Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ErtugrulGazi46

Mmorpg oyun seven babayiğit araniyor. Play store girip Forsaken World mobile oynunu indirip deneyebilecek var mı ?

Yazdim ama cikmadi tam adini verebilir misin ?

Edit:Google yazdim buldumda ulkenizde kullanilmiyor diyor 3.arti seklinde indirip bakarim grafikler nasil iyi mi(vainglory ayarinda mi)?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 6 Mayıs 2017; 11:50:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thehspeed

quote:

Orijinalden alıntı: ..ScReaM

quote:

Orijinalden alıntı: Cosster

Bu sorunu yaşayan var mı burnin deniyor sanırım??? SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Şahsen inanmıyorum böyle bir sorun olduğuna.. Resmin orjinal olduğundan şüpheliyim... Kaç haftadır telefon satışta. Sadece 1 kişinin bu sorunu ortaya atması biraz manidar geldi bana :) Samsung Note 7 faciası sonrasında sizce bu kadar basit bir hata yapar mı? Bence imkansız... Gerekli önlemler alınmasaydı eğer Samsung kendini sanal tus takımı için riske atarmıydı? Bunu da dusunmek lazim.. Hemde adamlar home tuşunu bile sabit yapmamışken...

1-Kırmızı ekran sorunu;
    2-Yeniden başlatma;
    3-Soc kalite farklılığı;
    4-1 haftada burn-in;

şu kadar diyorum 12 gün oldu kullanalı gram sorun yok... samsung bence medyasını güçlendirmeli... cihaz kusursuz en iyi alet... ama sürekli birileri birşeyleri servis edip akıl bulandırmaya çalışıyor...

Aynen hocam... Işte bende onu söylüyorum karalama kampanyası var Samsung için. Oysaki hiç birşey yok ortada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Centaurus A

Apple iPhone 7'de olan sorunlar atılsa muhtemelen herkes bunlar düzmece Samfanboylarının oyununa gelmeyin diyeceklerdir . Hatta birileri uçakta Note 7 anonsu yapılıyor diye kahkaha atıyordu .

Aynen :) Ne samboyların Apple'a ne de ifanların Samsung'a çamur atmaması lazım. Bunlar doğru şeyler değil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..ScReaM -- 6 Mayıs 2017; 12:6:0 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu sorunu yaşayan var mı burnin deniyor sanırım??? SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

Şahsen inanmıyorum böyle bir sorun olduğuna.. Resmin orjinal olduğundan şüpheliyim... Kaç haftadır telefon satışta. Sadece 1 kişinin bu sorunu ortaya atması biraz manidar geldi bana :) Samsung Note 7 faciası sonrasında sizce bu kadar basit bir hata yapar mı? Bence imkansız... Gerekli önlemler alınmasaydı eğer Samsung kendini sanal tus takımı için riske atarmıydı? Bunu da dusunmek lazim.. Hemde adamlar home tuşunu bile sabit yapmamışken...

1-Kırmızı ekran sorunu;
    2-Yeniden başlatma;
    3-Soc kalite farklılığı;
    4-1 haftada burn-in;

şu kadar diyorum 12 gün oldu kullanalı gram sorun yok... samsung bence medyasını güçlendirmeli... cihaz kusursuz en iyi alet... ama sürekli birileri birşeyleri servis edip akıl bulandırmaya çalışıyor...

Aynen hocam... Işte bende onu söylüyorum karalama kampanyası var Samsung için. Oysaki hiç birşey yok ortada :)

O sorunlar var yalni,.

Hele kirmizi ekran magazaya gittigimde farketmistim.

Renk ayarlariyla oynayip duzeldi dediler.

Yeniden baslatma duymadim hic.

Soc farkliligi snpadragon modem konusunda cok onde.Hiz konusunda ayni diyebiliriz.

Burin belki 1haftada olmaz ama 1yilda olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

quote:

quote:

quote:

1-Kırmızı ekran sorunu;
    2-Yeniden başlatma;
    3-Soc kalite farklılığı;
    4-1 haftada burn-in;

O sorunlar var yalni,.

Soc farkliligi snpadragon modem konusunda cok onde.Hiz konusunda ayni diyebiliriz.

