|
SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1488. sayfa)

-
-
Merhabalar s8 cihazım için uv ekran koruyucuyla uyumlu kılıf arayışı içerisindeyim. Kullananlar varsa hangi kılıfı kullanıyorlar yazabilirler mi ? Samsungun orjinal silikon kılıflarıyla uyumlu oluyorlar mı ?
-
KendiniZe iyi bakın ben kaçtım bir daha da samsung alacağımı düşünmüyorum cihazımı severek 3 yıl kullanmış olsam da iphone dünyasona katıldım:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat nedir ?
Kutu fatura varmı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2200 tl
kutu var
amerikadan aldim, faturasi yok
-
gcam tavsiyeniz var mı?
Merhabalar, 3 sene önce sıfır alıp bu zamana kadar sorunsuz kullandığım Galaxy S8 telefonumu satıyorum. İlgilenen arkadaşlar için
https://forum.donanimhaber.com/ilk-sahibinden-samsung-galaxy-s8-siyah--148481904#148481904
Uzman arkadaslar acil yardim son surume 1 seneden sonra guncelledim teli fakat iki sikinti var yardimci olursaniz sevinirim google haritalar ve gmail bir turlu karanlik moda gecmiyor cihazi komple karanlik modda kullanmama ragmen onlar acik renk nasil duzeltebilirim kaldirip kurdum tekrar ikisinide sifirladim guncellemeleri kaldirdim tekrar kurdum simdiden tesekkurler ilgilenen arkadaslara....
Ayarlarindan bak tema yazıyor koyu olanı seç oluyor
max 1,4k cıvarına temiz s8 alınır mı bu devirde arkadaslar? halihazırda 5s kullanıyorum aslında amacım tekrardan bi iphone almaktı ama 2-3 sene erteleyeceğim sanırım bu sacma fiyatlardan dolayı. tavsiyeniz nedir, 1k cıvarına s7 edge de var temiz bir arkadasım bırakıyor. bu telefonlar 2-3 sene daha goturur mu? oyun falan oynamıyorum wp twitter banka navigasyon mail vs. tarzında işlerimi görse yeter
-
Fiyat araştırmanız neticesinde bütceniz uygunsa rahatlıkla alabilirsiniz. 3 senedir kullanıyorum . Haşatı çıkana kadar kullanacağım . Günlük ihtiyaçlara rahatlıkla cevap veren bir cihaz .
Hocam bin 400 TL'ye temiz S8 bulmak çok çok zor bence
Yalnız alırsanız pil değişimi yapmak gerekecektir ki orjinal pil en az 200 TL
S7 konusundaki mesajınızı da gördüm zaten orada kim arkadaş gerekli olan her şeyi anlatmış söylemiş
Hocam cihaz hala güzel. 4 yıldır kullanıyorum. Ekranını kırmış olmasam başka cihazlara hiç bakmam ki ekran değişim ücreti serviste 1300 lira idi sanırım. Yalnız pil değişimi şart. Benim pil eskitme sonucu 2300 Mah kalmış ki günü tamamlamıyor. En yeni halinde bile pili muhteşem değildi zaten. Yeni işlemciler daha az pil tüketiyor e tabi bu da fark ediyor. Ancak estetiği, tek elle kullanım kolaylığı, hafifliği, su geçirmezliği olsun gerçekten güzel alet.
Eğer yoğun kullanırım dersen 5000 mah civarı telefon bakmanı öneririm. Yok az kullanırım dersen alınabilir. Yazılım desteği kesildi bu arada yeni android güncellemesi almıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: SON OF GOD
Ayarlarindan bak tema yazıyor koyu olanı seç oluyorHocam sikinti ayarlarda tema yazisi cikmiyor sizde cikiyormu
Saasc hocam bende sizin gibi bayadir guncellemedim en sonunda son surume gectim 1 sene dayandiktan sonra fakat gmail ve haritalarda koyu moda gecmiyor bir turlu ve sarz suresindede sikintilar var daha once hangi surumde sorunsuzdu hatirlamiyorum siz daha onceden sorunsuz odin uzerinden hangi surumdeyseniz bende ona dondurmek istiyorum herhangi bir sayfa yada dosya varsa sizin bildigniz yardimci olursaniz sevinirim kolay gelsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmydz -- 7 Nisan 2021; 16:56:43 >
şuan hangi sürümdesiniz? ama 1 yıl önceki sürüme dönemezsiniz muhtemelen
-
evde 2 m20, 1 m21, 1 s8 var. m20 önermem ama s8 yerine m21 öneririm. daha akıcı. işlemcisi s8den zayıf ama yazılım güncel daha hızlı arayüz. 2100-2200dü fiyatı sanırım. sen ne alırdın diye sorsaydınız eğer samsung almazdım. xda'da geliştirici desteği çok olan ve root atıldığında sizi kısıtlamayan, 2000 bandında telefonlardan alırdım. Çünkü burası türkiye ve herkes 2 yılda bir telefon değiştiremiyor. ben mesela 1 yıldır root atmak istiyorum ama neleri kaybedeceğimden emin olmadığım için az daha durayım diyorum.
Edit: ayrıca m21'de 5000mah batarya var. sizin alacağınız 2.el s8in bataryası bitik olacak. m21 10-12 saat ekran süresini çok çok rahat verirken s8de sıfır batarya bile alsanız bu 4-5 saati geçmeyecek.
Samsung almam diyorum bende ama ileride telefon eskiyince mecburen note serisi alacağım. soru atan çocuklar fazlaca oluyor ve her seferinde kağıda çözmek sıkıntı oluyor. en azından kalemi çıkartıp fotoğrafın üzerine yazıp cevaplayabileceğim. keşke başka firmalarda kalemli telefon çıkartsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 7 Nisan 2021; 19:40:7 >
-
S8 imi ilk çıktığında 1 mayısda aldım evvelki sene pili değiştirdim. Turşusu çıkasıya kadar kullanma niyetindeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: saascşuan hangi sürümdesiniz? ama 1 yıl önceki sürüme dönemezsiniz muhtemelen
Hocam tesekkurler ilginize guvenlik yamasi surumu 1 ocak 2021 ana bant surumu G950FXXSBTK1 yaziyor ne kadar onceki surume dondurebilirim butun tel ve uygulamalar koyu tema haritalar ve gmail beyaz gicik oldum onlarida sıksık kullanirim sansima
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X