Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
12
Favori
62.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sub

acaba kurduğunuz driver'ı paylaşmanız mümkün mü?
    3 farklı driver denedim
    13.11 beta v1: iki ekran kartınıda görmüyor
    13.10 betaÇ yine iki ekran kartını görmüyor. teorik olarak orada olduğunun farkında, aygıt yöneticisinde gözüküyorlar, ancak sarı bi ünlem var, güncelleştir deyince zaten güncel falan diyor
    ilginç bi şekilde intel'in ayarlarına da ulaşamıyorum, ekran parlaklığı falanda değişmiyor değişik bi olay
    13.4: bu normal çalışıyor, ancak AC3 te sorun oluyor, birde ne alaka bilmiyorum ama blender'da da sorun oluyor

şuan için bütün amd driverları kaldırdım, sw update ile tekrar kuracağım ekran kartını

Ben yeni bir driver kurarken eskilerinin dosyalarından kayıt defterine kadar temizliyorum hiç bişey bırakmıyorum sonra ilk olaraktan Intel HD 4000 ekran kartının en son versiyonunu kuruyorum yeniden başlattıktan sonra size dediğim 13.11 beta v1 i kurup yeniden başlattıktan sonra sistem kendine geliyo ben şuana kadar beta sürümlerinde hiçbir sorun yaşamadım sizin yaşadıklarınızın hiç biri başıma gelmedi dediğim gibi ilk intel sonra amdyi yüklüyorum yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltsinler hocam

• cumba198 kullanıcısına yanıt
    o kadar derinlemesine uğraşmadım o yüzden olabilir, sadece kurulum esnasında yükle/kaldır seçeneği ile kaldırdım.
    intel driverı, amd'den sonra kurmayı denedim olmadı, ondan sonrada sistem geri yükleme yapıp bıraktım zaten
  • quote:

o kadar derinlemesine uğraşmadım o yüzden olabilir, sadece kurulum esnasında yükle/kaldır seçeneği ile kaldırdım.
    intel driverı, amd'den sonra kurmayı denedim olmadı, ondan sonrada sistem geri yükleme yapıp bıraktım zaten

Ama böyle bir bilgisayarınız varken o oyunu o şekilde oynamak insanın canını sıkar boş olduğunuzda araştırın deneyin uğraşın elbet düzelecektir hocam.
  • İ5'li olan S0JTR modelini almayı düşünüyorum aşağıda linkini paylaştığım yerden. Sizce bu fiyata daha iyi bir ürün alabilir miyim öncelik Autocad ve Pes 14 gibi oyunları oynamak olucak.
    Son olarak internet yerine alabileceğim bi mağaza önerebilir misiniz yine bu fiyat aralığında.

http://www.sadecenotebook.com/samsung-np-350v5c-s0jtr-core-i5-3230m-260-ghz-6-gb-750-gb-2-gb-vga-156-windows-8-pmu296957#urun_detay_tab3
  • Verdiğiniz Z500 modeli ekran kartından başka bir üstünlüğü yok. Ram ve Hdd olarak Samsung daha iyi bana göre.
  • Oyundan bahsetti bende ekran kartı olarak üstün modeli önerdim ram yükseltilir basit iş ama ekran kartını yapamazsınız hdd kapasiteside tamamiyle kullnıma bağlı arkadaş çokça arşiv yapan biri değilse fazla olmasına gerek yok.
  • Windows 8.1'e geçmiş bulunuyorum
    3 saat falan sürdü update
    hiç bi program dosya etkilenmedi

gayet hoş olmuş
    başlat butonunu kaldırsak olmuyor mu
  • sub kullanıcısına yanıt
    8.1'in amaçlarından biride o başlat butonuydu bırak öyle kalsınbirçok kişi metro ara yüzünden kurtulmak istiyordu.
  • Foruma ne zamandır girmiyordum. Herkese selamlar.

