Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IRoN

Güle güle kullan şimdiden kardeşim.

Konuştuğumuz gibi senin ki gelene kadar dayanabilecek miyim bakalım :)

Saygılarımla...

Dayanacaksın gibi geldi ama bilemedim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Katılıyorum. Mate 9 u ilk gordugumde s8 i huawei önce yaptı demiştim. Hakkaten de öyle olmuş. S8 plus yerine neredeyse 2 tane mate 9 alınır .

Aynen hocam...

S8 alacak arkadaşlara saygım sonsuz. Durumu vardır alır bu kadar basit. Hiçbir şekilde S8'i kötülemem telefon efsane olmuş. Sadece bu kadar paraya değer mi bilemedim :)

Alacak sevgili arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun,iyi günlerde kullansınlar inşallah...

S8 plusi satin alacaksin sanmistim scream kardesim. Mate 9 ile mutlu mesut gidiyorsun,biliyorum. Ama genelde her yeni cikan cihazi alir, inceler buraya goruslerini yazar, sonrada satardin. Bizde bu gorusleri okur,cihaz hakkinda bilgi sahibi olurduk.

Artik bu olay bitti mi yoksa

İyi forumlar diler,saygilarimi sunarim...

• metmax M kullanıcısına yanıt
    S8 – S8 + Hediye Çeki Kampanya Koşulları:

Kampanya, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti (Samsung) tarafından yapılan satışlar ve kampanyaya katılan mobil operatör ve zincir marketlerin online kanallarında ve Samsung Electronics Franchise Mağazaları (3.Taraflar) üzerinden yapılan satışlar olarak ikiye ayrılmaktadır ve koşulları farklıdır. Tüketici kampanyaya katılarak, Ürün teslimatının ürün bedeli ödeme anında yapılmamasını kabul etmekte; Ürün teslimatının 24 Nisan 2017 ve sonrası için planlandığını bildiğini beyan etmektedir. Ürün teslimat tarihleri, yaşanabilecek lojistik, teknik, idari izin/onay gecikmeleri ve mücbir sebep hallerinde ertelenebilir, Samsung gerekli bildirimleri web sitesi üzerinden duyuracaktır.

Samsung Kampanya Koşulları:

Kampanya, 30 Mart - 4 Mayıs 2017 (23:59) tarihleri arasında, Samsung tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde
    shop.samsung.com
    Samsung Türkiye
    http://shop.samsung.com/tr
    (Webshop) ;www.samsungwa.com.tr (WA) ve WA’nın n11, Gitti Gidiyor ve Hepsi Burada internet sitelerindeki Samsung WA satış mağazaları üzerinden satışa sunulmuş, Samsung Galaxy S8 (SM-G950), S8+ (SM-G955) model cep telefonu (Ürünler) satın alarak belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler için geçerlidir.

Tüketiciler, 30 Mart – 23 Nisan ön satış tarihleri arasında almış oldukları Ürünler için 400 TL (KDV Dahil) değerinde, 24 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında almış oldukları Ürünler içinse 300 TL (KDV Dahil) değerinde hediye çekine hak kazanacaklardır.

Hediye çeki müşterinin alım yaptığı kanala göre sadece www.samsungwa.com.tr web sitesinde veya WA’nın n11, Gitti Gidiyor ve Hepsi Burada internet sitelerindeki Samsung WA satış mağazaları üzerinden cep telefonu dışındaki ürün alımlarında kullanılabilecektir.

Tüketicinin kredi kartıyla ürün alımı yapmasını takiben, kendisine e-posta ve SMS aracılığı ile bir hediye çeki kodu gönderilecek, tüketici WA’ya girerek üye olacak ve WA’daki ürün alımı esnasında kendisine verilen kodu yazacaktır. Hediye çeki koduwww.samsungwa.com.tr web-sitesinde sepetim ekranındaki “İndirim Kodu” alanına girilerek kullanılacaktır.

