Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: king58

Bugun siparisini verdim s8 + , teslim tarihi 21 nisan olacagini soylediler, yaklasik olarak 6.000dkk yani 3.000 tl verdim. Geldigi zaman izlenimlerimi paylasirim.

s8 plus ı 3k ya aldın ? cool story bro
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    1700'dür o

2700 olsa yerinde duramazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: echonia

1700'dür o

2700 olsa yerinde duramazsın

Ya hakikaten hocam doğru :) yanlış hesap olmuş...
  • cmlunrssl kullanıcısına yanıt
    Vergileri unutmuşsun kardeş :)

850 x 3,65 x 1,18 x 1,20 = 4400 gibi :)

Gerçekten çok pahalı ama ben alacağım gibi..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar amerikadan getirteceğim Türkiye'deki cihazlarla arasında fark olurmu veya sıkıntı yaşarmıyım?
  • bulut27 B kullanıcısına yanıt
    Android cihazlarda pek de farketmiyor açıkçası. Birşey oldu mu kullanıcı hatası diyip bize kitliyorlar. Bence uygunsa yurtdışından al gitsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

İphone 7Plus'umu sattın, ve bende, orkide gri'si renginden ön spariş geçtim. Başka sitelerde mayıs yazıyor bir tek kendi sitesinde 24 nisandan sonra dağıtım diyor bakalım ne olacak :)

bir insan IOS varken neden Android kullanir. insan hayret ediyor gercekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

quote:

İphone 7Plus'umu sattın, ve bende, orkide gri'si renginden ön spariş geçtim. Başka sitelerde mayıs yazıyor bir tek kendi sitesinde 24 nisandan sonra dağıtım diyor bakalım ne olacak :)

Android varken insan neden tel görüşmesinden başka işe yaramayan afyona para verip kullanır HAYRET!

EK; Ericksoon 337, bilimum Nokia serileri ve N8 den ıphone 4S e geçeyim kerameti nedir dedim
    İP 4S e 35 gün katlanabildim.
    Anında Lumia 920 ye geçtim. Takii Galaxy S4 çıkana kadar
    Note 4 Çıkınca Note4 e geçtim. Hala sorunsuz kullanıyorum!
    Acaba S8 yapsammı diye düşünürken sizin mesajı gördüm!
    Alay ediyorsunuz herhalde!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 3 Nisan 2017; 19:40:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bulut27

Arkadaşlar amerikadan getirteceğim Türkiye'deki cihazlarla arasında fark olurmu veya sıkıntı yaşarmıyım?

Biraz bekle de kilitsizi çıksın.
    9 Mayıs'ta çıkacakmış.
    Sırf kilidi değil, Amerikan operatörlerde hafızanın %80 oranını kaplayan bloatware oluyor. Sinir bozucu olur.

Düzenleme: Ön sipariş değil. Best Buy'da satışa çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeym -- 3 Nisan 2017; 22:53:46 >
  • S6'dan sonra belki geçilir diye düşündüm ama fiyatı?

S6 2500 tl idi çıktığında.

Keşke bu da düşse be arkadaş. 5000 tlye zengin insanlar dışında kimse bulaşmaz. Zaten zenginlerin tercihi iNovasyon olduğu için Samsung almazlar. Samsung Türkiye yöneticilerinin kafası çok güzel bence. Kur mur demeyin yemem. Sadece kurla olacak iş değil bunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terms

quote:

quote:

Android varken insan neden tel görüşmesinden başka işe yaramayan afyona para verip kullanır HAYRET!

EK; Ericksoon 337, bilimum Nokia serileri ve N8 den ıphone 4S e geçeyim kerameti nedir dedim
    İP 4S e 35 gün katlanabildim.
    Anında Lumia 920 ye geçtim. Takii Galaxy S4 çıkana kadar
    Note 4 Çıkınca Note4 e geçtim. Hala sorunsuz kullanıyorum!
    Acaba S8 yapsammı diye düşünürken sizin mesajı gördüm!
    Alay ediyorsunuz herhalde!