Bende Windows 8.1'e geçmiş bulunmaktayım. İlk çıktığı anda güncelledim ve çok kısa sürdü bende. Kişiselleştirme, görünüm manasında pek tatmin edici bir şey yok. Sistem daha stabilleşmişse bilemem.

Bu arada solda siyah leke bende olmadı. İnşaallah olmaz da.

Zaten 8.1'i asıl Windows Phone için bekliyorum. O da Ocak'ta diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranamasaha -- 17 Ekim 2013; 17:47:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengaver53

Oyundan bahsetti bende ekran kartı olarak üstün modeli önerdim ram yükseltilir basit iş ama ekran kartını yapamazsınız hdd kapasiteside tamamiyle kullnıma bağlı arkadaş çokça arşiv yapan biri değilse fazla olmasına gerek yok.

HDD yi hızından dolayı söyledim hocam hatam varsa kusura bakmayın :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Windows 8.1'e geçmiş bulunuyorum
    3 saat falan sürdü update
    hiç bi program dosya etkilenmedi

gayet hoş olmuş
    başlat butonunu kaldırsak olmuyor mu

Mağaza bölümündeki 3.62lik updateyimi yüklediniz geçiş yaparken ?

Programları açmama gibi bi sıkıntı oldumu yaşadınızmı hiç ?
  • Tamam hocam gerek kalmadı buldum.
    Değerlendirmelerinizi almak isterim duyduğuma göre Internet Explorer choremeden bile hızlı diyolar akıcılığı falan bayaa iyiymiş şaşırdım vallahi
    Ekran Kartı driveri güncellemek gerekiyor.

Internet Explorer hızlı. Fakat gereksiz takılmaları hala sürdürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.E.Buldan

Ekran Kartı driveri güncellemek gerekiyor.

Internet Explorer hızlı. Fakat gereksiz takılmaları hala sürdürüyor.

Evet ekran kartına baktım 8.1inki gözüküyo ama bişey eklememişler boş yani driver bölümü intelde hiç yok zaten bilmiyorum hocam ben biraz daha bekliycem bi yerine otursun ondan sonra güncellemeyi düşünüyorum.
    evet direk onu yükledim

herhangi bi sorun yaşamadım henüz, AC3 denedim, steam, clementine (müzik şeysi) browser şu bu sorunsuz
  • 8.1 e geçtim ama catalyst control center yazılımı gitmiş sanırım.sw update de bir şeyler olmuş sil baştan ayar mı yapmak gerekiyor bunlara?
  • win 8.1'e geçtim ben de az önce lakin ekran kartı sürücü yüklenmemiş.

sw update'ye baktım iki tane sürücü var birisi 800 mb diğeri 360mb. Düşüklü boyutlu olanı deniyorum. Sonucu yazarım.

Düzenleme: 360mb olanı kabul etmedi. Sanırım sadece intel içeriyor bu ondan. Şimdi yüksek boyutlu olanı deneyeceğim.

ya da halleden arkadaşlar nasıl halletti yazsa çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonfly23 -- 18 Ekim 2013; 0:37:00 >
  • quote:

evet direk onu yükledim

herhangi bi sorun yaşamadım henüz, AC3 denedim, steam, clementine (müzik şeysi) browser şu bu sorunsuz

Yorumunuz için teşekkürler hocam sorunsuz olmasını sizin adınıza sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonfly23

win 8.1'e geçtim ben de az önce lakin ekran kartı sürücü yüklenmemiş.

sw update'ye baktım iki tane sürücü var birisi 800 mb diğeri 360mb. Düşüklü boyutlu olanı deniyorum. Sonucu yazarım.

Düzenleme: 360mb olanı kabul etmedi. Sanırım sadece intel içeriyor bu ondan. Şimdi yüksek boyutlu olanı deneyeceğim.

ya da halleden arkadaşlar nasıl halletti yazsa çok iyi olur.

Sorunu çözdüğünüzde nasıl olduğunu açıklarsanız sevinirim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.