Gittigidiyor.com, Hepsiburada.com ve N11.com SamsungWA resmi online satış mağazasından Ürün alan tüketiciler yine aynı sitenin SamsungWA resmi online satış mağazasında hediye çeklerini kullanacaktır. Tüketicinin kredi kartıyla ürün alımı yapmasını takiben, kendisine e-posta aracılığı ile bir hediye çeki kodu gönderilecektir.

Yapılan mükerrer başvurular reddedilecektir. Her bir hediye çek kodu tek seferlik alışverişte geçerlidir.

Hediye çeki kodu son kullanım tarihi 31 Mayıs 2017’dir (23.59).

Ürün teslimatı tüketici tarafından belirtilen posta adresine kargolanacak olup; Samsung adre sbilgilerinin eksik/hatalı olması durumunda sorumlu değildir.

3.Taraf Kampanya Koşulları:

Kampanya, 30 Mart - 4 Mayıs 2017 (23:59) tarihleri arasında, Samsung tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan mobil operatör ve zincir marketlerin online kanalları ve Samsung Franchise Mağazaları tarafından satışa sunulmuş, Ürünleri satın alarak belirtilen kampanya koşullarını yerine getiren tüketiciler için geçerlidir.

Tüketiciler, 30 Mart – 23 Nisan ön satış tarihleri arasında almış oldukları Ürünler için 400 TL (KDV Dahil) değerinde, 24 Nisan – 4 Mayıs tarihleri arasında almış oldukları Ürünler içinse 300 TL (KDV Dahil) değerinde hediye çekine hak kazanacaklardır.

Hediye çeki sadece www.samsungwa.com.tr web sitesinde bulunan cep telefonu dışındaki ürün alımlarında kullanılabilecektir.

Ön satış süresinin sona ermesiyle, ilgili 3.taraflar Samsung’a gerekli bilgilendirmeleri yapacaklar; Samsung bunun üzerine ürünlerin IMEI numarası ile eşleşmiş hediye çeki kodu oluşturacaktır. 3.Tarafların yaptığı eksik/hatalı bilgilendirmelerden Samsung sorumlu değildir.

Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3.tarafça yapılacak olup, Samsung sorumlu değildir.

Tüketiciler 24 Nisan 2017’den sonra, kendilerine Ürün teslimatı yapılmasını takiben WA’yı ziyaret ederek üyelik oluşturmalı ve ilgili kampanya sayfasındaki (www.samsungwa.com.tr/s8) formu eksiksiz ve hatasız doldurmalı, ürün faturasının 1.nüshası (orijinal nüsha) yüklemelilerdir. Başvuru fatura üzerindeki isim/ünvan üzerinden yapılmalıdır. Başvuru sırasındaki hatalı ve eksik bildirimlerden dolayı oluşacak hak kaybından sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Başvurunun hediye çeki için uygun olup olmadığı ve uygun ise hediye çeki kod numarası en geç 3 işgünü içerisinde SMS ve e-posta yolu ile tüketiciye bildirilecektir. Tüketicilere e-posta ile kampanyaya katılamadığı bilgisi iletilmesi durumunda, 0850 622 95 90 üzerinden Samsung ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Tüketiciler kendilerine kod iletilmesiyle beraber WA’yı tekrar ziyaret edeceklerdir. Yapılan mükerrer başvurular reddedilecektir. Her bir hediye çek kodu tek seferlik alışverişte geçerli olup, hediye çeki koduwww.samsungwa.com.tr web-sitesinde sepetim ekranındaki “İndirim Kodu” alanına girilerek kullanılacaktır.

Hediye çeki kodu için son başvuru tarihi 15 Mayıs 2017, son kullanım tarihi 31 Mayıs 2017’dir.

Kampanyalar İçin Ortak Kurallar:

Yapılan mükerrer başvurular reddedilecektir. Her bir hediye çek kodu tek seferlik alışverişte geçerlidir.

