Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY S8/S8 PLUS [ANA KONU] (1489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30.130
Cevap
181
Favori
1.595.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14871488148914901491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: saasc

işaretlediğim kısımlar b olanlara geçebilirsin. buna uygun 2 sürüm var sadece

Hocam bu dosyalari nereden guvenli olarak indirebilirim odindendennkurabilmek icin birde bilgilerim silinmeden indirip kurabilirmiyim odin uzerinde tesekkurler simdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahhsan

S8 imi ilk çıktığında 1 mayısda aldım evvelki sene pili değiştirdim. Turşusu çıkasıya kadar kullanma niyetindeyim.

Ne kadara değiştirdiniz acaba?

• ahmydz A kullanıcısına yanıt

Sammobil.com üzerinden indirilen dosyalar güvenlidir her sürümü oradan indirip kurdum tek sıkıntısı yavaş kısıtlaması var ortalama dosya inmesi 4 saati buluyor..

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Şansıma kalıteli bir pil takmış suriyeli eleman. 100 tl vermiştim. Şuan 5 saate yakın ekran alıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahhsan

Şansıma kalıteli bir pil takmış suriyeli eleman. 100 tl vermiştim. Şuan 5 saate yakın ekran alıyorum.

Serviste neden taktırmamıştınız? Pahalı mıydı değişim..?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Burda servis yok. Garantide bitti zaten.

• Merhaba arkadaşlar

23/08/2018 den beri samsung s8 plus kullanıcısıyım.Telefonumda çok rahatsız etmese bile ekran yanıkları mevcut.

Bataryası artık değiştirilmek istiyor

Aklımdaki soru yeni telefon almak istesem bile s8 plusdaki WQHD+ 2960X1449 Ekran çözünürlüğüne sahip telefon modelleri baya bi pahalı.

3 bin 5 bin bantındaki telefonlarda genelde 1080 x 2400 (FHD+) çözünürlük var

bu çözünürlükdeki telefonlara geçsem görüntü kalitesi çok kötü gelirmi?

Veya s8 plus batarya ile birlikte ekranınıda değiştirmeye değermi?

• seboakel S kullanıcısına yanıt

Dostum mesele çözünürlük değil, panel kalitesi. Sen a101 den 4k TV aldığını farz et, veya son model Samsung 4k oled veya Sony vs. çözünürlük aynı olsa da arada dağlar oluyor. Ben yılların Samsung kullanıcısı olarak şunu söylerim, aynı çözünürlük de olsa s ve note serisi ekranları bambaşka her daim. Ekrana çok takılmıyorsanız batmaz belki ama, işte ister a99 olsun, muhtemelen şuan ki s8 panel kalitesinde olmayacaktır. S8 fhd olsa, a serisi 2k olsa yine s8 kalitesinde olmayacak. Yani Vestel 4k vs. Sony 2k. Sony tercih ederim

• Yorumun için teşekkür ederim.

İlk öncelik olarak telefonumun bataryasını değiştireyim.

Ekran değişimini yapmayayım.O kadar masrafa gerek yok galiba.

Bugün dolaştım biraz incelediğim telefonlar arasında dediğiniz gibi s 20,s 20 Fe,s 21 serileri ve not 10 modellerinin ekranı gözalıcı geldi bana.

Fiyatlarda malum yuksek.O sebeble s8 plus kullanmaya devam edeyim

• Selamlar gençler.

Önceden gelen rahatsız edici SMS’ler için numara bloklama haricinde metin bloklama da vardı. Mesela SMS’te numara yerine hedehodobet yazıyorsa o metni girip blokla diyordum. Sanırım Android sürümüyle alakalı bu opsiyonu göremedim. Direk SMS’i seçip bloklamak istesem geçersiz numara diyor. Atladığım bir şey var mı, halen metin bloklama yapabiliyor muyuz?

• Arkadaslar tamir servis gormemis cok temiz yurt ici kutulu faturali garantisi bitmis siyah s8 cihazimi hediye kiliflari ile satiyorum ilgilenenler pm den ulasabilir

• Merhaba arkadaşlar, geçici olarak Samsung S8 plus kullanıyorum. Telefona bir türlü alışamadım, elimde tutarken ekranın kavisli kısmı sorun oluyor. Biraz baktım ama bir ayar bulamadım. Ekranın kenarları kapatabilir mi?

• müzikadamı kullanıcısına yanıt
    edge touch kullan

• Teşekkür ederim, bu şekilde gayet güzel oldu.

• Nisan güvenlik güncellemesi çıkmış almanya için

• Arkadaşlar, almayı düşündüğüm S8 cihazı amerika çıkışlı, temiz, az kullanılmış ve oreo dan sonra güncelleme yapılmamış.

Güncelleme yapmamanın teknik bir sıkıntısı var mıdır. Kullandığım uygulamalar sınırlı, wapp bir iki bankacılık uygulaması, spotify, coc (sadece asker transferi yapıyorum).

Araç kullanırken android auto üzerinden araç ekranına bağlanabilmek olmazsa olmazlarımdan.

Güncelleme yapmamak problem olmayacak ise yanlışlıkla güncellemeyi önlemenin en kesin yolu nedir?

• B H D R B kullanıcısına yanıt
    Google play storede alliance shield x uygulaması var hesap oluşturuyorsunuz ve güncellemeyi kapatabiliyorsunuz.

• gurkanyal kullanıcısına yanıt
    Şuan çalışıyor mu alliance shield x. Bir ara çalışıyordu. Sonradan çalışmıyor diye kaldırmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saasc S kullanıcısına yanıt
    Çalışıyor hiç çalışmadığını görmedim

• Arkadaşlar merhaba, s8 plus telefonumu geçen gün servise gönderdim. Şekebe ve bazı ufak tefek problemlerden dolayı 2000 liralık bir servis ücreti çıkardılar. Hani garantisi bitti anlıyorum ama 2000 lira gerçekten uçuk bir fiyat. Arayıp konuştum ve sadece şebeke için ana kartı değiştireceklermiş. Telefonu tekrar teslim alıp daha insaflı bir servise göndermeyi planlıyorum. BDH iletişim haricinde önerebileceğiniz servis var mıdır?

• 
Sayfa: önceki 14871488148914901491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.