Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XCrazyBLaderX

Hediye cekinden sonra kampanya yapmadilarmi bilgisi olan varmı

Insallah yaparlar ama pek zannetmiyorum yapacaklarini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhanergincan

quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaslar ben bu ekran ayarlarindan kirmizi dengesini en aza getirip ustteki cubugu en soguga getirince kirmizilik gidiyor daha beyaz ekran elde ediyorum bu sadece bendemi var bi sorun teskil edermi

Mavi ekran filtresi açık mi kapatınca beyaz ekrana geçiyor zaten

Mavi ekran filtresl kapali

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefon Kore malı, dillerden türkçeyi seçtim de tam türkçe değil yarım türkçe , birçok yer ingilizce, acaba nasıl tam türkçe yaparım yardımcı olabilir misiniz
  • Hepsiburada da evkur satış yapmaya başlamış ;)

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung'ta para kalmamis turk telekomla ortak reklam yapiyorlar :D

Reklam yapacagina fiyatlari indirde sirada bekleyenler aradan ciksin :)

Sıkıntı yok fiyatlar bugunde N11 de 50 lira daha dustu soyle 3200'e bir sekil dusurebilirsek..

• surgeon17 S kullanıcısına yanıt
    Ellerim ufak o yüzden iPhone ekranı da S8 ekranı da benim için ideal hatta bazen büyük bile kaçabiliyor. Renkler ve canlılık olarak OLED ekran tartışmasız zaten. Öyle çok uygulama kullanan ve ağır oyunlar oynamıyorum telefonumda,şahsen en büyük yeri Spotify kaplıyor telefonda 15 GB boş yer var. Ekran gerçekten çok hoşuma gitti lakin geçmiş tecrübelerim Android ile pek hoş değil. S3 ve Xperia Z kullanmıştım zamanında ve resmen mesaj silerken kasan telefon yüzünden iOS'e geri dönmüştüm. Değişimi ve yeniliği sevdiğim için aklım tekrar kaymadı değil lakin iPhone 7 gibi benchmark ve speedtestlerde hala üstün olan bir cihazı 2700'e satıp üzerine 1100-1200 koyup S8 alınmalı mı? Bu fiyata bu değer mi bilmiyorum,aslında bana kalırsa hiç bir telefon bu kadar pahalı olmamalı da bu başka yerin mevzusu. Note 8'i bekleyeyim o zaman S8 fiyatları belki biraz düşer, belki Note 8 düşünülür ama oda 4000+ bandından aşağı gelmeyecek ve aşırı büyük bir ekran ile gelecek,kafamda deli sorular...

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    s3 ve sony z 2'side demo denilebilecek cihazlar biraz daha üst seviye en azından z2 veya s6 gibi cihazları kullanmanızı isterdim çünkü o cihazların özelliklerinden tutunda malzeme kalitesine kadar çok berbattır tabi kullandığınız zaman daha iyisi olmayabilir fakat android son 2 yıldır ios'a göre kat ve kat önde

6s plus 64 gb alıp 8 ay kullandıkdan sonra 2 gün note 5 kullandım ve ciddi anlamda ios stabilite vs. vs. diye kendimi kısıtlayıp durmuşum.

müzik indiricem atıcam diye amann sonra ya
    bi müzik dinlemem gerekiyor youtube'den aç ekranı kilitle buna internet dayanmıyordu.
    oyunlar ve uygulamalar tamamen ücretli (hak edei parayla alırım fakat herşeye'de para verilmez)

daha bir çok sebep ios gerçekten güzel bir yazılım ama hattını tak uygulamalarını indir kullan tarzı kullanıcılar için ideal.

bense şuanda ios mantığı ile çalısan Meizu'a ait Flyme OS Kullanıyorum çokta memnunum hiç iphone'yi aratmıyor sağolsun arayüz olsun stabilite olsun

• www.epttavm.com
    ePttAVM.com – Güvenli Alışveriş Merkezi
    http://www.epttavm.com/tagsearch/apple-samsung?or=2

PTT avm'de indirimde cihazlar. ilgilenenler için.
  • Arkadaşlar her zamam açık ekranı kullanıyormusunuz? Pile ne kadar etkisi var birde ekran yanığı gibi bi sorun oluştururmu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkBlue23

http://www.epttavm.com/tagsearch/apple-samsung?or=2

PTT avm'de indirimde cihazlar. ilgilenenler için.

Pahali N11 de 3700-75 mobil haftasonu kuponu+75 N11 bonusu

• PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    En guzeli orta karar bir android ve ipad.

• S7E, Plasma TV ye bağlı PC me ve 9.2.1 yazılıma rağmen IPAD mini mi 6 senedir bırakamıyorum :)
    Kamera sensörünün daha büyük olması sebebiyle de gündüz çekimlerinde zaman zaman S7E den iyi sonuçlar alabiliyorum. Dışarda kullanım hariç IPAD gerçekten pratik cihaz, diğer marka tabletler kesinlikle muadili değil.

• S8 iyi telefon ancak şu da bir gerçek maalesef android telefonların fiyatı iphone telefonlara göre hızla düşüyor. Hele ikinci elde android telefonlarda kaybın büyük oluyor. İphone da ikinci eldeki kaybın çok daha az. Sizce artık bu fark kapanıyor mu?

