Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch8 | Classic [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
60
Favori
22.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de watch 6 classicten geçtim, ekran daha küçük ama saat çok güzel duruyor, tek sıkntı eski kordonlar elimde kaldı, bir sürü orijinal samsung krdonum vardı, herhangi bir ara adaptör çıkmamış gördüğüm, bulabilen var mı?

Adaptörleri var çıkmıştır. Ben biraz daha bekleyip öyle alacağım yedekleri. Birkaç tane orjinal Samsung alacağım.

Basit bir adaptör ama nedense absürt pahalı ... O paraya gide sıfır kordon alırım...

Aşağıdaki kodu sepette Kupon Kodu alanına girerek kampanyadan faydalanabilirsiniz.

WTS-N954-T1G3-34F1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel i7 9700K *** Gigabyte Z390 Aorus Elite *** Msi RTX2070 Gaming Z 8GB OC *** Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL16 *** NZXT H500i Siyah Mavi Usb 3.1 *** Corsair Hydro H100i PRO RGB 240mm *** FSP Hydro G 750W 80 Plus Gold *** Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe *** Samsung LC24FG73 23.5" Quantum Dot FHD 1ms 144Hz Curved VA *** Asus ROG Pugio 7200 DPI Aura Sync RGB *** Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Cherry MX Red *** SteelSeries QcK Prism Cloth XL Rgb *** Logitech Z213 14W 2+1 *** WD My Passport 2TB 2.5" USB 3.0 Mavi

★★★ Samsung Galaxy Note 9 Ocean Blue 128GB ★★★

★★★ Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46mm ★★★
  • %20 indirim ile 16.000 bandına iniyor. Daha 15 günde fiyat bu duruma geliyorsa çok yakın zamanda Classic için 15.000 ve altını konuşuruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Eğitim indiriminin bile altına inmiş.

Geçen sene lansmanda 11.000'e aldığım Watch 7 1 sene sonra 3.000'e kadar indi. Ortalama 5.000 diyebiliriz.

Mutsuz muyum? Hayır ama insan kötü hissediyor. Bilseydim 1 sene beklerdim :)

Bu yüzden halihazırda zaten saatiniz varsa Samsung ürünlerde acele etmenin bir manası yok.

Bir sene bekleseydiniz de yeni saat alırdınız :) o yüzden üzülmenize gerek yok hocam. Ben de kasım ayında watch ultra aldım 25 bin liraya. Şuanda 19 bin bandında fiyatı. Bekleseydim gidip daha pahalıya 2025 versiyonunu alırdım. Daha fazla harcardım. O yüzden ben de üzülmüyorum. Keyfini sürüyorum.

kullanılmış sanırım

Yooo hiç de sıkıcı olmuyor. Gayet de memnunuz. Saat akıcı, uygulama yükleniyor, android tabanlı. Tam anlamıyla akıllı saat kullanıyoruz... Ben bileğimde akıllı saat gibi görünen akıllı bilek takmadığım için çok mutluyum. Kasma donma yok. Bir de Samsung'u Samsung ile kullanınca tadından yenmiyor.

Boyut ekran küçük ama reddit de genel olarak beğenildiğini gördüm.

Sık sık şarja koymak zararlı diyenler olabilir ama bilimsel olarak bir farkı da yoktur zararı da yoktur. Yani bitmeye yakın seviyelerde şarj etmek ( aşırı düşük sıfır a yakın zaten her koşulda zararlıdır ) ile %90 da şarj etmenin bataryaya zararı veya farkı yoktur.

O model ayrıca WearOS yok ve birçok sensöre de sahip değildir geçen yılın modeli :

Sırf batarya uzun gitsin isteniyorsa akılsız saatlere bakılır ve ekransız akıllı bilekliklere ...

• hitman kullanıcısına yanıt

Classic 6 dan ben de geçtim dramatik fark var.

Evet ekranı ufak ama mevcutlar arasında ekranı hoş ve koruyan en ideali de bu .

Ekranı ufak ama bataryası da ona göre orantılı ufak yapılmamış aksine bataryası büyük. Burada bahsedilen kasası ekranı darbelere bir yere takılıp zarar görecek tasarım ve malzemeli olan Galaxy Watch 8 yani Classic olmayanı büyük ekranlı da nedense o ekrana orantılı büyük bataryalı değil yani Watch 8 Classic bataryasından küçük kapasiteli . Bu da pratikte daha sık şarj etme halleri oluşturacaktır.

Resetleme ile nispeten iyileşir . Garantiye yollayın bataryası değişir belki de ekranı da incelemelere göre elbette.

Ben 1 hafta olacak kullanıyorum güzel. Bileğim kalın da yakışmada bir sorun yok.

Galaxy Watch Active 2'den bu yana Samsung akıllı saat kullanıyorum. Nerden baksan 6-7 yıl olmuş. Bir kere dert etmedim şarj işini. Eğer şarjı problem ediyor olsaydım zaten gider huawei falan almazdım. Garmin varken ne yapayım diğerlerini.

Ama bir sonraki sene çıkacak olan ultra model çekici gelmezse Garmin'e bir geçiş yapabilirim. Acayip yükseliyorum o saatlere. Şarjı da iyi gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 28 Temmuz 2025; 10:38:58 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Garmin ürünleri köklüdür eskidir de bir ara kullanıyordum akılsız saatleri daha çok gerçi bir ara WearOS li ürünleri de vardı.

Ekranı RLCD ilk kullananlardan ....

Ben de kasım indirimlerinde 8 bine almıştım şu an 5 bin :D

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.