Düzelmeyen bir sorun görmedim, duymadim ben hocam... Genel itibariyle sorunsuz bir telefon S8 serisi... Alan ve alacak herkese hayırlı olsun...

• Bir de yeni cikan cihazlarda oled ekranlar daha sorunlu 8 9 ay sonra aldigin zaman daha problemsiz olabiliyor. Cunku ilk ciktigi zaman milyonlar satiyor. Buda milyonlarca panel demek. Satis icin ekranlari aceleye getiriyorlar.

Gercekten cok buyuk bir rakam.bu senede iphona milyonlarca oled ekran tedarigi yapacak. Tabi iphone ekran tedarigi icin tesisi farkli samsungun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Onurmsq

quote:

quote:

quote:

quote:

1-Kırmızı ekran sorunu;
    2-Yeniden başlatma;
    3-Soc kalite farklılığı;
    4-1 haftada burn-in;

O sorunlar var yalni,.

Düzelmeyen bir sorun görmedim, duymadim ben hocam... Genel itibariyle sorunsuz bir telefon S8 serisi... Alan ve alacak herkese hayırlı olsun...

Valla hocam telefonun sorunsuz cikmasini temenni ederim hep. Sonrada duzelen sorunlar. Teli aldik sanki teknik servise vermek gibi guncelleme yayinliyorlar. Yeni guncelleme o sorunu giderir ama farkli bir sorun ortaya cikarir.

S8 serisinin dezavantaji bataryadir. S8 3 4saat ekran suresi plus isr 5 6 saat ekran suresi verebiliyor:

• Bence belli olmuyor, ama dediğiniz gibi üretim hacmi yükseldikçe kalite-kontrol süreci yeterince uygulanmadığında daha fazla sorun çıkabiliyor (Note7)

Apple, OLED panelleri LG den almayacak mıydı? Yanlış hatırlamış olabilirim.

S7E i önsiparişle aldım sorun yokken sonraki üretim bandında daha fazla sorunlar duymaya başladım. Daha yeni üretimli olanlarda da home button u değiştirdiler galiba ve bir önceki üretim bandındaki sorunları gidermiş olabilirler. Diğer taraftan piyango çıkacaksa her türlü çıkabilir :) bu bütün markalarda böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeeepBlue -- 6 Mayıs 2017; 14:46:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marrusia kullanıcısına yanıt
    Vainglory ayarında mi bilmem ama pc versiyonuda var ayni oyunun. İlgimi çekti bende indirmeyi denedim ama calişmadi oyun. Telefonun desteklemiyor diyor.

Acık dünya Mmorpg oyun ariyorum telefon için şimdilik bulduklarım

1- Aurcus Online

2- Emperor of chaos

3- OC2

4- Celtic heroes

Ve

5- forsaken world Mobile.

• quote:

Orijinalden alıntı: radow61

OKUYUN LUTFEN

Samsung'dan Galaxy S8 kullanıcıları için özel kampanya!

Samsung, Galaxy S8 kullanıcıları için hazırladığı kampanya ile birlikte, Clear View Standing koruyu kılıfı, 64 GB'lık Samsung SD kartı ve altı aylık ücretsiz Netfilix üyeliği hediye edeceğini duyurdu.

16 Mayıs'a kadar geçerli olacak bu kampanya ile birlikte Samsung'un siz Galaxy S8 kullanıcıları için sunduğu bu güzel hediyelere sahip olma fırsatı bulabilirsiniz. Fakat elinizi çabuk tutmada fayda var. Bu kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken 16 Mayıs'tan önce almış olduğunuz Galaxy S8'inizi Shop Samsung uygulamasını indirerek 5 Mayıs- 16 Mayıs aralığında, satın aldığınız ürünü kayıt ettirerek bu güzel kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanyanın diğer detaylarından bahsedecek olursak, Samsung'un Galaxy S8 ile birlikte kullanıcılara sunduğu AKG kablosuz kulaklığa da 49 dolarlık bir indirimle sahip olabilirsiniz.

Bugün bir teknoloji haber sitesinde bu haberi gördüm paylasam dedim

Merhabalar,

Acaba bu kampanya telefonu Almanya'dan alanlar için de geçerli olabilir mi? Nilgisi olan var mı?

