Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marrusia bey bayağı uğraştım beceremedim, verdiğiniz linkte statusbar ı kaldırmak için olan kodu "adb shell settings put global policy_control immersive.status=*" bilgisayara indirdiğim sdk platform tools u açamıyorum. acaba yardımcı olabilir misiniz ?

Teşekkürler

" SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

Kotu. Wechati ne kadar saat kullandin

wechat sabah uyanmamdan akşama devamlı açık,
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    inanın benim güncelleme ile işim olmuyor en fazla 1 güncelleme alacak diye cebimden 1250 fazla vermem bir cihaza zaten 3 bin civarı bir telefona para vereceksem sadece ıphone 7 ye veririm onun dışında asla vermem s7 edge de indirim olmadıktan sonra 2750 de vermem 2250 hakkıdır 6 ay önce 2350ye sıfırı satılıyordu zammı görünce uçtu fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaşlar nihayet samsung galaxy s8+ alarak aranıza katıldım, fakat ilk telefonu açtığımda ekran sanki kırmızıya çalıyomuş gibi bir renk vardı bu renk dengesiyle oynayarak biraz düzelttim başka bir ayarla düzeltmenin yolu varmı acaba?

yardım bekliyorum arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bodrum kullanıcısına yanıt
    Sistem Güncellemelerini denetle, sırayla iki güncelleme gelecek. Onları yükle düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutismail kullanıcısına yanıt
    en yeni güncellme zaten yüklendi diyor, aldığım samsung bayi güncellmeyi kendi yaptı orada ama bende yeni güncelleme görünmüyor
    ekran ayarlaıyla biraz oynadım düzelttim gibi sizdede böylemi acaba?

ekran modu kısmında altta soğuk sıcak çubuğunu ortadan soğuğa doğru kaydırdığımda sorun çözülüyor gibi sizdede böylemi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bodrum -- 6 Mayıs 2017; 19:07:12 >
    Ben güncellemeden sonra fabrika ayarlarına döndürdüm, doğrusu güncellemeden öncede pek incelemedim.

• mesutismail kullanıcısına yanıt
    bana güncelleme yaparak verdikleri için yeni güncelleme yok diyor zaten sizdeki ekran ayarlarında rengi soğuk kısma çekebilrimisin acaba? aradaki fark nasıl oluyor?

Benim S8 de sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: orkattack1

Telefonu sormaya girdim tt bayisine samsungtan gelmsler uretim durucak belki toplanicak demisler plus modeli icin sadece zaten plus hicbiyerde o yuzden yokmus su an

Doğru bir haber degil yoğun talepten cihaz yetişmiyor bunları kim çıkarıyorsa dedikodu dan ibarettir.

• quote:

S8 plus uretimi duruyomus belki toplatilacakmis gecmis olsun gene ne oldu acaba

Arkadaşlar yalan haber hemen gaza gelmeyin hiç bir sorun yok s8 ve s8 plus cihazlarında inanmayın böyle dedikodulara

• quote:

Umarim cikmaz bisi o kadar almis herkes

Rahat olun her hangi bir sorun yoktur

• Şöyle bir deri kılıf bulsam hemen alırım. Eşime aldık dün 180 tl. Biraz pahalı ama inanılmaz elde hissiyatı var deri sonuçta baya bir gider. S8 de böyle bir kılıf gören duyan varsa haber etsin

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainbow.VK -- 6 Mayıs 2017; 20:5:10 >

• Hediye cekinden sonra kampanya yapmadilarmi bilgisi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XCrazyBLaderX -- 6 Mayıs 2017; 19:58:38 >
  • Arkadaslar ben bu ekran ayarlarindan kirmizi dengesini en aza getirip ustteki cubugu en soguga getirince kirmizilik gidiyor daha beyaz ekran elde ediyorum bu sadece bendemi var bi sorun teskil edermi

• Arkadaşlar parmak izi ile bir türlü kilit açamıyorum her defasında desen çıkıyor güvenlik ilkesinden dolayı deseni kullanın diye sebebi nedir acaba

• S8 mi s8+ mu hala karar veremedim s8 kagit uzerinde 5.8 inc diyor elime tuttum kucuk geldi bana s8+ u biraz karıştırdım oda buyük geldi tuhaf sekle soktular telefonu ince uzun s7 edge nin ekrani 5.5 inc 16:9 formatta s8 i cikarsalardi hic dusunmezdim alirdim neye karar verecegim bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VolkanElçin

Şöyle bir deri kılıf bulsam hemen alırım. Eşime aldık dün 180 tl. Biraz pahalı ama inanılmaz elde hissiyatı var deri sonuçta baya bir gider. S8 de böyle bir kılıf gören duyan varsa haber etsin

2 ay sonra kararıp simsiyah oluyor Apple'ın deri kılıfları.

• quote:

Orijinalden alıntı: tctstcts

S8 mi s8+ mu hala karar veremedim s8 kagit uzerinde 5.8 inc diyor elime tuttum kucuk geldi bana s8+ u biraz karıştırdım oda buyük geldi tuhaf sekle soktular telefonu ince uzun s7 edge nin ekrani 5.5 inc 16:9 formatta s8 i cikarsalardi hic dusunmezdim alirdim neye karar verecegim bilmiyorum

S8 plus orkide gri çok memnun kalırsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bodrum

Arkadaslar ben bu ekran ayarlarindan kirmizi dengesini en aza getirip ustteki cubugu en soguga getirince kirmizilik gidiyor daha beyaz ekran elde ediyorum bu sadece bendemi var bi sorun teskil edermi

Mavi ekran filtresi açık mi kapatınca beyaz ekrana geçiyor zaten

• 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.