Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Arkadaşlar kablosuz şarj standı mı daha işe yarar bir ürün sizce yoksa hızlı şarj destekli powerbank mi?

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

vs

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

sorumun cevabını özelden aldım. yarın samsung mağazasına gidip powerbank'i alıyorum :)

• Kablosuz şarj standını kullanıyom çok memnunum, telefonun kendi şarj aletini kutudan bile cikarmadim cok hizli sarj ediyor. Power bankı sorarsan eğer işine yararsa alabilirsin yoksa gereksiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O power bankı alacağına xiaomi nin 20 000 liğini 100 tl ye al kabloauz standıda al aynı para

• Telefon Arçelik mağazalarında satışa sunuldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

Bu sorunu yaşayan var mı burnin deniyor sanırım??? SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

bende bugün bu telefonu almayı düşünüyordum böyle bir sıkıntı varmı hakketten ya?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera da ki snapchat filtrelerine benzeyen bölümü kaldırmamız mümkün mü ?

• quote:

Bu sorunu yaşayan var mı burnin deniyor sanırım??? SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Şahsen inanmıyorum böyle bir sorun olduğuna.. Resmin orjinal olduğundan şüpheliyim... Kaç haftadır telefon satışta. Sadece 1 kişinin bu sorunu ortaya atması biraz manidar geldi bana :) Samsung Note 7 faciası sonrasında sizce bu kadar basit bir hata yapar mı? Bence imkansız... Gerekli önlemler alınmasaydı eğer Samsung kendini sanal tus takımı için riske atarmıydı? Bunu da dusunmek lazim.. Hemde adamlar home tuşunu bile sabit yapmamışken...

• Konu tutmuş.

• ..ScReaM kullanıcısına yanıt
    Niye imkansız hocam amoled ekrandan bahsediyoruz. Amoled ekranlarda burn in olmaktan kaçmanın yolu yok. Ben ekranı değiştirdim bu yüzden. Servisler ücretsiz yapıyor. Bu kadar aşık olmayın Samsunga.

• OKUYUN LUTFEN

Samsung'dan Galaxy S8 kullanıcıları için özel kampanya!

Samsung, Galaxy S8 kullanıcıları için hazırladığı kampanya ile birlikte, Clear View Standing koruyu kılıfı, 64 GB'lık Samsung SD kartı ve altı aylık ücretsiz Netfilix üyeliği hediye edeceğini duyurdu.

16 Mayıs'a kadar geçerli olacak bu kampanya ile birlikte Samsung'un siz Galaxy S8 kullanıcıları için sunduğu bu güzel hediyelere sahip olma fırsatı bulabilirsiniz. Fakat elinizi çabuk tutmada fayda var. Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken 16 Mayıs'tan önce almış olduğunuz Galaxy S8'inizi Shop Samsung uygulamasını indirerek 5 Mayıs- 16 Mayıs aralığında, satın aldığınız ürünü kayıt ettirerek bu güzel kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanyanın diğer detaylarından bahsedecek olursak, Samsung'un Galaxy S8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu AKG kablosuz kulaklığa da 49 dolarlık bir indirimle sahip olabilirsiniz.

Bugün bir teknoloji haber sitesinde bu haberi gördüm paylasam dedim

• radow61 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Niye imkansız hocam amoled ekrandan bahsediyoruz. Amoled ekranlarda burn in olmaktan kaçmanın yolu yok. Ben ekranı değiştirdim bu yüzden. Servisler ücretsiz yapıyor. Bu kadar aşık olmayın Samsunga.

Hocam ben hicbir markaya aşık olmam. Işime geleni alır kullanırım :) Son kullandığım cihazlar sırasıyla Note 7, iPhone 7 Plus ve şuan Mate 9...

Dikkatlice okursanız burn in olma ihtimaline imkansız demedim bu ihtimal var tabi ama Samsung gerekli önlemleri almış ben ondan bahsediyorum. Hemen 1 ay bile olmadan sadece 1 kisinin attigi resimden yola çıkarak bütün S8 lere mâl etmeye çalışılması biraz tuhaf değil mi sizce de? Ben kendi düşüncemi belirttim ve bu düşüncemin arkasindayim. Eğer öyle birşey olsaydı ortalık yıkılır ve karalama kampanyaları çoktan başlardı. Bence algı yaratmaya çalışıyorlar Samsung hakkında bu kadar net...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 6 Mayıs 2017; 10:13:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: radow61

OKUYUN LUTFEN

Samsung'dan Galaxy S8 kullanıcıları için özel kampanya!

Samsung, Galaxy S8 kullanıcıları için hazırladığı kampanya ile birlikte, Clear View Standing koruyu kılıfı, 64 GB'lık Samsung SD kartı ve altı aylık ücretsiz Netfilix üyeliği hediye edeceğini duyurdu.

16 Mayıs'a kadar geçerli olacak bu kampanya ile birlikte Samsung'un siz Galaxy S8 kullanıcıları için sunduğu bu güzel hediyelere sahip olma fırsatı bulabilirsiniz. Fakat elinizi çabuk tutmada fayda var. Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken 16 Mayıs'tan önce almış olduğunuz Galaxy S8'inizi Shop Samsung uygulamasını indirerek 5 Mayıs- 16 Mayıs aralığında, satın aldığınız ürünü kayıt ettirerek bu güzel kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanyanın diğer detaylarından bahsedecek olursak, Samsung'un Galaxy S8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu AKG kablosuz kulaklığa da 49 dolarlık bir indirimle sahip olabilirsiniz.

