Bildirim
Samsung i9100 Galaxy S II Beyaz hb de + 100 tl hediye 999
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bende bunu takip ediyorum ama siyah renk arıyorum ve bunun 9100g olup olmadığını yada vietnam malımı nasıl öğrenebiliriz -
quote:
Orijinalden alıntı: elitemre
bende bunu takip ediyorum ama siyah renk arıyorum ve bunun 9100g olup olmadığını yada vietnam malımı nasıl öğrenebiliriz
Vietnam malı olanların nesi var ki? Çakma ürünleri kastediyorsanız o farklı ama orijinal ürünler Çin, Vietnam vb farklı ülkelerde üretilebiliyor. -
999 lira verilmez artık bu telefona yakında s4 çıkarsa s3 lerin fiyatı bu olacak. -
S3 indi 1100 lere bu telefon hala 1000 lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oha çok pahalı hemde paralel ithalat.o paraya s3 alınır yurtiçi garantili.birde utanmadan kazancınız 300 tl yazmışlar -
s3le arasında çok mu fark var ? -
Almayı düşünenler için ben yeğenime aldım ve cihaz 9100 modeli... G falan kırpık model değil... Piyasadaki dandik pek çok firmadansa HB'den garantili olması bence daha önemli... Paraf ve hediye çeki derken 800 e güzel fiyat güzel telefon... Daybuyday de 1200 e s3 var ama yeğende 200 tl daha verecek para yoktu ve bence vermesine de gerek yok... Doğru dürüst oyun oynamaz o zaman s3 e vereceği 200 tl yi de çöpe atmıi olacaktı... Çok şık ve güzel cihaz... Almayı düşünenlere tavsiye ederim... -
Guzel ve ideal bir telefon.
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch
S3 Nerede 1.100 lira? 850'ye Xperia P alacağım , 1.100'e S3 varsa S3 almayı düşünürüm. Şu an Gold'da S3 1350 lira. -
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
quote:
S3 Nerede 1.100 lira? 850'ye Xperia P alacağım , 1.100'e S3 varsa S3 almayı düşünürüm. Şu an Gold'da S3 1350 lira.
yeniçarşım'da satıldı 1100'e, ama bitti sanırım.
şu an bu var en düşük
http://www.limango.com.tr/shop/index.php?cID=19661&c=78357&s=0&allproduct=1
-
S3 ü gg dan %5 çek + 100tl bonus ile 1048tl ye aldık. S2 ye bu parayı verenin aklına şaşarım -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
S3 ü gg dan %5 çek + 100tl bonus ile 1048tl ye aldık. S2 ye bu parayı verenin aklına şaşarım
s3ün yapıp s2nin yapamadığı birşey? -
Almayanı dövüyorlar.
S3 1190 TL
http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/samsung-galaxy-s3-beyaz-mavi-siyah -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Feel Me
quote:
S3 Nerede 1.100 lira? 850'ye Xperia P alacağım , 1.100'e S3 varsa S3 almayı düşünürüm. Şu an Gold'da S3 1350 lira.
yeniçarşım'da satıldı 1100'e, ama bitti sanırım.
şu an bu var en düşük
http://www.limango.com.tr/shop/index.php?cID=19661&c=78357&s=0&allproduct=1
Anladım hocam sağolasın , bence mayıs gibi 1.000 liraya alırız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
quote:
S3 ü gg dan %5 çek + 100tl bonus ile 1048tl ye aldık. S2 ye bu parayı verenin aklına şaşarım
s3ün yapıp s2nin yapamadığı birşey?
Bu kadar saçma bir bakış açısı görmedim ben. 3 aşağı 5 yukarı aynı işi yapan ürünler aynı ürün mü kabul etmeliyiz? Aynı fiyat mı olmalılar?
Galaxy s3 ün s2 ye olan artısı için bir çok şey sayılabilir. Benim için en önemli 2 artısı 720p ekranı ve s3 ün ve 2100 mah bataryası ile s2 den çok daha uzun süre şarzı gidiyor. -
quote:
quote:
quote:
Bu kadar saçma bir bakış açısı görmedim ben. 3 aşağı 5 yukarı aynı işi yapan ürünler aynı ürün mü kabul etmeliyiz? Aynı fiyat mı olmalılar?
Galaxy s3 ün s2 ye olan artısı için bir çok şey sayılabilir. Benim için en önemli 2 artısı 720p ekranı ve s3 ün ve 2100 mah bataryası ile s2 den çok daha uzun süre şarzı gidiyor.
s2ye bu parayı verenin aklına şaşarım demenin de alemi yok ozaman
720x1280 sevmiyorum
480x800 seviyorum
2100mah batarya sevmiyorum
1650 seviyorum
hatta bataryasının az gitmesi de hoşuma gidiyor.
-
Paralel ithalat S2lerin aksesuarları yani batarya sarj aleti, kulaklığı orjinalmi oluyor?
quote:
quote:
Oyun dışında 300 tl'ye satılan android telefonlarda aynı görevi görüyor o mantıkla. -
quote:
Orijinalden alıntı: leiwatzler
quote:
quote:
Oyun dışında 300 tl'ye satılan android telefonlarda aynı görevi görüyor o mantıkla.
görsün madem, en azından x telefonuna o parayı verenin aklınan şaşarım denilmez
Benzer içerikler
- 3 günlük 3 gb vodafone linki
- vodafone bahar fırsatı
- türk telekom egm referans olma nasıl yapılır
- yanımda premium
- turkcell 90 gb
- telegram indirim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X