• Millet sürüm bilgilerinizi bi paylaşabilir misiniz bazı arkadaşlar 2 güncelleme diyor bana 1 güncelleme geldi diye hatırlıyorum
    SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcatraZFKeskin -- 7 Mayıs 2017; 12:19:6 >
  • geçerli sürüm G955FXXU1AQDG bende

• quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

S7E, Plasma TV ye bağlı PC me ve 9.2.1 yazılıma rağmen IPAD mini mi 6 senedir bırakamıyorum :)
    Kamera sensörünün daha büyük olması sebebiyle de gündüz çekimlerinde zaman zaman S7E den iyi sonuçlar alabiliyorum. Dışarda kullanım hariç IPAD gerçekten pratik cihaz, diğer marka tabletler kesinlikle muadili değil.

Cok haklisiniz. Ben de 2012de yanlisim yoksa the new ipad denilen serinin en ust modeli olan 3gli 64gblik modelini satin almistim. Guncelleme destegi vs bitti ama halen daha isimi goruyor. Sim kart yuvası olmasi hasebiyle,disarida yolculuklarda isimi girebiliyorum. Arabada navigasyon cihazi olarak kullanabiliyorum. Gerci su aralar iyice yavaslamaya basladi ama yine de dizi,video falan izlemek icin ideal.

Aynisi iphone icin de gecerli. İcerik tuketmek ihtiaci olan kullanicilar iphonea yöneltebilirler. Ama az da olsa ureteyim derseniz iosun kisitlamalari ile ugrasmak durumundasiniz. En basit ornegi,evdeki wifi yazicima samsung note kullanirken direk baglanabiliyorken,iphoneda yazicinin airprint destegi olmamasi nedniyle illa uygulama uzerinden baglanmak durumundayim. Ha cok buyuk sorun degil,alti ustu bir uygulama aciyorum,hepsi o. Ama yine de daha kolayi varlen zorlastirma mantigina kiziyorum.

Ama iphonedan memnunum,degistirmeyi falan hic dusunmuyorum. Sanirim bunu da ipad gibi 5-6 sene kullanirim...

• Bende aşırı memnunum iPhone 7'den de işte şeytan dürtüklüyor sanırım. Pişman olmak var bide,vaktinde yukarıda bahsettim 4S'ten S3 ona takibende Xperia Z'ye geçmiştim çok pişman oldum.Ardından iPhone 5 ve bu senede 7'ye güncelledim ama yinede ekran ve elde ki o hissi çok hoşuma gitti. İkinci el pazarı Android'in ölüleri oynuyor gerçekten. Şuan telefoncular 2700 gibi bir fiyat veriyorlar iPhone'a ki 3250'ye almıştım,artan dolar kuruda var tabi ki sanırım bir süre beklersem bunun ikinci eli ile S8 arasında ki fark kapanır, en iyi elimde bir süre tutayım kendi telefonumu. Orta karar Android gerçekten kullanamam sanırım. Tablette sevmiyorum.iPad vs vs..
  • Samsung s8 telefonumu bilgisayarda nasıl kullanabilirim fikri olan varmı ? böyle usb kabloyla bağlasak samsung ana ekran ı tüm uygulamalar falan bilgisayarda karşıma çıksa ama tüm uygulamalar çalışmaz tabi, notlar uygulaması falan çalışsa yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ukkaşe -- 7 Mayıs 2017; 13:48:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeeepBlue

Bu maddelere 2 tane daha eklenebilir :)

- UFS 2.1 mi UFS 2.0 mı:https://www.xda-developers.com/the-hardware-lottery-continues-with-the-samsung-galaxy-s8s8-varying-between-ufs-2-1-and-ufs-2-0/
    Ek: Androbench vb. programları yükleyerek dahili depolamadaki okuma /yazma hızlarını karşılaştırabilirsiniz.

- Bazı kullanıcılar parmak izi sensörünün çalışmadığını raporlamışlar, yazılım üzerinden çözenler var:

Bu arada Burn-in 1 günde de olabilir ya da belki hiç olmaz (belki bazen image retention hissedilebilir), kullanım koşullarına ve panel kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Fakat yeni panellere anladığım kadarıyla pixel orbiter entegre ediyorlar, bu da riski düşürüyor. Böyle bir sorunla karşılasılsa dahi önemli olan servis hizmeti, Samsung bu sorun oluşan ürünleri değiştirebilir. Günümüz panelleri gerçek OLED (RGB - Super Amoled+) kalitesinde olmasa da yine de OLED in görüntü kalitesi ve diğer avantajları başka türde panele sahip ürün aramamak için yeterli :)

Yani herhangi bir marka /model üründe aynı üretim bandında dahi aynı performans olmayabilir.

https://www.sammobile.com/2017/05/06/samsung-quietly-removes-mention-of-ufs-2-1-storage-from-galaxy-s8s-specifications/

Samsung fan sitesi bile objektif olarak bu olayi ele almistir .

UFS 2.1 Toshiba ve Samsung olsa bile her iki 2.1 li deoplama biriminin okuma yazma hizlari farkli olacaktir .

• Arkadaşlar şu an S8 PLUS için istanbul içi en iyi fiyat kampanya nerdedir ?
    Online değil mağazadan almak istiyorum. Yakın zamanda alanlar bilgi verebilir mi ?
    4500 tl ağağı yer var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.