Kampanyadan aynı kişi/firma en fazla üç ürüne kadar yararlanabilir. (3 ürüne kadar faturada bulunan ürün sayısı kadar hediye çeki kodu kazanılabilecektir.) Hediye çeki kodu son kullanım tarihi 31 Mayıs 2017’dir.

Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların kodları ile; sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan işlemlere ait hediye kodlarını iptal etme hakkına sahiptir.

Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.) Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kullanıcı bu kampanya sebebiyle kazandığı hakkı iade edecektir.

Kampanya sadece Türkiye il sınırları içerisinde geçerlidir. Tüketiciler, kampanyaya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesini/toplanmasını,kaydedilmesini ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3.kişilerle paylaşılmasını, aktarılmasını kabul ederler.

Kampanya hakkında sorularınız için 0850 622 95 90 ve 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Güncel kampanya koşulları ile Samsung mağaza listesiwww.samsungwa.com.tr/s8 web sitesindedir.

Her bir hediye çeki kodu kullanımında miktar bölünemez, hediye bedeli nakdi olarak talep edilemez, başka kampanyalarla birleştirilemez. Seçilen ürün bedeli hediye çeki tutarından düşükse, iade talep edilemez.

Kampanyadan aynı kişi/firma en fazla üç ürüne kadar yararlanabilir. (3 ürüne kadar faturada bulunan ürün sayısı kadar hediye çeki kodu kazanılabilecektir.)

Hediye çekinin kullanıldığı ürünler için düzenlenecek fatura hediye çeki tutarı kadar eksik düzenlenecetir.

• @dsemq Buradan şunu mu anlıyorum. Ürünü ben Vatan bilgisayardan alabileceğim. Aldığım gibi müşteri hizmetlerini arayıp imei bilgisini kontrol etmelerini sağlayıp bana kodu verecekler ?
    http://shop.samsung.com/tr
    (Webshop);www.samsungwa.com.tr (WA) ve WA’nın n11, Gitti Gidiyor ve Hepsi Burada internet sitelerindeki Samsung WA satış mağazaları üzerinden satın alınca kredi kartından ödemeyi gerçekleştirdiğin anda indirim kuponu kodunu göndereceklermiş.

Kampanyaya katılan mobil operatör ve zincir marketlerin online kanalları ve Samsung Franchise Mağazalarından satın alırsan satın aldığın mağazanın başvurusu ve senin yaptığın başvurunun eşleşip eşleşmediğine bakılıp sonrasında indirim kuponu kodu gönderilecekmiş.

Ben bunu anladım.

• Amerika'daki önsiparişte bile mavi yok nedense.

quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

quote:

quote:

quote:

Hali hazırda Mate 9 kullanıcısı olarak S8 beni hiç heyecanlandırmadı. Hani 3700 liraya kadar tamamda(bu fiyat bile fazla oysaki} 4000lira üstü fiyatta nedir yahu! Hele ki Note 7 faciasından sonra! Samsung hiç akıllıca bir hamle yapmadı. Eğer Note 7 sorunundan dolayı kaybettiği kitleyi geri kazanmak istiyorsa kesinlikle yanlış strateji!

Hocam selamlar nasılsınız, konu dışı olacak ama huawei mate 9 kullanıyormuşsunuz, ne zaman kaça aldınız? Şu an ithalatçı garantililer en az 2400 küsür... Birde kamerası s7 edge ve iph 7 Plus a göre nasıl? (sadece arka kamera için)

Teşekkür ederim hocam iyiyim çok şükür. Siz de iyisiniz inşallah :)

Sevgili dostum Dodanlı hocamdan aldım 2. el olarak. Yani uygun fiyata aldım diyelim.

Kamerasından oldukça memnunum. Gece çekimleri S7 Edge'ten bir tık geride, 7 Plus ile hemen hemen aynı sayılır. Gündüz çekimi olarak bence S7 Edge ve 7 Plus tan daha iyi. Zaten çift kamera olayı işi bitiyor. 7 Plus tan daha hızlı bir şekilde bokeh etkisi yaratıyor.