• iPhone 7'yi elden çıkarıp almaya değer bir cihaz olmuş mu? En son Samsung deneyimim S3 ile başladı ve üzücü şekilde bitti. Telefonda çok oyun oynayan bir birey değilim. Benim için akıcılık,kamera ve kullanım süresi önemli. Stabilite kısacası. Tasarım çok hoşuma gittiği için düşünüyorum. Önerisi olan var mı? Android biraz korkutmuyor değil.
  • Pil kullanımı bana s7 edge ile aynı gibi geldi.

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xlarge -- 6 Mayıs 2017; 13:5:11 >

• Ilk sene samsungdan alacak.

http://webrazzi.com/2017/04/04/apple-samsunga-70-milyon-adet-oled-ekran-siparisi-verdi/

Ikinci sene lg diye biliyorum. Ama ilk sene 2sinide kullanir bilemeyiz. Bunu yine aciklamaz. Inceleme yapan sitelerden ogreniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Xlarge

Pil kullanımı bana s7 edge ile aynı gibi geldi.

Plus mi

• Telefona iphone 7 den geçtim s8 e geçici bir sorun sanırim ama tek eksisi pil ilhone 7 ye göre. Daha tam oturmadı sanırım . Bekleme modunda fazla yiyor biraz iphona göre. Baya özellik kapadım gene pek değişen birşey yok. i7 den önceki telefonum note 5 ti o da belli bi süre sonra bataryasi iyileşti. Güncellemelerle inşallah düzelir. Fakat telefon efsane

• S8 sahipleri batarya surelerini paylasabilir mi 2.bir S6 vakasi mi var bakmak lazim..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PaladinRudjack kullanıcısına yanıt
    Ekran olarak hoş olmuş. Ama s8 plus biraz daha iyi gibi. Büyük ekran tercih ederseniz. Düz iPhone 7 eğer 32 gb ise zaten hazfıza olarak sıkıntılı en az 128 olanı kullanılmalı. S8 de 64 gb ama sd card desteği var. Gelelim asıl konuya iOS sistem olarak bir ekosistem. Dolayısıyla diğer tüm bu sistem cihazları ile sorunsuz bir uyum içinde çalışıyor. Dolayısıyla örneğin bir Apple TV niz varsa telefonunuzda ki herhangi bir içeriği sorunsuz airplay ile izlersiniz. Bunun benzerleri android de de var. Ama en iyi sorunsuz ve yıllardır stabil çalışanı bu sistemdir. Dolayısıyla karar bu yönde verilmeli. FaceTime önemli bence ve arkadaş bul gibi programlar ile eşinizi ailenizi çocuğunuzu iOS işletim sistemi üzerinden izleyebilirsiniz. Androidde var mı bilemiyorum. Bir kaç defa yazdım son iPhone da ki stereo ses ve 3D Touch çok iyi bence. Tüm bunlar tamamen zevk meselesi ve kullanım tecrübesi ile ilgili.

• quote:

Orijinalden alıntı: F1rST22

O kampanya bitmemiş miydi hangi mağazadan yaptınız acaba ?

Kipa balçova'nın içindeki Samsung bayiisi hocam.

Hatta yetkilinin elindeki kağıdı çektim. Elinde eski telefonu olanlar bakabilir.
    https://store.donanimhaber.com/a3/2e/a4/a32ea49a15a39175092785fa0ca1faef.jpg

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Avrupa Elektronik'ten aldım, marmara forum şubesi

sanırım 4 Mayıs'ta bitti ya da bitmemiş olabilir.

hemen yukarıdaki mesaja göre fiyatları indirmişler Nisan listesine göre ama yine de mantıklı

Ankara'da 2. el telefoncular 250'den açtılar zorlamayla 350'ye çıktılar Galaxy S4 için.
  • surgeon17 S kullanıcısına yanıt
    Kardeş eşimizi ailemizi çocuğumuzu izlemek için whatsapp bile yeterli yani o facetime devri çoktan geçti. Bahsettiğin şeylerin çoğunu androidde yapabiliyorsun zaten. Arkadaş kapalı bir sistem istiyorsa iOS yoksa Android alır. Şahsen tavsiyem S8+ olur.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.