ünlülerin 90% iphone kullaniyor

• S8'i S7 edge ile, note7 ile, note5 ile karşılaştırıyorum; kayda değer hiç bir yenilik, güncelleme yok.
    Elle tutulur tek fark ekranın biçimi ki aslında böyle bir ekran ne kadar iyi tartışılır. Bence Samsung tuşları ekrana gömmekle hiç iyi etmemiş. Eski Samsung dışı android telefonlar zaten böyleydi. onlar ekranın bir kısmını sabit tuşlar için öldürmekten vazgeçti; Samsung yıllardır yapmadığı saçma özelliği bu telefona yaptı.
    Ayrıca standardın dışında bir ekran çözünürlüğü video ve uygulamalarda ekranın bir kısmının boş kalmasına neden olacak.
    Note7'yi iade ettikten sonra S8'i merakla bekliyordum. Şimdi S7 falan mı alsam diye düşünmeye başladım ne yazık ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: king58

quote:

Orijinalden alıntı: dsemq

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Amerika'daki önsiparişte bile mavi yok nedense.

Avrupada da mavi rengi on siparise sunmadilar, bende bu nedenle orchid greyi sectim....Burada sadece siyah, gri ve orchid gri on sipariste. 21 Nisanda telefonum elime gecince sizlerle izlenimlerimi paylasirim

24 nisan değil mi, erkene mi almışlar dağıtımları?

Bizim burada ( Danimarka) 20 nisan tarihine kadar on siparis verilebiliyor. Telefonlari 21. nisan dan itibaren on siparis verenlere ulastiriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu "ünlü" kriteri neye göre kime göre?

Saygılarımla...

• S8 ve S8 + fiyatlari gercektende Turkiyede inanilmaz yuksek....ama iphone modelleride avrupaya gore oldukca yuksek seviyede, bu tamamen bir devlet politikasi, kimi bunu begenir kimi begenmez bu ayri bir tartisma konusu, ama ben askari ucretle calisan bir cok kisinin elinde en pahali iphone modellerini cok gordum, eminim samsungun bu pahali yeni modelleride oldukca fazla satilacaktir Turkiye de.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Bu "ünlü" kriteri neye göre kime göre?

Saygılarımla...

bildigimiz ünlüler iste Turkiye de olsun Amerikada olsun Android kullanan ünlü goremiyorum

IOS candir. nasil katlaniyorsunuz Adnroide
  • Çok komik bir yorum olmuş. Ünlüler kullanıyor diye en iyisi mi olmak zorunda :) . Yani televizyona ünlü çıkarıp "Ben bunu kullanıyorum." dedirten reklam şirketlerinin oyunlarına kim düşüyor diye düşünüyordum meğersem öyle bir dünya insan varmış :). Filancanın ne kullandığı önemli değil,siz kullanırken memnun musunuz? Gerisi hiç önemli değil isterseniz size bir dünya laf etsinler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IRoN

Bu "ünlü" kriteri neye göre kime göre?

Saygılarımla...

bildigimiz ünlüler iste Turkiye de olsun Amerikada olsun Android kullanan ünlü goremiyorum

IOS candir. nasil katlaniyorsunuz Adnroide

Obamanin elinden BlackBerry dusmuyordu.......su anda BlackBerry ne durumda.....cok fala duz mantik yorumu olmus.

• Ya trollüyorsunuz ya da gerçekten ihtiyaçlarınıza göre değil de o habire örneklediğiniz ünlülerin kullandığına göre telefon seçiyorsunuz ki bu da bir fikirdir saygı duyarım ama katılamam.

Nasıl kullanıyorsunuz sorusuna da cevap çokta sizin kriterinize göre, size değil de ünlülere anlatmak lazım bu mantıkta...

Saygılarımla...

• Yalnız ekran konusunda Samsung acayip aldatmaca yaptı. Tamam çerçeveler çok ince ama ekranı ince uzun yaparak çaprazlama ölçünün fazla çıkmasını sağlamislar. Ekran alanı olarak bakarsak 5.8 inç S8 ekranı 5.5 inçlik S7 Edge ekranından büyük değil. Hatta tam ekran video izlerken dezavantajları var. Düşen pil gücü de cabası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haggard1963 -- 4 Nisan 2017; 1:04:11 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.