Şimdi Ara

Samsung NP350V5C İnceleme / Kullanıcı Platformu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.469
Cevap
12
Favori
62.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fan sesi tek bende mi az anlamadım gitti? Ya da ben soğutuculu kullanıyorum ondan dolayı fan az çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eXeboy

Fan sesi tek bende mi az anlamadım gitti? Ya da ben soğutuculu kullanıyorum ondan dolayı fan az çalışıyor.

Benimkinde de fan sesi yüksek soğutucu olduğu halde anlam veremiyorum ilk aldığımda iyiydi bayaa sessizdi lakin şimdilerde sistem boştayken bile fan ses çıkartıyor.
  • cumba198 kullanıcısına yanıt
    Ben hic tozlu alanda felan kullanmadım hep masada soğutucu altında masada ondan sanırım boşta bırakınca fan susuyor oyunlarda felan 80 derece olunca sesi geliyor tek o da rahatsız etmiyor oyunun sesinden duyulmadığından. :)
  • quote:

Ben hic tozlu alanda felan kullanmadım hep masada soğutucu altında masada ondan sanırım boşta bırakınca fan susuyor oyunlarda felan 80 derece olunca sesi geliyor tek o da rahatsız etmiyor oyunun sesinden duyulmadığından. :)

Bak bendede hiç karartı olmadı çok şükür bi sıkıntı yok rahatım hiç bez koymuyodum artık koyuyorum ama öncedende kararmadı o kadar terden bilmiyorum samsung farklı üretiyo cihazları galiba :)
  • Bu arada AMD_Catalyst_13.11_Mobility_BetaV1 sürümü çıkmıştır.
    Bende de çok hafif hocam fazla olursa diye korkuyorum ya :D
  • Aranızda Assassins Creed 3 sorunsuz bi şekilde oynayabilen var mı?
    Boston'a geldiğimde 5 fps'e falan düşüyor oyun.
    Bu konuda yanlız olmadığımı biliyorum, aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi gördüm ama tam olarak çözüm göremedim henüz

şöyle bi video var. Adam'da 3210m + 7670m var yani benim sistem ile aynı adam gayet akıcı bi şekilde oynayabiliyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=-g5N_eZ-rp8
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

Aranızda Assassins Creed 3 sorunsuz bi şekilde oynayabilen var mı?
    Bu konuda yanlız olmadığımı biliyorum, aynı sorunu yaşayan çok fazla kişi gördüm ama tam olarak çözüm göremedim henüz

şöyle bi video var. Adam'da 3210m + 7670m var yani benim sistem ile aynı adam gayet akıcı bi şekilde oynayabiliyor.

En yüksek ayarlarda oynadığımda o oyunu bende hissedilebilir derecede ve rahatsız edici bir donma vardı bende ayarları düşürmek zorunda kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cumba198

quote:

En yüksek ayarlarda oynadığımda o oyunu bende hissedilebilir derecede ve rahatsız edici bir donma vardı bende ayarları düşürmek zorunda kaldım.

bende bütün ayarlar en düşük seviyede hatta Manuel olarak vsync i kapattım
    çözünürlüğü 800x600 çektim yinede deli kasıyor oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Onun sebebi ekran kartı driverını güncellemediğinizden kaynaklanıyor çünkü aynısı bendede oldu bende oynadım o oyun o grafiklerde kasması imkansız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onun sebebi ekran kartı driverını güncellemediğinizden kaynaklanıyor çünkü aynısı bendede oldu bende oynadım o oyun o grafiklerde kasması imkansız.

hocam iyice cahil moduna girdim mazur görün
    AMD'nin sitesinde 13.11 beta driver'ı indiriyorum. adamlar "Değiştirilebilir Grafiklerle uyumlu değildir" diye not düşmüş.

