< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 13 Temmuz 2025; 17:57:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy Watch8 | Classic [ANA KONU]

-
-
-
Konu hayırlı olsun.
Şahsen niyetliyim. Watch 6 Classic 47mm modelinden geçeceğim gibi.
Bence esaslı incelensin kıyaslamalar yapılsın anca öyle kesin karar verilmesi sağlıklı olacaktır. Hiç almamışlar güncel sahip olanlar Watch 7 sahipleri sanırım boşuna terfi olur donanım neredeyse aynı .
-
Öğrenci mağazası fiyatları:
Galaxy Watch Ultra (2025) (LTE, 47 mm): 40.799,00 TL
Galaxy Watch8 Classic (Bluetooth, 46 mm): 16.999,00 TL
Galaxy Watch8 (Bluetooth, 40 mm): 11.899,00 TL
Galaxy Watch8 (Bluetooth, 44 mm): 12.749,00 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eğitim indirimi ile Classic 8 alma niyetim var. 2500 TL de mobil ürünler için hediye çeki veriyor. Şarjı AOD olmadan 2 tam gün gider mi acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Temmuz 2025; 18:38:21 > -
Ben de şu an o aşamadayım. Kordon bağlantı yeri değişmiş gibi gördüm. Bari kordon vereydi, kumaş kordona çok alışmıştım. Kordonlar 3.000'den başlıyor.
Samsung Türkiyeyoutube
Galaxy Watch8 ve Watch8 Classic kordon serisinin tanıtım videosuna hoş geldin: Spor Kordon, Hibrit Kordon, Kumaş Kordon ve Şık Spor Kordon. Galaxy Watch8 ve Watch8 Classic'in tüm kordonları, zahmetsiz uyumluluk ve sorunsuz geçiş sağlayan Dinamik Lug Sistemine sahiptir. İster içeride ister dışarıda ol, her ortam için ideal bir kordon mevcut. Neden sana en uygun Galaxy Watch8 ve Watch8 Classic kordonunu bulmuyoruz? 👀 Daha fazlası için: samsung.com Şimdi seriye daha yakından bakalım: 1. Spor Kordon: Nefes alabilen bir yapıya sahip olan Spor Kordon, koşu ve diğer günlük aktivitelerden hoşlananlar için idealdir. 2. Hibrit Kordon: Klasik ve zarif bir tasarım arayanlar için özel olarak tasarlandı. Hibrit Kordon aynı zamanda olağanüstü dayanıklılık sunar ve yoğun egzersizler sırasında bile rahatlık sunar. 3. Kumaş Kordon: Yumuşak, hafif bir his tercih edenler için üretilmiştir. Kumaş Kordon, şimdiye kadarki en hafif Galaxy Watch kordonumuzdur ve dinlendirici bir gece uykusu için idealdir. 4. Şık Spor Kordon: Çarpıcı renk kombinasyonlarıyla öne çıkmayı sevenler için üretildi. Şık Spor Kordon, bugüne kadarki en ince Galaxy Watch kordonumuzdur ve şıklığının yanı sıra, neredeyse hiç hissedilmeyerek uyum sağlar. 00:00 Giriş 00:05 Spor Kordon 00:31 Hibrit Kordon 00:54 Kumaş Kordon 01:11 Şık Spor Kordon #GalaxyAI #GalaxyWatch8 #Samsunghttps://www.youtube.com/watch?v=Z1K8qNdocQg&feature=youtu.be -
Türkçe ürün sayfasında, ABD sitesinde yer alan uyku apnesi ve düzensiz kalp ritmi bildirimlerine - çekmişler. Bizde bunlar kullanılamayacak mı acaba? Önceki modelde bunlar var mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 9 Temmuz 2025; 19:20:36 > -
Gerçek samsung gurmeleri bilir ki asla lansman zamanında Samsung dan bir şey alınmaz. Çok değil 3 4 ay sonra yarı fiyatına bulunur piyasa da
Kesinlikle.
Samsung, yeni Dinamik Pabuç Sistemi'nin daha ergonomik bir uyum için kayış açısını iyileştirmek üzere tasarlandığını ve Galaxy Watch 7 serisine göre kalp atış hızı izleme doğruluğunda %11'lik bir iyileşmeye yol açtığını söylüyor. Şirket, yeni sistemin bantları değiştirmeyi de kolaylaştırdığını iddia ediyor, ancak ne yazık ki eski bantlarınız artık uymayacak.
android authority
Upgrading to the Galaxy Watch 8? I hope you're not too attached to your old Galaxy watch bands...https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-watch-8-bands-compatibility-3574350/ -
Takas desteği yok, eski cihazı ölü fiyatına alıyor. Seneye yarı fiyatına alırız eskisini de hediye ederiz.
-
Watch 8 classic çok hoşuma gitti ama asla bu parayı vermem.Watch 7yi 3 bin küsüre almıştım bunun içinde 5 6 ay beklerim..
Samsungyoutube
Unboxing Galaxy Watch8 Series | Samsunghttps://www.youtube.com/watch?si=yXZGItWNDb9biO3W&v=jHDNmviIF44&feature=youtu.be
Classic modelin ekranı düz 8 40mm ile aynı imiş. Bu biraz hayal kırıklığı yarattı. Bu durumda düz 8'in 44 mm modelini almak daha mantıklı sanki. Onun ekranı ultra ile aynı ölçüde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Merhabalar
Biraz daha detay verebilir misiniz? Classic olan 46 mm diye biliyorum ekran düz classic ile aynı mı bu nasıl oluyor?
Saat çapı büyük ama ekranı çapı 40 mm olan model ile aynı ölçüde.
Üstteki iki model standart olan saatler, alttaki de classic model.
Display
Sapphire Crystal
– 44mm: 1.47-inch (480×480)
– 40mm: 1.34-inch (438×438)
Sapphire Crystal
– 46mm: 1.34-inch (438×438)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Merhabalar
Anladım. Çok teşekkür ediyorum bu değerli bilgi için classic alma fikrim vardı bu kötü oldu. Dediğiniz gibi 44 alıp geçmek en mantıklısı
Evet bence de daha mantıklı. Classic modelinin kasasını daha çok beğendim ama bir mağazada hepsini bir arada görmekte fayda var.
Bir de 44mm modelde 435 mah, classic modelde 445 mah pil var. Pek fark yok gibi ama classic modelde ekran daha küçük olduğu için şarj daha iyi olabilir. Testlerini görmeden karar vermemek lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Temmuz 2025; 17:48:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yooo hiç de sıkıcı olmuyor. Gayet de memnunuz. Saat akıcı, uygulama yükleniyor, android tabanlı. Tam anlamıyla akıllı saat kullanıyoruz... Ben bileğimde akıllı saat gibi görünen akıllı bilek takmadığım için çok mutluyum. Kasma donma yok. Bir de Samsung'u Samsung ile kullanınca tadından yenmiyor.
|
saatteki diğer sorun da kendi kendine devamlı wifi açması..otomatik wifi seçeneğini kapatamadım bir türlü..biraz araştırarak geliştirici seçeneklerini aktif edip orada "sarj olurken wifi" seçeneğini kapattım düzeldi. |
Benzer içerikler
- akıllı çocuk saatleri tavsiye forum
- en iyi ekg çeken saat
- mibro p6
- apple watch telefona bağlanmıyor
- oneplus buds 4
- samsung galaxy watch8
- watch ultra 3
- galaxy watch ultra 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X