Bence şu zamanda alınabilecek en iyi Android telefon Mate 9... Tek eksiği IP68 sertifikası :)

Çok şükür bende iyiyim hocam,güle güle kullanın, gündüz çekimi iyi diyorsunuz yani. Evet suya dayanıklı da olsaydı iyi olacaktı

Teşekkür ederim hocam. Evet gündüz çekimi müthiş başarılı bir cihaz mate 9..

Scream hocam Merhabalar

Huawei P10 için ne diyorsunuz? Mate 9 ile kıyaslasanız??

Sanırım P10'da IP68'de var olsa gerek..

Şimdi sipariş verenlere de Huawei Watch 2 veriyorlar..

Ne dersiniz?

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"

• Bu s8 ve s8 plus çift hoparlör değil miydi ?

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: expressimo

Katılıyorum. Mate 9 u ilk gordugumde s8 i huawei önce yaptı demiştim. Hakkaten de öyle olmuş. S8 plus yerine neredeyse 2 tane mate 9 alınır .

Aynen hocam...

S8 alacak arkadaşlara saygım sonsuz. Durumu vardır alır bu kadar basit. Hiçbir şekilde S8'i kötülemem telefon efsane olmuş. Sadece bu kadar paraya değer mi bilemedim :)

Alacak sevgili arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun,iyi günlerde kullansınlar inşallah...

S8 plusi satin alacaksin sanmistim scream kardesim. Mate 9 ile mutlu mesut gidiyorsun,biliyorum. Ama genelde her yeni cikan cihazi alir, inceler buraya goruslerini yazar, sonrada satardin. Bizde bu gorusleri okur,cihaz hakkinda bilgi sahibi olurduk.

Artik bu olay bitti mi yoksa

İyi forumlar diler,saygilarimi sunarim...

Merhaba nightsoldier hocam :)

Günümüzün şartlarına göre davranmam gerekiyor artık. S8 hayal edemeyeceğim şeyler dahi yapsa bile 4500-5000 lira gibi bir fiyatla satın almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Ve almama konusunda kesin kararlıyım.

Birkaç yerde inceleyip yine görüşlerimi aktarırım ama tabi kullanıp fikir paylaşmak daha iyi olurdu.

Saygılar, sevgiler dilerim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hali hazırda Mate 9 kullanıcısı olarak S8 beni hiç heyecanlandırmadı. Hani 3700 liraya kadar tamamda(bu fiyat bile fazla oysaki} 4000lira üstü fiyatta nedir yahu! Hele ki Note 7 faciasından sonra! Samsung hiç akıllıca bir hamle yapmadı. Eğer Note 7 sorunundan dolayı kaybettiği kitleyi geri kazanmak istiyorsa kesinlikle yanlış strateji!

Hocam selamlar nasılsınız, konu dışı olacak ama huawei mate 9 kullanıyormuşsunuz, ne zaman kaça aldınız? Şu an ithalatçı garantililer en az 2400 küsür... Birde kamerası s7 edge ve iph 7 Plus a göre nasıl? (sadece arka kamera için)

Sevgili dostum Dodanlı hocamdan aldım 2. el olarak. Yani uygun fiyata aldım diyelim.

Kamerasından oldukça memnunum. Gece çekimleri S7 Edge'ten bir tık geride, 7 Plus ile hemen hemen aynı sayılır. Gündüz çekimi olarak bence S7 Edge ve 7 Plus tan daha iyi. Zaten çift kamera olayı işi bitiyor. 7 Plus tan daha hızlı bir şekilde bokeh etkisi yaratıyor.

Bence şu zamanda alınabilecek en iyi Android telefon Mate 9... Tek eksiği IP68 sertifikası :)

Çok şükür bende iyiyim hocam,güle güle kullanın, gündüz çekimi iyi diyorsunuz yani. Evet suya dayanıklı da olsaydı iyi olacaktı

Scream hocam Merhabalar

Ne dersiniz?