13.04 driver vardı ancak onu kurduğumu ve etkisinin olmadığı gibi bişey kalmış kafamda

güncelleme
    13.11 beta driver'ı kurdum, sorun çıkardı. ekran parlaklığını değiştiremiyorum, intel hd400'i görmüyor bilgisayar
    Catalyst Control Center'ı açmayı deneyince "AMD Cataly... kullanılarak yapılandırabilecek başka ayar bulunmuyor" şeklinde hata veriyor. 13.04 driver'ı deneyeceğim olmazsa sistem geri yükleme ile geri dönerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 13 Ekim 2013; 9:22:25 >

• Beni de eklerseniz sevinirim. Bu serinin S0GTR modelini kullanıyorum ve gözlemlerimi yazmak istiyorum.

Isınma

Daha önce Hp kullanmış olduğum için elimdeki pc hiç ısınmıyormuş gibi geliyor bana. Makineyi genellikle oyun için kullanıyorum. 3-5 saat oyundan sonra bile elimi laptopta gezdirdiğimde çok az sıcaklık hissediyorum. Programla ölçtüm boştayken 50 derece civarında yük altında ise 80 dereceyi geçmiyor. Ayrıca altında soğutucu kullanıyorum ama açmıyorum sadece yükseklik yapsın diye var. Açarsam pc üşür diye endişe ediyorum. :( tabi bu şaka.

Oyun Performansı

7670m beklediğimden çok daha iyi performans verdi. COD Black Ops 1-2, BF3, Far Cry 3, Fifa 13-14, Pes 13-14, Tomb Raider, DMC 5, NFS Run, Grid 2, Prototpe 2, Hitman Absolution gibi oyunları hemen hemen sıfır problem ile oynadım. Bazı oyunlarda ayarları kısmam gerekse de sonuçta bu oyunları medium-high seviyesinde oynayabildim.

Bir tek Crysis 3'te istediğimi alamadım. Eee o da normal ama elimizde gaming laptop yok neticede. Millet boşuna 3000 tl ve üstü ödemiyor. Kısaca oyun konusunda beni oldukça memnun etti.

Multimedya Performansı

Erkran mat olduğu için film izlerken rahatlık sağlıyor. Ekranı ayna olarak kullanamıyorum. :( tek dez avantajı bu :)

Ses beni memnun etmese de çok da kötü değil. Daha iyi bir ses performansı beklerdim ama yine de kötü diyemem.

6-7 aydır kullanıyorum pc yi ve üstünde en ufak bir leke yok çünkü oyunları ya gamepad ile oynarım ya da harici klavye ile. Oyun için laptopun kendi klavyesini hiçbir zaman kullanmam.

• benide ekleyin benide :D yalnız şu 7670 sorununu yaşayan tek benmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasabie

Samsung ATIV Book NP-350V5C-S0JTR aldm bimeksten, fanı nispeten gürültülü çalışıyor, ses takıntısı olan arkadaşlara tavsiye etmem, ekranın anti glare olması çok güzel bir şey, ayrıca klavyesi de rahat fakat caps lock tuşunun ışığı olmaması kötü bence onun dışında güncel oyunları medium seviyesinde oynayabileceğiiniz bir bilgisayar, şarji normal internet kullanımı ile 4 saat civarı gidiyor, eğer ekran kapalı sadece müzik dinlerseniz 5 saat, oyun oynarsanız 2 saat civarı gidiyor. bir videoda hazırlamıştım kesme işlemini yaptıktan sonra paylaşacağım sizlerle

Fan güç tasarrufunda normal şekilde çalışıyor fakat film falan seyredersen hızlanıyor caps lock ışığı demişssin yok fakat büyük bir sorun deil bence easy settings programını yükle bu sayede caps locka bastınmı ekranda kapanıp açıldıgını gosteren bir işaret oluyor

Fan sesi çok yüksekse boşta bir göster onu servise belki fana bişey kaçmış olabilir kronikde olabilir şahsen bendede var ama kulağımı dayadığım müddetçe duyuyorum oyun oynarken oyunun sesi geliyor sadece
  • quote:

quote:

Bak bendede hiç karartı olmadı çok şükür bi sıkıntı yok rahatım hiç bez koymuyodum artık koyuyorum ama öncedende kararmadı o kadar terden bilmiyorum samsung farklı üretiyo cihazları galiba :)

