Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kimse bahsetmemişte yanında gelen kulaklıkta çag atlamış resmen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende siyah s8+ almış bulunuyorum arkadaşlar. 2 gündür kullanmaktayım çok enteresan bir cihaz. iphone 6plustan sonra çok çok hızlı geldi bana. şimdi evde küçük bir oğlum var bana ön cam ve slikon kılıf lazım. hepsi buradada gördüklerimi alma niyetim var siz ne dersiniz. ?

ekran koruyucu olarak bu ;

slikon kılıf olarak da ;

bunları düşündüm. Ben öyle kaba saba kalın sert kılıfları kullanmayı sevmiyorum. telefonun boyutunu dahada büyüten kılıflar istemiyorum sizlerinde düşüncelerini merak etmekteyim.

• Merhabalar

Benim samsung s8 edge plua kore versiyon olduğundan dolayı tam türkçe değil.birçok yeri ingilizce.telefonu nasıl tam türkçe yaparım yardımcı olur musunuz

İkinci olarak bu alttaki 3 sanal tuşu nasıl kaldırırım.her zaman görmek istemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • surgeon17 S kullanıcısına yanıt
    Kavisi olmasa alınacak en iyi telefon ama o kavisle kılıfla dahi düşürseniz çatlıyor ekran

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Merhabalar

Benim samsung s8 edge plua kore versiyon olduğundan dolayı tam türkçe değil.birçok yeri ingilizce.telefonu nasıl tam türkçe yaparım yardımcı olur musunuz

İkinci olarak bu alttaki 3 sanal tuşu nasıl kaldırırım.her zaman görmek istemiyorum

http://www.androidauthority.com/how-to-hide-nav-bar-galaxy-s8-767021/

Root ile falanda yapılıyormuş benim anlamadığım kaybolsun o tuşlar alttan çekince ortaya çıksın yok mu stock böyle bir özellik,hemde ekranda burn-in olmaz

Deep Core Ent. Blendit4youtube
    (GUIDE) Hide Navigation Bar/ Immersive Mode/Transparent
    https://www.youtube.com/watch?v=_OYGTs3O1-I

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Mayıs 2017; 16:26:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Apple iPhone 7'de olan sorunlar atılsa muhtemelen herkes bunlar düzmece Samfanboylarının oyununa gelmeyin diyeceklerdir . Hatta birileri uçakta Note 7 anonsu yapılıyor diye kahkaha atıyordu .

Uçak anonsuna 7 nisanda antalya uçağında denk geldim ben.
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Marrusia bey
  • S8 plus uretimi duruyomus belki toplatilacakmis gecmis olsun gene ne oldu acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: orkattack1

S8 plus uretimi duruyomus belki toplatilacakmis gecmis olsun gene ne oldu acaba

Kaynak ?

Sammobile'da gsmarena da boyle birsey yazmiyorda ondan soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

Pil kullanımı bana s7 edge ile aynı gibi geldi.

Plus mi

Hayır plus değil düz s8

Telefonu sormaya girdim tt bayisine samsungtan gelmsler uretim durucak belki toplanicak demisler plus modeli icin sadece zaten plus hicbiyerde o yuzden yokmus su an

• quote:

Telefonu sormaya girdim tt bayisine samsungtan gelmsler uretim durucak belki toplanicak demisler plus modeli icin sadece zaten plus hicbiyerde o yuzden yokmus su an

Sacma inandirici gelmedi bana ellerinde yoktur boyle birsey uydurmuslardir boyle birsey olsa en son turkiyede toplanirdi

Umarim cikmaz bisi o kadar almis herkes

• quote:

Neden toplanacakmis

• Ukkaşe kullanıcısına yanıt
    s7 edge alsaydın bunlarla uğraşmazdın 1250 tl de cebinde kalırdı şu sanal tuşdan bende nefret ediyorum
  • quote:

S8 plus uretimi duruyomus belki toplatilacakmis gecmis olsun gene ne oldu acaba

vay arkadaş görmedim böyle birşey... yazık ya kaynak yok açıklama yok, toplanacak...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar nihayet samsung galaxy s8+ alarak aranıza katıldım, fakat ilk telefonu açtığımda ekran sanki kırmızıya çalıyomuş gibi bir renk vardı bu renk dengesiyle oynayarak biraz düzelttim başka bir ayarla düzeltmenin yolu varmı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

s7 edge alsaydın bunlarla uğraşmazdın 1250 tl de cebinde kalırdı şu sanal tuşdan bende nefret ediyorum

S7 isi bitti hocam 1 yil yazilim destegi kaldi.1 yillik android tel alana kadar 6S alin gecin hicbir android telefon 1 yil sonra alinmaz bana gore dipi gordugu anda almak lazim mayis sonu haziran basina kadar bakalim fiyatlar nasil olacak suan 3600'a kadar indi.Kupon cek vs bir sekil 3000'e gelse...

S6 yida satip iyice degeri dusmeden benim ekranda ufak sorun var 1000-1050'ye falan saticam.

• Benim cihazın pil ömrüde bu şekildr s8+ %100 den %5 e 10 saat dayanmış.ekran açıklık süresi 4 saat 20 dakika

• Kotu. Wechati ne kadar saat kullandin

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.