Merhabalar hocam :)

P10 çok iyi bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ederim. Büyük ekrana gerek yok diyorsanız P10 alınır. Mate 9 ile kıyaslamaya gerek yok çünkü ikisi de aynı CPU ve GPU ya sahip... Yalnız P10 da IP68 sertifikası yok. Ayrıca P10 un yanındaki saat hediyesi çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 2 Nisan 2017; 18:30:42 >

• 5.5 inç ekranlı bir cihaz kullanıyorum ve hep büyük ekranın kullanışlı olduğunu savundum ama özellikle 6.2 inç fazla olmuş gibi.

Fakat anladığım kadarıyla ekran boyutu ölçüsünün bu kadar fazla olması ekran en-boy oranının farklı olmasıyla da ilgili. Ekran uzun olduğu için ölçü fazla çıkıyor. 16:9 6.2 inç bir ekran olsa taşınabilirliği olmayan bir cihaz olurdu.

"Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır."
  • ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Hocam eminmisiniz P10 plusta Ip 68 olduğuna?

quote:

Orijinalden alıntı: Akustik34

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Scream hocam Merhabalar

Ne dersiniz?

Merhabalar hocam :)

P10 çok iyi bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ederim. Büyük ekrana gerek yok diyorsanız P10 alınır. Mate 9 ile kıyaslamaya gerek yok çünkü ikisi de aynı CPU ve GPU ya sahip... Yalnız P10 da IP68 sertifikası yok P10 Plus modelinde var bilginiz olsun. Ayrıca P10 un yanındaki saat hediyesi çok iyi

Hocam suya dayanıklılık plus ta da yok diye biliyorum

• Arkadaşlar bir konuda yardimci olabilir misiniz?
    şimdi on siparis ile 400 tl lik hediye ceki veriyorlar anladigim kadar. Ceki samsungwa da kullanabiliyoruz sanirim.benim ihtiyacim olan hafiza karti onu almayi planliyorum.
    Samsungwa da hafiza kartlarida varmis. 128 gb pro var birde 128 gb evo var. Farklari nelerdir hangisini almaliyim yardimci olursaniz sevinirim.

• Kanada'dan aldırma şansları olanlar değerlendirsinler.. Kanada doları 2,73 dü yanılmıyorsam.. 1100 kanada doları fiyat verdiler, 3000 tl gibi bir rakama geliyor.. Yani benim böyle bir şansım var ve açıkcası değerlendireceğim sanırım.. Bu arada bu fiyat plus için normal s8 daha uyguna gelecektir.

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Bu s8 ve s8 plus çift hoparlör değil miydi ?

Değil. Note 8de kesin olacak ama

Çok haklısınız. Vergi vs anladım da en güncel cihaz olan s7 edgeden (2800 tl hb fiyatı) 2200 lira pahalı olan bir model var artık. 8+ Hayır, neredeyse 2 tane s7 edge alabiliyorsunuz. Hoş 2 tane note 5 zaten alabiliyorsunuz. Hatta nında indirim,çek,chip para vs ile üzerine para bile kalır. Note 5in veya s7 edgein yapamayıp da s8 plusın yapabildiği ne var anlamıyorum. Her yıl zaten ramiydi,işlemcisiydi,kamerasıydı güncelleniyor. Android güncellemesi zaten çok geç geliyor.

samsung bu fiyat politikasıyla apple ile boy ölçüşemez. Bu kadar yükseğe çıktıktan sonra şahsen samsung almam. Ürününün arkasında duran ve müşteriyi adam yerine koyan bir firma ilk tercihşm olur.

Ha alana da saygı duyarım,orası ayrı.

Orijinalden alıntı: KalemKolik

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

Bu s8 ve s8 plus çift hoparlör değil miydi ?

Değil. Note 8de kesin olacak ama

O zaman benim.için ölü doğdu su an mate 9 kullanıyorum üst hoparlör tizleri alt hoparlör baslari veriyor kalite süper

Tekrar şimdiden güle güle kullan kardeşim.

Saygılarımla...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.