlar,
    bimeks de iyi bir indirim var bu makinede.http://www.bimeks.com.tr/urun/126805/samsung-ativ-book-np-350v5c-s0jtr-w8-.aspx#specs
    Almamamı gerektirecek bir sorun, yada 1800 tl ye kadar bunun yerine şu bilgisayarı al daha iyi diyebileceğiniz bi pc var mı?
  • Arkadaşlar merhaba;

Son çıkan p09abe kodlu bios güncellemesini yapan var mı ? Herhangi bir sorun ile karşılaşan ve/ya performans düşüklüğü yaşayan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mytolocia

Arkadaşlar merhaba;

Son çıkan p09abe kodlu bios güncellemesini yapan var mı ? Herhangi bir sorun ile karşılaşan ve/ya performans düşüklüğü yaşayan oldu mu ?

Ben yaptım herhangi bir performans düşüklüğü yaşamadım.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Ben cod4 multiplayer online oynarken aldıgım fps de çok büyük bi düşüş yaşadım sanki , genel pc performansı da biraz düştü gibi. Recovery ettim ama sonuç aynı sanki.
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhaba;

Ben cod4 multiplayer online oynarken aldıgım fps de çok büyük bi düşüş yaşadım sanki , genel pc performansı da biraz düştü gibi. Recovery ettim ama sonuç aynı sanki.

Ekran kartı driverlarınızı kontrol edin.

• Arkadaşlar touchpad in sol tarafında sol eliniz w,a,s,d tuşları üzerindeyken elinizin terlemesnden dolayı leke oluşuyor siyahlaşıyor o kısım. Bunun için daha önce servisle görüşen pc yi servise götüren veren oldu mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Arkadaşlar touchpad in sol tarafında sol eliniz w,a,s,d tuşları üzerindeyken elinizin terlemesnden dolayı leke oluşuyor siyahlaşıyor o kısım. Bunun için daha önce servisle görüşen pc yi servise götüren veren oldu mu acaba ?

Bende de çok az mevcut ama götürülecek bir durum değil. Götürürseniz de büyük ihtimalle almazlar. Bir arkadaş oraya bez uyarlamıştı eli onun üstüne geliyordu öyle yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emre9110

Arkadaşlar touchpad in sol tarafında sol eliniz w,a,s,d tuşları üzerindeyken elinizin terlemesnden dolayı leke oluşuyor siyahlaşıyor o kısım. Bunun için daha önce servisle görüşen pc yi servise götüren veren oldu mu acaba ?

Bende de çok az mevcut ama götürülecek bir durum değil. Götürürseniz de büyük ihtimalle almazlar. Bir arkadaş oraya bez uyarlamıştı eli onun üstüne geliyordu öyle yapabilirsiniz.

İyi de bu kullanıcı hatası değil ki bu modeli kullanmış her insanın laptopunda az yada çok eminim ki vardır bu leke yani. Ben onuçta başka laptoplarda kullandım onların hiç birinde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorun ben kaynaklı değil samsungun aptal mühendisleri kaynaklı.

• Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Doğru diyorsunuz da hocam çok büyük bir şey olmadan kabul edeceklerini hiç sanmam ginede çoğu arkadaşta var galiba birkaç kişi dışında evet samsungun hatası fakat bende çok küçük bir leke sizde ne kadar bilmiyorum eğer herkeste böyleyse bunun için yapacakları bir şey yoktur büyük ihtimalle. Benim sağ tarafta kirlenmeye çalışıyor hemen siliyorum düzeliyor. Ama elim solda hep değdiği için iş işten geçti :)
  • quote:

Doğru diyorsunuz da hocam çok büyük bir şey olmadan kabul edeceklerini hiç sanmam ginede çoğu arkadaşta var galiba birkaç kişi dışında evet samsungun hatası fakat bende çok küçük bir leke sizde ne kadar bilmiyorum eğer herkeste böyleyse bunun için yapacakları bir şey yoktur büyük ihtimalle. Benim sağ tarafta kirlenmeye çalışıyor hemen siliyorum düzeliyor. Ama elim solda hep değdiği için iş işten geçti :)

Bende durum baya vahim hocam silmeye çalıştım ama daha kötü oldu çok can sıkıcı

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu

O ne öyle hocam? Sanırım sizin modeli farklı modelden modele farklılık gösteriyor da olabilir. Konu sahibi arkadaşta mesela İ7 li modeli var onda oluşmamış ya da temiz kullanıyordur bilemeyeceğim fakat sizinki bizim modelden değil. Leke konusunda benimkinde oranın hafif sağ tarafında çok çok az karartı nasıl diyeyim gölge gibi duruyor ama belli bir bakış açısından bakınca farkediliyor. İsterseniz siz bi götürün garantiye hocam :D

Edit: Ben temmuzda almıştım yalnız siz ne zaman almıştınız hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 9 Ekim 2013; 23:24:00 >
  • quote:

O ne öyle hocam? Sanırım sizin modeli farklı modelden modele farklılık gösteriyor da olabilir. Konu sahibi arkadaşta mesela İ7 li modeli var onda oluşmamış ya da temiz kullanıyordur bilemeyeceğim fakat sizinki bizim modelden değil. Leke konusunda benimkinde oranın hafif sağ tarafında çok çok az karartı nasıl diyeyim gölge gibi duruyor ama belli bir bakış açısından bakınca farkediliyor. İsterseniz siz bi götürün garantiye hocam :D

Edit: Ben temmuzda almıştım yalnız siz ne zaman almıştınız hocam?

2012 eylül de aldım ben imzamdaki incelemesi var hocam HD7730M ekran kartlı model bu :) Ben diş fırçasıyla temizlemeye çalıştım daha da kötü oldu :) Sanırım gri olan kısım kalkıyor altındaki siyah tabaka ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre9110 -- 9 Ekim 2013; 23:42:08 >

Aman hocam benim oraya hemen bir bez kaplamam gerek :D
  • Samsung ATIV Book NP-350V5C-S0JTR aldm bimeksten, fanı nispeten gürültülü çalışıyor, ses takıntısı olan arkadaşlara tavsiye etmem, ekranın anti glare olması çok güzel bir şey, ayrıca klavyesi de rahat fakat caps lock tuşunun ışığı olmaması kötü bence onun dışında güncel oyunları medium seviyesinde oynayabileceğiiniz bir bilgisayar, şarji normal internet kullanımı ile 4 saat civarı gidiyor, eğer ekran kapalı sadece müzik dinlerseniz 5 saat, oyun oynarsanız 2 saat civarı gidiyor. bir videoda hazırlamıştım kesme işlemini yaptıktan sonra paylaşacağım sizlerle
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.