Ben oraya yünden bir bez yaptırdım oraya koydum genellikle öyle kullanıyorum çok dandik bir kaplaması mevcut samsung dışına fazla önem vermiyor cihazlarının Eğer koymazsanız o kaplama zamanla kalkar ve siyah alttaki tabakası ortaya çıkıyor onu deiştiriyorlar ama 75 tl öyle bişey herhalde servis karşılamıyor ama bildiğim bu

• quote:

ben de aynı şekilde oynadım o oyunu özellikle boston'da aşırı kasıyor.tüm driverler da güncel ayrıca

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam iyice cahil moduna girdim mazur görün
    AMD'nin sitesinde 13.11 beta driver'ı indiriyorum. adamlar "Değiştirilebilir Grafiklerle uyumlu değildir" diye not düşmüş.

13.04 driver vardı ancak onu kurduğumu ve etkisinin olmadığı gibi bişey kalmış kafamda

güncelleme
    13.11 beta driver'ı kurdum, sorun çıkardı. ekran parlaklığını değiştiremiyorum, intel hd400'i görmüyor bilgisayar
    Catalyst Control Center'ı açmayı deneyince "AMD Cataly... kullanılarak yapılandırabilecek başka ayar bulunmuyor" şeklinde hata veriyor. 13.04 driver'ı deneyeceğim olmazsa sistem geri yükleme ile geri dönerim

Estağfurullah hocam ne cahili hepimiz sorunlarla karşılaşıyoruz önemli olan onu çözebilmek.
    Şöyle söylüyüm ben yeni driverın geldiğini bilmiyodum ve arkadaş geldi pes 13 atıyoduk o kadar kasıyordu ki oyun settings den en düşüğe aldım onda bile kasıyodu zaten görüntüde çok kötü oluyodu oynayamadık ama halbüs ki 2-3 gün önce en güzel ayarlarda çok güzel oynuyorken neden böyle oldu diye canım sıkıldı arkadaşda hatta
    dalga geçti bu ney i5 2 gb ekran kartı 6gb ram var nasıl bilgisayar bu diye bende neyse peki dedim o gittikten sonra oturdum uğraştım drivera baktım ozamanda amd yeni
    ekran kartı driverını yüklemiş 13.9 betaydı galiba neyse indiriyim dedim sildim driverları yenisini yükledim oyunu eski oynadığım gibi ayarladım girdiğimde yine harika
    bir şekilde oynadım sizde bu 800x600a getirdiğim halde kasıyo diyosanız düşünceme göre driverdan kaynaklanıyor çünkü o ayarda kasmaz yani imkansız hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: farti

Fan sesi çok yüksekse boşta bir göster onu servise belki fana bişey kaçmış olabilir kronikde olabilir şahsen bendede var ama kulağımı dayadığım müddetçe duyuyorum oyun oynarken oyunun sesi geliyor sadece

Altta soğutucu var çalıştırmıyorum ama yerden yüksekte dursun diye kullanıyorum ama gece bilgisayardayken yani kafam ona takılıyo sesine duyuyorum veya torrente koyuyorum açık oluyo yattığımda rahatsız oluyorum. Düşünmüyor değilim hocam.
    acaba kurduğunuz driver'ı paylaşmanız mümkün mü?
    3 farklı driver denedim
    13.11 beta v1: iki ekran kartınıda görmüyor
    13.10 betaÇ yine iki ekran kartını görmüyor. teorik olarak orada olduğunun farkında, aygıt yöneticisinde gözüküyorlar, ancak sarı bi ünlem var, güncelleştir deyince zaten güncel falan diyor
    ilginç bi şekilde intel'in ayarlarına da ulaşamıyorum, ekran parlaklığı falanda değişmiyor değişik bi olay
    13.4: bu normal çalışıyor, ancak AC3 te sorun oluyor, birde ne alaka bilmiyorum ama blender'da da sorun oluyor

şuan için bütün amd driverları kaldırdım, sw update ile tekrar kuracağım ekran kartını
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.