Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.596.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14831484148514861487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çizgi falan yok aynı şekilde devam.
  • ersoyesra E kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum ama çok yüksek olmayan düşmelerde korur dedi.%70 gibi koruma durumu varmış.Ancak estetik olarak çok güzel duruyor.Ayrıca kılıf ile kullanılabilirmiş.Makine ona göre kesiyormuş.

• Ben ocak guncellemesi yaptim siz yapmayin isinmayan telefon isinmaya sarjda fazla gitmeye basladi. Eski surumu yukleyerek geri ceviremiyormuyuz bunları illa toot mu atmak lazim bilen varmi. Root atip custom rommu yuklesem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rootsuz en fazla G950FXXSBDTK1 kodlu 2020-11-05 tarihli sürüme dönebilirsiniz. Bootloaderınız güncellendiği için daha eskiye rootsuz gidemezsiniz. Rootlu oluyor mu, oluyorsa nasıl olur bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 1 Şubat 2021; 18:41:45 >
  • Tesekkur ederim benim telefon s8 plus.

• saasc S kullanıcısına yanıt
    titanyus T kullanıcısına yanıt

Farkeden durum yok. G955FXXSBDTK1 buna düşebilirseniz en fazla. Oda 1 önceki güncelleme yapıyor.

@titanyus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saasc -- 1 Şubat 2021; 19:50:37 >
  • titanyus T kullanıcısına yanıt

Çıktığı gibi yaptım hiçbir sorun farketmedim gece %2 ilâ 3 arası şarj düşüyor kullanımda 5 ilâ 6 saat ekran alıyorum temiz kurulum yapmadım

• Beyler Samsung'un bu zamana kadar en maliyetli ve en klas telefonlarından birini kullanıyorsunuz. Pil değiştirin ama telefon değiştirmeyin, s10 plus kullanıyorum ucuz kelepir temiz s8 bulsam pil değişir düşünmem öyle bir telefon.

Edit: Cümle yanlış anlaşılamaya müsait, s10+ tabii ki daha iyi ama elinizdeki telefonu kullanıyor olsaydım s21 de geçmezdim. Kapitalist hıyarların yavaşlamasından bıktıysanız custom rom atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkan 197 -- 1 Şubat 2021; 20:22:8 >
  • İlk çıktığı zaman almıştım...

telefonun pilinin çabuk bitmesi dışında bir sorun yok ilk aldığım gündeki gibi stabil
    pili orjinaliyle nerede değiştirirler bir fikrim yok, tahtakale piyasasını iyi biliyorum ama orada orjinal diye birşey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt

Sagol kardesim öyle yaptim simdi isinma gitti gunceleme olayinida kapattim. Yani boyle kullanirim belki ilerde rom atariz napalim.

• gael kullanıcısına yanıt

Note8 çıktığında almıştım bende. Yaza doğru bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung 250-300 civarına değişim yapıyor orjinal pille diye hatırlıyorum. Hala gideri var telefonun oyun oynanmazsa bence

• quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Note8 çıktığında almıştım bende. Yaza doğru bataryayı değiştirmeyi düşünüyorum. Samsung 250-300 civarına değişim yapıyor orjinal pille diye hatırlıyorum. Hala gideri var telefonun oyun oynanmazsa bence

pil değişimi mağazalarında mı yapılıyor yoksa servislerin demi

• gael kullanıcısına yanıt
    Bulunduğum ildeki mağaza yapmıyor servise yönlendiriyor ama diğerlerinde durum nasıl bilmiyorum

• berkan 197 kullanıcısına yanıt

S8 çok iyi ama ramden kaybediyor. Note 8 buldum geçen, adam üzerine 1000 lira isteyince kalsın dedim. Arada 1000 liralık da bir fark yok. Ben bu yıl çıkacak note serisi için niyetliyim. Aslında swaplı custom rom da olabilir

• thelordof kullanıcısına yanıt

Gidip bir bakkaldan sakız alıyorsun. Biraz çiğnedikten sonta ahizeye iyice bastırarak girdiği kadar sokuyorsun. Sonra geri çekiyorsun ve ilk günkü gibi çalışıyor. 😀

• Denemiştim de tam düzelmemişti.

• Ocak güncellemesini yapanlar yorum yaparsa sevinirim. Performansa olumlu ya da olumsuz bir etkisi olsu mu?

• thelordof kullanıcısına yanıt

O zaman mecbur telefoncu açacak, çok derine işlemiş demek. Ama yinede bir daha denemekten zarar gelmez. İnşaatta iş güvenliği uzmanlığı yapıyorum özellikle demircilerin başına çok geliyor, mıknatıslar demir tozlarına yapışıyor. Kalfaya yaptım iletişim kuramayınca, sonra duyan işçiler de rica etti gerçekten işe yarıyor ve ucuz.

• Asceticc kullanıcısına yanıt

Aynen bende onun cevabını merak ediyorum, doğru düzgün bahseden olmamış. Telefon zaten hantallaştı iyice bozmayalım. İyi kötü stabiliteyi yakaladım şu anda.

• Tamam hocam, bir yeniden detaylı deneyeyim.

• 
Sayfa: önceki 14831484148514861487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.