Şimdi Ara

Samsung i8910 Omnia HD - 8 MP / HD video / 3.7 inç ekran / WI-FI / GPS (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
35.979
Cevap
16
Favori
1.871.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En çok merak ettiğim Hd videonun yanında Fotoraf kalitesi nasıl İnnov8 gibiyse iyi ondan daha iyiyse zaten şölemeye gerek yok ama onun kadar iyi değilse o zaman yazık böle bir ciyaza yani yakışmaz öle olması
  • Samsung son zamanların en iyi telefonlarını üretmeye başladı. Touch Hd derken N97 alacağım dedim. Şimdide i8910 diyor gönlüm bakalım ne olacak. Yanlız videolarda ürünü kullanırken bazen takılma ve yavaşlama yapıyor gerçi bunun deneme ürünü olduğu belirtilmiş umarım asıl üründe bu tür sorunları hallederler.

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: antidote

en önemli özelliği capacitive ekran kullanması yani iphone un kullandığı ekran teknolojisini kullanıyor hiçbirşekilde ekrana bastırmak gerekmez mükemmel bir şekilde parmakla kullanılır zaten stylus bu nedenle vermemişler çünkü capacitive ekranlar stylus ile çalışmazlar bence sadece bu özelliği bile nokia 5800 ü düşüncelerden silmeye yeter 5800 düşünenler kesinlikle beklesin paranıza yazık etmeyin, şimdiden heyecanlandım

gsm arnadaki ozellikler radyo ozelligini benmi goremedim yoksa gercekden radyo yokmu?

Eger bu tel iphone gibiyse bu cok kotu iphone dokunmatik olarak cok iyi olabilir ama benim gibi tirnakla kullanmak isteyenler icin bu tel hicbirsey ifade etmiyor umarim iphone gibi olmaz.iphone dokunmatik olsada deri haric hicbirseyi algilamiyor sanirim haliyle benim icin en kotu dokunmatiklerden biridir kendisi.

ben omnia kullanıyorum windows mobile ve aynen sizin gibi tırnakla kullanmak zorunda kalıyorum çoğu zaman parmak algılaması her zaman hassas olmuyor resistive ekran olduğu için ama eşimde iphone var inanın parmakla kullanabilmek daha rahat, biraz alışkanlık meselesi yukarda Reis-i Eagles ın verdiği linkteki videoda ekranın ne kadar hassas olduğu görülüyor.

• cihaz gerçekten kusursuz gibi, xenon flash neden koymazlar anlamam ve boyutu hakketten baya iri
  • bence boyutu o kadarda kaba değil aşağıda bi video ericem orada baya detaylı incelemişler telefonu bence çok hoş duruyo performansı dkunmadtik ekranı baya iyi yalnız bana inceleyen eleman biraz alışamadı gibi geldi :)

Omnia da gündüz günlük güneşli havada ekranı en paralağa getirince anca aydınlık oluyor.Eğer bundada öyle ise 1 eksi puan daha.

Algılayıcı basınça duyarlı ise bu da çok kötü. Omnia da parmağı hafifçe sürtseniz dahi algılamıyor.Ancak parmak ve tırnak arası bastırmanız gerekli.

Diğer bir husus 720p @24 kare tamam 30 kare değil umarım 720 satırlık videosu 640*480@30 kare çeken diğer tellere göre %50 daha iyidir.

Ayrıca 720 satırda 24 vga da 60 fps çekse tadından yinmez di.

Cihaz bayağı bir uzun. Yalnız mini usb portu, kulaklık için giriş ve amoled ekran çok iyi olmuş. Acaba tepki süresi nedir bunlarda.

Oyun olayı dışında PSP nin yüzüne bakmayada gerek yok sanırım.

Neyse Ben Omnia sahibiyim.Hala stabil çalışan rom yok. Aslında var ama gprsi sorunlu bir. Omnia nın en büyük eksisi VGA da 30 kare çekmemesi.

