Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14851486148714881489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabi 1.sayfada nasil yapilacagi tarifi var pc ile yapiliyor. Youtubede de var abd ile uygulama silme yazin bir cok video var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • titanyus T kullanıcısına yanıt

Teşekkürler baya yüksekmiş fiyatı.

• 3 senedir ilk batarya ile gidiyorum. SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] 

Değiştirmeye çekiniyorum açıp kapatırlarken serviste sorun yaşayan var mı işçilik açısından? Su geçirmezlik ya da ekranda düzgün oturtmada sorun ışık sızması vs gibi şeylerle kaşılaşan var mı?

• dün ve bugün iki defa olmak üzere s8 plus letgoda gezerken aniden önce tuhaf bir ses çıkarıyor sonra ekranda renkler saçma sapan çizgiler yapıp donuyor
    5 10 saniye böyle geçiriyor sonra kendini kapatıp açıyor,

ne problemi var
    aynısını yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

3 senedir ilk batarya ile gidiyorum.  

Değiştirmeye çekiniyorum açıp kapatırlarken serviste sorun yaşayan var mı işçilik açısından? Su geçirmezlik ya da ekranda düzgün oturtmada sorun ışık sızması vs gibi şeylerle kaşılaşan var mı?

ekranda ışık sızması vs bir sorun olmadı ben 3 kere değiştirdim ekranla beraber bataryayı herhangi bir sorun olmadı yetkili seviste.

su geçirme olayı muallak o konuda birşey diyemem

• Merhaba,

istanbul emaar samsungu aradım. artık yetkili servis yok, anında batarya değişimi yapamıyoruz dediler.

s8 : 285 lira

s9+ 290 lira imiş.

telefonu bırakmadan değiştirtebileceğim bir yer bilen var mı ?

teşekkürler,

• Incirlide samsung servis 1 saatte veriyor

• Merhaba , ön kamera tozlandi garantisi de yok ne yapabilirim ?
  • Pilini yeni degistiren arkadaslar normal kullanimda ( oyun oynamadan) ekran suresi ne kadar aliyosunuz pil degistirme zamanim geldimi benimde diye danismak istedim tessekurler ilgilenenlere simdiden...

• Android 11 Havoc 4.2 rom kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?

• ahmydz A kullanıcısına yanıt

Pil 1 sene önce değişti 1 ocak güncellemesi yüklü

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU]

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Ben ikinci el aldim telefonu 3 saat ekran suresi anca aliyorum degistirsem 6 saati bulurmu gercekten 6 saat cok iyiymis yani

• titanyus T kullanıcısına yanıt

kullanımdan kullanıma çok fark ediyor maalesef ben süreki dark mode kullanıyorum bluetooht sürekli açık konum senkronizasyon kapalı ve belirli uygulamaları kullanıyorum instagram telegram bankacılık vs alışveriş sitelerine filan tarayıcıdan giriyorum ve bu süreleri alıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aresmar

3 senedir ilk batarya ile gidiyorum.  

4 sene oldu değiştirmedim bende. Accubatery uygulamasına göre %79 ömrü kalmış pilin, 2771 mah olarak gözüküyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Günde 2-3 kez şarj ediyorum.

aynı telefondan annemde kullanıyor 4 senedir. Batarya ömrü %90. Ben çok kullandığım için şarj döngüsü dolum durumuna göre değişiklik gösteriyor ömrü.

Bende değiştirmeyi düşünüyorum bataryayı ama ankarada hemen değiştirip verecek yetkili servis lazım beklemeden. Yada onun yerine yaza doğru telefonu değiştirip m51 veya yeni gelecek m62 serisine mi baksam acaba? 7000 mah batarya mevcut onlarda

• Mertcan-39 kullanıcısına yanıt

Tesekkurler

• Arkadaslar s8 plus telefonumun ekrani malesef kirildi ve ekranın yarisi gözükmüyor renk degisimleri ve bozulmalar var sanirim bir kac gune tamamen gidecek.servis ucretleri hakkinda bilgisi olan varmidir özel yada yetkili servis fiyatlari nedir
  • 1.200 - 1.300e yapılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu bixby tusuna ekran goruntusunu atayamadim. Telefonun orjinal ss almasini atayabiliyormuyuz

• S8 candır valla daha hiç şikayetim olmadı :) çok cool bir alet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finland -- 19 Mart 2021; 18:57:11 >
  • cok cok temiz, ciziksiz, tamirsiz s8 + imi satacagim

ilgilenen mesaj atabilir

• 
Sayfa: önceki 14851486148714881489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.