Bugün bir teknoloji haber sitesinde bu haberi gördüm paylasam dedim

kampanya amerikada geçerli o teknolojisi sitesine sövüp verip veriştirdim zaten. Üstelik indirin dediği uygulama indirilemiyor bile.

• Evet bende simdi fark ettim apk olarak indirdim adres bilgisi hariç sorun yok neyse illaki bizede bi güzellik yapar herhalde

Hocam burn-in benim S6 1 sene içinde oldu 1 ayda nasıl olduğu tartışılır lakin varsa da çok dert edinmeyin. Samsung bizati ilgileniyor zaten bunla. Amoled ekranların eninde sonunda burn-in olacağını Samsung da biliyordur.O yüzden ellerinde bol bol vardır bu ekranlardan hiç sıkıntısız değiştirdiler. Ama şöyle bir durum da var değiştirdiklerinde ekranda açıklık vardı(Başarıya göndermiştim) Sonra SamsungTR'ye yolladık ön arkayı değiştirip geri yolladılar telefon yeni gibi oldu ama yine de önde kılcal çizikler devam ediyor . Spigen ekran korumayı kardeşim çıkardı şimdi bulamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Hocam burn-in benim S6 1 sene içinde oldu 1 ayda nasıl olduğu tartışılır lakin varsa da çok dert edinmeyin. Samsung bizati ilgileniyor zaten bunla. Amoled ekranların eninde sonunda burn-in olacağını Samsung da biliyordur.O yüzden ellerinde bol bol vardır bu ekranlardan hiç sıkıntısız değiştirdiler. Ama şöyle bir durum da var değiştirdiklerinde ekranda açıklık vardı(Başarıya göndermiştim) Sonra SamsungTR'ye yolladık ön arkayı değiştirip geri yolladılar telefon yeni gibi oldu ama yine de önde kılcal çizikler devam ediyor . Spigen ekran korumayı kardeşim çıkardı şimdi bulamıyorum.

Anladım hocam. Yok ben zaten takılmıyorum bu duruma ama insanları Samsung almasinlar diye etkilemeye çalışanlar fazlasıyla arttı... Öyleki Geliştirici Seçeneklerinden GPU Görüntü Güncellemelerini göster seçeneğini aktif edip sonra da S8 Ekran sorunu yazarak video çekip Youtube' a atan bile var :)) Bunu bilmeyen kullanıcı ise hemen" al işte s8 ölü doğdu, Samsung çöp" falan diye yorum yapmaya başlıyor... Bu durum hiç hoş değil. Ne olursa olsun tum dünya Samsung'a teşekkür etmeli. Samsung olmazsa bugün inovasyon anlamında fazlasıyla gerideydik... Apple bile iPhone için işlemci ve ekranı Samsung'tan alıyor...

• Mmorpg oyun seven babayiğit araniyor. Play store girip Forsaken World mobile oynunu indirip deneyebilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Şahsen inanmıyorum böyle bir sorun olduğuna.. Resmin orjinal olduğundan şüpheliyim... Kaç haftadır telefon satışta. Sadece 1 kişinin bu sorunu ortaya atması biraz manidar geldi bana :) Samsung Note 7 faciası sonrasında sizce bu kadar basit bir hata yapar mı? Bence imkansız... Gerekli önlemler alınmasaydı eğer Samsung kendini sanal tus takımı için riske atarmıydı? Bunu da dusunmek lazim.. Hemde adamlar home tuşunu bile sabit yapmamışken...

1-Kırmızı ekran sorunu;
    2-Yeniden başlatma;
    3-Soc kalite farklılığı;
    4-1 haftada burn-in;

şu kadar diyorum 12 gün oldu kullanalı gram sorun yok... samsung bence medyasını güçlendirmeli... cihaz kusursuz en iyi alet... ama sürekli birileri birşeyleri servis edip akıl bulandırmaya çalışıyor...

Apple iPhone 7'de olan sorunlar atılsa muhtemelen herkes bunlar düzmece Samfanboylarının oyununa gelmeyin diyeceklerdir . Hatta birileri uçakta Note 7 anonsu yapılıyor diye kahkaha atıyordu .
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt
    Bu maddelere 2 tane daha eklenebilir :)

- UFS 2.1 mi UFS 2.0 mı:https://www.xda-developers.com/the-hardware-lottery-continues-with-the-samsung-galaxy-s8s8-varying-between-ufs-2-1-and-ufs-2-0/
    Ek: Androbench vb. programları yükleyerek dahili depolamadaki okuma /yazma hızlarını karşılaştırabilirsiniz.

- Bazı kullanıcılar parmak izi sensörünün çalışmadığını raporlamışlar, yazılım üzerinden çözenler var:

Bu arada Burn-in 1 günde de olabilir ya da belki hiç olmaz (belki bazen image retention hissedilebilir), kullanım koşullarına ve panel kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Fakat yeni panellere anladığım kadarıyla pixel orbiter entegre ediyorlar, bu da riski düşürüyor. Böyle bir sorunla karşılasılsa dahi önemli olan servis hizmeti, Samsung bu sorun oluşan ürünleri değiştirebilir. Günümüz panelleri gerçek OLED (RGB - Super Amoled+) kalitesinde olmasa da yine de OLED in görüntü kalitesi ve diğer avantajları başka türde panele sahip ürün aramamak için yeterli :)

Yani herhangi bir marka /model üründe aynı üretim bandında dahi aynı performans olmayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 6 Mayıs 2017; 14:28:37 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.