Ama ben yine memnunum. Omnia HD modeli bence absürd bir rakamdan aşağı düşmeyecek. Hatta Nokiayıda geçecek. Burada en az 1500 lira olur. Buda çok. Omnia yı keşke almasaydım diyorum ama 1000 liraya bu kadar oluyor:) ne yapalım.

Birde Samsung'un bu ataklarında en büyük artısı dahili 8 GB ve 16 GB bellek ile gelmesi.

İşin komik yanı Omnia HD ile Touch HD aynı fiyat olsa, kesinlikle Omnia HD 1 no olur diye düşünüyorum. Windows Mobile'ın olması pekde önemli değil artık en azından benim için.

Bu arada geçmiş olsun WM 6.5 tanıtılmış ama netteki haberlere göre 6.1 cihazlara yükseltme olmayacakmış.Kesinde olmayabilir ama omnia yı almadan önce aslında omnia wm 7 için yapıldı diye adamı bir güzel...

• %50 değil %100 daha iyi olacaktır videosu çünkü Samsung firmasının 720x480 video çeken başka bir telefonu var video çekimi %50 daha iyi bizim innov8 den ve onun video çekimi HD değil bu ise HD o yüzden daha da kaliteli olacaktır
  • herkesin agzının suyu akmıs evet kagıt uzerinde gercekten harika ama sadece 1 tane tavsiyem var,gidin omnia'sı olan bi arkadasınızdan telefonu 2 dakika kurcalayın ekran hassasiyetine dikkat edin,msj yazmaya calısın o zaman ne dediğimi anlayacaksınız.
    omniadaki ekran hassasiyeti malesef rezalet ötesiydi zaten iphone karsısında tutunamamasında en büyük etkende buydu.

bu arada multitouch'ın patent olayını iyi araştırmak lazım belki apple'dan patentli olmayabilir cünkü lg prada 2 lerde multitouch var youtube'daki prada2 incelemelerinden bakabilirsiniz.

Orjinalden alıntı: fenerist07

herkesin agzının suyu akmıs evet kagıt uzerinde gercekten harika ama sadece 1 tane tavsiyem var,gidin omnia'sı olan bi arkadasınızdan telefonu 2 dakika kurcalayın ekran hassasiyetine dikkat edin,msj yazmaya calısın o zaman ne dediğimi anlayacaksınız.
    omniadaki ekran hassasiyeti malesef rezalet ötesiydi zaten iphone karsısında tutunamamasında en büyük etkende buydu.

bu arada multitouch'ın patent olayını iyi araştırmak lazım belki apple'dan patentli olmayabilir cünkü lg prada 2 lerde multitouch var youtube'daki prada2 incelemelerinden bakabilirsiniz.

Aslında ekran hassasiyetinde sorun yok sorun Omnia da kullanılan Dokunmatik sistem BASINÇ'a duyarlı.
    Dolayısı iphone da LG KU990 da yaptığınız süzülesi parmak hareketlerini Omnia da yaopamıyorsunuz.
    Eğer bundada aynı sistem varsa çokda keyif vereceği söylenemez ama bu özelliklerde başka pda yok.
    Eğer İnnov 8 deki gibi 3d özelliği varsa çok çok iyi olur.

Yalan yok ben omnia'nın özelliklerinden memnunum ama
    Omnianın güneşli havalardaki silinik görüntüsü kullanışlım olmayana tel. rehber arama yapısı çok sıkıcı.
    LG KU990 kullandım o bile bambaşka.

Gerçi ben bu PDA yı koca PSP yi yanımda tasşımadan İphone vb. lerinde Convert işlemi yapamadan Divx seyretmek içi almıştım önplanda bu idi. Ve fazlası ilede yeterli amma gerçekte kullanımı zor.

Bir süre sonra ekranın ortasında doğru baş parmakla abanmak zorunda kalıyorum ve LCD de renk değişimleri oluyor.

