Şimdi Ara

Samsung Note 4 Kronik cerceve cizigi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerek yabanci forumlarda gerekse turk forumlarinda cokca bahsedildi bundan bende bir konu acmanin faydali olacagini dusundum.

BU CIZIKLER GENELLIKLE SERT PLASTIK VE TPU MADDE KILIFLARDAN OLUYOR. OZELLIKLE SPIGEN MARKASININ KULLANDIGI MADDELER BUNLAR

Yillarca plastik diye laf ettik, metal yapti cokda guzel oldu ama bir kac sorun mevcut tabii.

Yabanci forumlarda aramak icin su terimleri kullanabilirsiniz ilerleyen zamanlarda o konularin linklerinide ekleyecegim.

"Note 4 metal frame scratches, note 4 bezels scratch"

Konu 1:http://forum.xda-developers.com/note-4/accessories/note-4-scratching-metal-frame-t2935823

Capsule case ile ilgili bir yorum:http://www.amazon.com/review/R1HVJVY8PS418G/ref=cm_cr_pr_viewpnt?&m1k=vb_ac#R1HVJVY8PS418G

Bir elemanin spigen kilif kullanimi sonrasi olusan cizikleri

Samsung Note 4 Kronik cerceve cizigi sorunu Samsung Note 4 Kronik cerceve cizigi sorunu

Resim kaynağı: Android Central forumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knock Code -- 9 Aralık 2014; 20:23:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o cerceve metal degil ne yazik ki. istersen eline herhangi bir metal al ve note 4 un kenarlarina sürt. o gumus renginde ki sır kalkiyo. ha eskisi gibi soyulmus ha bu sekilde zamanla soyulmus ne yazk ki degisen tek sey bu soyulma suresini uzatmışlar.

• Note2 kullanıyorum. Kenar çerçevesi soyulmuştu ve ücretsiz olarak yenilediler. İlerde Note4 alırsam kılıf almayacağım. Kenar çerçevede problem olursa servis karşılıyor zaten. Hem telefonu kaba gösteriyor hem de kenarı çiziyor kılıflar. Bence kılıfsız dikkatli olarak kullanmak en mantıklısı telefonları.

Orijinalden alıntı: AERN

Note2 kullanıyorum. Kenar çerçevesi soyulmuştu ve ücretsiz olarak yenilediler. İlerde Note4 alırsam kılıf almayacağım. Kenar çerçevede problem olursa servis karşılıyor zaten. Hem telefonu kaba gösteriyor hem de kenarı çiziyor kılıflar. Bence kılıfsız dikkatli olarak kullanmak en mantıklısı telefonları.

senin kullanımımda çizilen kenarı servis niye karşılasın?
    bu cihazlar fabrikasyon hatalara karşı garantili, kullanıcının verdiği hasarlara karşı kaskolu değil ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Benim değiştirildi. Yere düşürmedim ki telefonu. Normal kullanımda olmaması gerekir. Ben iPhone cihazlarda böyle bir soyulma olduğunu görmedim. Kenar çerçeve plastik ve üzeri de boya olduğu için soyuluyor. Normalde soyulmaması gerekir. Kenar çerçeveyi kontrol sonucu eğer düşme sonucu oluşmadı ise garanti karşılıyor. Ben gidip değiştirdim. Note4 de kenar metal onda ilerleyen zamanlarda nasıl bir sorun çıkar bilmiyorum. Note2 ana konusuna bakarsanız kenar çerçeve garanti kapsamında değişim ile ilgili mesajları görürsünüz.

Bir de durum çizilme değil, kenar çerçevenin soyulması (boyasının soyulması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 20 Ocak 2015; 21:32:38 >

lg g2 dokunmatik sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Servis genelde o plastik çerçeveyi değiştiriyor. Ücretsiz olarak değiştirmişler idi s4 te. Bu sıkıntı iphone da yok diyen arkadasa da önerim siyah iphone 5 i bi araştırsın

Note 4 e gelirsekte çok dikkatli ve nazik kullanılırsa hiç çizilmesi ama nereye kadar. Spiegen den uzak durun ama bende spada marka ince ama koruyucu düzeyde plastik kap var o gayet mantıklı. Tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: junex

Servis genelde o plastik çerçeveyi değiştiriyor. Ücretsiz olarak değiştirmişler idi s4 te. Bu sıkıntı iphone da yok diyen arkadasa da önerim siyah iphone 5 i bi araştırsın

Note 4 e gelirsekte çok dikkatli ve nazik kullanılırsa hiç çizilmesi ama nereye kadar. Spiegen den uzak durun ama bende spada marka ince ama koruyucu düzeyde plastik kap var o gayet mantıklı. Tavsiye ederim.

Siyah iPhone 5'in boyasından dolayı öyle oldu. Samsung bildiğin plastik kullanıyor.

Daha sonra spigen kılıf aldım ve hala kullanıyorum.Çizikler aynı şekilde duruyor.
    O kadar nazik yapmışlar ki neredeyse havadaki oksijenden çiziliyor meret
  • O kısım metal. Metal değil diyen var. Kesinlikle metal. Üzerinde özel bir kaplama olabilir. Telefonu başka bir metale değdiediğinizde bozuk para gibi ötmesini istemezsiniz değil mi? Söz konusu çizikler bende de vardı. Kullanırken illa ki o çizikler olur. Engellemek çok zor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: hoogar

Benim bugün değişim yapıldı çiziklerden dolayı. Çizmeyen bir kılıf var mıdır ? ( Note 4)

Garanti kapsamında mı değişim yapıldı?
    Eğer öyleyse kaç gün sürüyor?

Orijinalden alıntı: hoogar

Garanti kapsamında ekran yan panel ve batarya değişti. 3 gün sürdü

bataryayı neden değiştirmişler batarya garanti kapsamına dahil değil diye biliyordum..

• Dt.Görkem kullanıcısına yanıt
    Batarya %20 seviyesindeyken birkaç defa kapandı. Şikayetimi söyledim ve değişimi yaptılar.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.