Umarım İ8910 da böyle değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Apple, capacitive ekranlı iPhone da ekrana temas ettiğinizde parmağınız sayesinde oluşan iletkenlikten faydalanıyor dokunuşu algılamak için. Yani parmak şart, eldiven kalem vs ile olmuyor.

Resistive dokunmatik ekranlarda ise ekrana temas ettiğinizde parmağınızın oluşturduğu basınçtan faydalanıyor dokunuşu algılamak için. Yani biraz da olsa bastırmak şart, yalnızca temas yetmiyor.

Nokia'nın yukarıda bahsettiğim uygulamasında ise ekranın üzerindeki hareket optik sensörlerle algılandığından; ne illa parmak şartı var, ne de bastırmak gerekiyor. Eldivenle veya kalemle, bastırmadan hafifçe temas ederek bile kullanabilirsiniz.

Bu sonuç Apple'ın aç gözlülüğünün kullanıcıların lehinde bir uzantısı olmuş, iyi de olmuş
    Ama her zaman bu şekilde çıkış yolları bulabilmek mümkün olmayabiliyor, buna da şükür...

Su durumda bendeki kf700 en iyisi oluyor cunku bastirmadan cok rahat bir sekilde tirnagi algilayabiliyor.Yani tirnaginiz ile dokunmaniz yeterli

Ben KU990 kullandım oda çok iyiydi mesaj yazarken

• Cihaz 720p yanında 720x480px @ 30FPS video da kaydedebiliyor.

• Harika bir telefon gerçekten. Çok ama çok beğendim. Samsung bu işi çözmüş.
    Asus Strix x470, AMD Ryzen 2700x, Corsair DDR4 3200 mhz,Aidata256 gb WD 500 gb c.b., 2x wd 2TB c.g., wd 1 tb c.b., HIGH POWER ABSOLUTE 750 watt, Thermaltake View 31 TG RGB, MSİ Optix MPG27CQ, MSİ RTX 2070,
  • çıpiyasaya çıktınktan ve fiyatı düştükten sonra ve para olunca innov8 yanına kardeş olarak alınabilecek bir telefon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

çıpiyasaya çıktınktan ve fiyatı düştükten sonra ve para olunca innov8 yanına kardeş olarak alınabilecek bir telefon

Bu varken innov8'e gerenk yok sanıyorum.

• çok iyi makina yanlız dokunma algılaması konusunda şu an için biraz problem var gibi tabi bunlar prototip son tüketici ürünü değil daha düzeltmeler yapılacak.bu arada ekran çok iyi olmuş
  • helal olsun samsunga

resimler şahane

ayrıca bence o kadarda büyük değil bazı arkadaşlar büyük falan diyor sanki 2tane iphone büyüklüğünde sankı öyle bi konuşuyorlarki.iphone dan biraz uzun ama iphone dan biraz dar.bence çok süper karizmatik bi telefon olmuş.foto kalitesi ve video kalitesi iyi ise yemeden yanında yat
    * 1-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. * 2-ADİOS 'ta kampanyalar birleşiyor, müşteri hizmetlerini arayıp şu şunla birleşir mi diye sorup durmayınız. * 3-ADİOS ta Soyadı tutan birinden puan aktarımını dilekçe ile yapabilirsiniz. * 4-ADİOS ta kişiye özel (Harcama sözüne) puanlar en geç bir sonraki ayın 20-25 i arası yatmaktadır. * 5-ADİOS la puanlarınız süreli de olsa SİLİNMEZ. Valla silinmez billa silinmez.
  • valla arkadaslar eyvallah hepimiz cok beyendik fakat her ne kadar üst düzey kesime hitap eden bir telefon olsa da ciddi anlamda büyük bir telefon.
    ama görünüşü gercekten mükemmel. Noctivagant 'ın dediği gibi innov8 ile Omnia karışımı bir tel yapmışlar üstüne bir de HD eklemişler
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.